Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
Cand denumesti fiserul si arhiva pune data "in coada"Costel GABAR scrie:Ar fi fost mult mai usor sa-mi pot edita postarile, astfel incat sa inlocuiesc fisierul de cate ori il modific, sa nu innebunim pe cei interesati cu mai multe versiuni incarcate pe forum, ci la inceputul topicului sa apara mereu ultima versiune imbunatatita.
Bineinteles ca programul nu se doreste a fi general valabil. Tocmai de aceea am gandit meniul initial de unde se alege modul de calcul, ce poate fi dezvoltat pentru fiecare concurs in parte. Deocamdata cele 3 variante propuse sunt in urma sugestiilor pe care le-am primit. Lista poate fi largita.Lucian SV scrie:arată super. numai că concursurile din Ro au regulamente diferite afişate de obicei pe prima pagină a concursului anunţat (standuri diferite, criteriile de departajare şi punctajul, nr. de manşe, şi alte "năzdrăvănii") astfel încât fiecare clasament devine o foaie "la cheie".
Macheta este doar o mana de ajutor intinsa celor care calculau, uneori manual, clasamentele. Foile semnate olograf raman, normal, dar datele pot fi preluate din calculul automat.Lucian SV scrie:un amănunt important este faptul că concursurile de crap se bazează pe foaia de concurs fizică pe care se înscriu capturile cântărite şi se semnează olograf.
Am nevoie de mai multe date pentru a realiza o noua optiune de calcul:yuuhuu scrie:Felicitari ptr program
Daca nu cer multe se poate face si o versiune numai best ( 10 ) care sa afiseze cei 10 pesti in dreptul echipei
Cu stima
Am adaugat varianta de calcul propusa. Sper ca functioneaza dupa cum va doriti.VDE scrie:Buna,
Ma poti ajuta cu un clasament pentru calitate 7 pesti, 2 sectoare a cate 20 de echipe?
Multumesc frumos
Eduard Vrabie