Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei
scuzati of topic dar sunt obligat sai scriu domnului acesta ,ma nene daca dumneata esti an ro eu nu ami pot schimba tastatura la fiecare 10 minute doar de dragul tau Car’ va să zică, eu trebue fac aşa:DumiD scrie:Bai Mitica, cu cele 11 postari de azi mi-ai cauzat glaucom si cataracta in acelasi timp. Inteleg, esti plecat de mult, d-aia vreau sa-ti aduc aminte: î din i se foloseste la inceputul si la sfarsitul cuvintelor, â din a la mijloc. In cazul in care cuvantul incepe cu î si primeste un prefix ( întrecut - ne) folosesti tot î din i ( neîntrecut). Nu e mare scofala. Da-o dreaq de treaba ca ne trimiti pe toti la oftalmolog cu scrisul tau. Foloseste doar î din i daca ti se pare complicat, e mai simplu pentru noi. Repet, n-am o problema cu greselile gramaticale pentru ca si eu fac, la repezeala sau din ignoranta, dar scrisul tau e atat de anapoda ca am realmente dificultati sa-l inteleg
Daca tot a mers discutia spre off topic, hai sa iti zic si eu ceva.dumitru1 scrie:scuzati of topic dar sunt obligat sai scriu domnului acesta ,ma nene daca dumneata esti an ro eu nu ami pot schimba tastatura la fiecare 10 minute doar de dragul tau Car’ va să zică, eu trebue fac aşa:DumiD scrie:Bai Mitica, cu cele 11 postari de azi mi-ai cauzat glaucom si cataracta in acelasi timp. Inteleg, esti plecat de mult, d-aia vreau sa-ti aduc aminte: î din i se foloseste la inceputul si la sfarsitul cuvintelor, â din a la mijloc. In cazul in care cuvantul incepe cu î si primeste un prefix ( întrecut - ne) folosesti tot î din i ( neîntrecut). Nu e mare scofala. Da-o dreaq de treaba ca ne trimiti pe toti la oftalmolog cu scrisul tau. Foloseste doar î din i daca ti se pare complicat, e mai simplu pentru noi. Repet, n-am o problema cu greselile gramaticale pentru ca si eu fac, la repezeala sau din ignoranta, dar scrisul tau e atat de anapoda ca am realmente dificultati sa-l inteleg
Control panel > Regional and language options > Languages > Test services and input languages > Details > Installed services > Add > Romanian.Semnuleţele de lângă „enter” devin ă, î, â deci o sa te rog sa te adaptezi si sa ancerci sa antelegi ce scriu daca nu nu esti obligat sa citesti tot ce scriu