ADUNARE GENERALA APCR 4 DECEMBRIE 2010

Moderator: andrei vladeanu

Scrie răspuns
buhac constantin

Re: ADUNARE GENERALA APCR 4 DECEMBRIE 2010

Mesaj de buhac constantin »

Dan Badarcea
Mitica Dragomir inscrie echipele in campionat si daca nu castiga favorita lui nu o mai inscrie in Liga Campionilor . :lol: :lol:
Facem un sprit RECIPROC eu vin la tine cu 264 de invitati ,la mine nici tu singur nu ai garantia ca poti ajunge :oops: :oops:
Daca o echipa nu este inscrisa la nici o grupare da bani la APCR :lol: :lol: :lol: :lol:
Pretentia la finala 60;20;20 .
Garantarea BVC- NIMIC !!!!!
Nu se doreste stabilirea exacta a sumelor .Aici se vede ca nu se bazeaza pe nimic CORECT !
Plata arbitrajului de catre organizator - o mare finete .Cati arbitri trebuiesc la prima etapa si cati la ultima ?
A venit MOSUL cu trucaje ieftine se cunoaste ca este CRIZA !

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

Costica iar vb. sa te afli in treaba. Suma totala ceruta de arbitrii pe cele 3 manse va fi impartita la nr de cluburi participante.
De fapt nici nu stiu de ce iti explic, vad ca bagi numai strambe si cauti noduri in papura.... :evil:

Sa-ti raspunda altcineva, poate chiar Bentu.....

Noapte buna.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

buhac constantin scrie:Dan Badarcea
Mitica Dragomir inscrie echipele in campionat si daca nu castiga favorita lui nu o mai inscrie in Liga Campionilor . :lol: :lol:
Facem un sprit RECIPROC eu vin la tine cu 264 de invitati ,la mine nici tu singur nu ai garantia ca poti ajunge :oops: :oops:
Daca o echipa nu este inscrisa la nici o grupare da bani la APCR :lol: :lol: :lol: :lol:
Nu se doreste stabilirea exacta a sumelor .Aici se vede ca nu se bazeaza pe nimic CORECT !
Plata arbitrajului de catre organizator - o mare finete .Cati arbitri trebuiesc la prima etapa si cati la ultima ?
regula competitiei costica,nu-ti place fotbalul te inscrii la balet :wink:
pana in ianuarie,te gandesti daca poti organiza.
stabilirea detaliilor dupa :wink:
ai grija sa fii cuminte ca altfel nu-ti mai aduce mosul nici concursuri din alea ieftine :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

buhac constantin

Vladut
Seful meu nici nu trebuie sa auda de aberatiile scrise AICI !!!!
Daca vrei sa discuti cu dansul crezand ca scapi de dracu sa fii sigur ca il vei intalni pe taicasu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Au mai fost cazuri :lol: :lol: :lol: :lol: Si promitea ca apeleaza la emisiunea IARTAMA mancatias :P : :lol: :P :lol: :P :lol:
Buchete de flori etc :lol: :lol: :lol: :lol:
Va multumesc ca am fost gazduit in aceasta seara AICI si nici nu stiu cand am ajuns aproape de Bucuresti .A fost calatoria care mi sa parut cea mai scurta intre Suceava -Bucuresti !
Noapte buna !

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

buhac constantin scrie:Dan Badarcea
1. Acolo este o singura entitate , si toti au aderat la ea , e alta discutie
2. Pai si ce ai vrea , atunci facem direct finala .
3. Da ,dar are si garantia ca v-a beneficia de tot ce are nevoie la c.m.
4. In baza protocolului cu AGVPS
5. De cate ori sau cerut bani , toti au sarit ca arsi ca APCR-ul fura , acum nu se cere nimic , si tot nu e bine
6. Pai ce ai vrea , sa stabileasca cineva din afara de cati bani are nevoie un lot AVPS .
7. Gresit , suma totala care trebuie platita pentru cele trei manse , pentru arbitraj , se v-a imparti in mod egal intre organizatori , si alte cluburi independente .
8. Da , asa se pare , pute-ti organiza o etapa , pe ce sume vreti voi , nu cere nimeni nici un leu si tot nu e bine .

Ca sa scurtam discutia , as fi curios sa stiu si eu cum vezi tu o varianta perfecta de desfasurare a acestor calificari .
<°))))))><
><((((((°>

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Unu' a zis altfel:"daca la fotbal ti-e frica ca te faulteaza dute ba la sah" :lol: :lol:

buhac constantin

Dl Cozma
Ai scris ca astepti intrebari de la mine .
Ce mai faceti dumneavoastra ?

buhac constantin

Dl Barbu
Eu am citit intr-o noapte tot AICI ca daca ti-e frica poti sa plangi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vad ca lucruri importante sunt luate la misto, ca discutii de trecere a timpului....Pacat, se puteau discuta lucruri interesante, benefice ptr toti participantii.
Discutam despre balti, despre sectoare, despre pescuit, etc....Nu, importanti sunt numai banii si jignirile inutile... :oops: :(
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

buhac constantin

Vladut
Totul pleaca de la bani !
Totul se face pe bani !
Totul se face pentru bani !
Daca bani nu conteaza de ce nu vreti sa facem un BVC in care sa fie calculate toate cheltuielile necesare pentru deplasarea Lotului cu tot ce trebuie si costul arbitrilor pentru toate cele trei etape ?
Suma calculata sa fie impartita la numarul de Cluburi participante .
Cand vine Clubul sa se inscrie sa vina si cu 500 Euro avans .
Dupa ce se termina perioada de inscriere si vedem cate Cluburi participa vom anunta cat mai au de plata .
Nu conteaza daca banii vin in cont de la Clubori ori gruparea din care face parte .
De eventuali sponsori si alte artificii nu intereseaza pe nimeni ce face celalalt !
Este corecta propunerea APCR ca Lotului care castiga finala deplasarea sa fie suportata de catre gruparea din care face parte ?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA”