buhac constantin scrie:Dan Badarcea
Mitica Dragomir inscrie echipele in campionat si daca nu castiga favorita lui nu o mai inscrie in Liga Campionilor .
Facem un sprit RECIPROC eu vin la tine cu 264 de invitati ,la mine nici tu singur nu ai garantia ca poti ajunge
Daca o echipa nu este inscrisa la nici o grupare da bani la APCR
Pretentia la finala 60;20;20 .
Garantarea BVC- NIMIC !!!!!
Nu se doreste stabilirea exacta a sumelor .Aici se vede ca nu se bazeaza pe nimic CORECT !
Plata arbitrajului de catre organizator - o mare finete .Cati arbitri trebuiesc la prima etapa si cati la ultima ?
A venit MOSUL cu trucaje ieftine se cunoaste ca este CRIZA !
1. Acolo este o singura entitate , si toti au aderat la ea , e alta discutie
2. Pai si ce ai vrea , atunci facem direct finala .
3. Da ,dar are si garantia ca v-a beneficia de tot ce are nevoie la c.m.
4. In baza protocolului cu AGVPS
5. De cate ori sau cerut bani , toti au sarit ca arsi ca APCR-ul fura , acum nu se cere nimic , si tot nu e bine
6. Pai ce ai vrea , sa stabileasca cineva din afara de cati bani are nevoie un lot AVPS .
7. Gresit , suma totala care trebuie platita pentru cele trei manse , pentru arbitraj , se v-a imparti in mod egal intre organizatori , si alte cluburi independente .
8. Da , asa se pare , pute-ti organiza o etapa , pe ce sume vreti voi , nu cere nimeni nici un leu si tot nu e bine .
Ca sa scurtam discutia , as fi curios sa stiu si eu cum vezi tu o varianta perfecta de desfasurare a acestor calificari .