shimano tribal long cast

CEA MAI INTERESANTA SECTIUNE A FORUMULUI - aici pastram topicurile super interesante care au fost arhivate de-a lungul timpului.

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei

Încuiat
77lumberjack
Puncte: 0

shimano tribal long cast

Mesaj de 77lumberjack »

salutare fratilor! vara asta mi-am cumparat 3 lansetete shimano tribal long cast 13 3lbs (model2011) si 3 mulinete shimano big batruner xtr-a lc ci4+, normal ca mi-ar fi placut century c2 sau mai stiu eu ce avioane dar nu-mi permit :!: si in al doilea rand sunt incepator si nu isi avea rostul . pe de alta parte am auzit povesti cu baieti care si-au luat bete ultima fita si dupaia le vindeau ca nu mai aveau bani de rate sau care-si vand masina...........pentru cei interesati de acestea tin sa va spun ca sunt super, mulineta practica si usoara( in comparatie cu model vechi) iar lansetete sunt la fel de ok , usoare aspect placut (slim) nu arunc eu prea departe dar na, invat.....iar in dril sunt exceptionale, nu sunt pari, simti pestele .voi ce parere aveti despre acestea? oare la anu vor iesi alte bbr-uri?

clinci
Pescar de competitie

Re: shimano tribal long cast

Mesaj de clinci »

77lumberjack scrie:salutare fratilor! vara asta mi-am cumparat 3 lansetete shimano tribal long cast 13 3lbs (model2011) si 3 mulinete shimano big batruner xtr-a lc ci4+, normal ca mi-ar fi placut century c2 sau mai stiu eu ce avioane dar nu-mi permit :!: si in al doilea rand sunt incepator si nu isi avea rostul . pe de alta parte am auzit povesti cu baieti care si-au luat bete ultima fita si dupaia le vindeau ca nu mai aveau bani de rate sau care-si vand masina...........pentru cei interesati de acestea tin sa va spun ca sunt super, mulineta practica si usoara( in comparatie cu model vechi) iar lansetete sunt la fel de ok , usoare aspect placut (slim) nu arunc eu prea departe dar na, invat.....iar in dril sunt exceptionale, nu sunt pari, simti pestele .voi ce parere aveti despre acestea? oare la anu vor iesi alte bbr-uri?

Anunt matrimonial: tanar prezentabil brunet, ochi verzi, atletic, situatie material exceptionala, pozitie sociala, masina, 2 vile, relatii politice, nu caut nimic doar ma laud.

:lol: :lol: :lol:
CPK

0721406017

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

77lumberjack scrie:salutare fratilor! vara asta mi-am cumparat 3 lansetete shimano tribal long cast 13 3lbs (model2011) si 3 mulinete shimano big batruner xtr-a lc ci4+, normal ca mi-ar fi placut century c2 sau mai stiu eu ce avioane dar nu-mi permit :!: si in al doilea rand sunt incepator si nu isi avea rostul . pe de alta parte am auzit povesti cu baieti care si-au luat bete ultima fita si dupaia le vindeau ca nu mai aveau bani de rate sau care-si vand masina...........pentru cei interesati de acestea tin sa va spun ca sunt super, mulineta practica si usoara( in comparatie cu model vechi) iar lansetete sunt la fel de ok , usoare aspect placut (slim) nu arunc eu prea departe dar na, invat.....iar in dril sunt exceptionale, nu sunt pari, simti pestele .voi ce parere aveti despre acestea? oare la anu vor iesi alte bbr-uri?
Ce teorie a relativitatii...
Eu chiar te compatimesc!
Critic echilibrat

yoogoofy

Mesaj de yoogoofy »

presimt ca si acest topic nou va fi unul lung de tot... 8) oricum, frumoase scule pt. un "incepator"!!! :wink:

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

niste okume nu iti luai... auzi tu bblc ci4+
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Salutare 77lumberjack, bine ai venit pe forumul crapmania. Bafta la peste cu noile scule. Nu fi ingrijorat daca apar alte scule, important e sa ai bafta la peste.

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

Si eu iti urez succes!
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

ce uameni

onu_eckou3
pescar de competitie

Mesaj de onu_eckou3 »

:))

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

77lumberjack

Mesaj de 77lumberjack »

pai un coleg ma intreaba de ce nu mi-am luat okuma.........pentru ca imi permit ceva mai luxury, e ca si cum m-ai intreba de ce nu ti-ai luat un golf 2 cand eu am audi a6. DA PENTRU CEL CU ANUNTUL MATRIMINIALE ,,IMI PLACE SA MA LAUD,, VULPEO , TI-AR PLACE TIE 8)

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA FORUM”