Tocmai ca te cunosc Genes sper sa nu intri si tu in polemici fara sens, cat despre Orhei . sti cum se zice fiecare e liber sa zica ce vrea. Sper ca pe tine nu te afecteaza vorbele lui.... ce naiba. Cat despre pescuit eu sper sa nu ajunga NICIODATA pe mana unui singur om. Sper sa invatam si noi de la altii care au facut performanta(Africa de Sud) si sa punem bazele unei federatii. ASTA este singura solutie!!!Genes Florin scrie:Dragose ma cunosti cat de cat, cum crezi ca m-am simntit cand eu am intrat in curte si Orhei ma intimpinat cu acea vorba,Anutei Dragos scrie:Foarte tare topicul imi place!!!!
Discutiile astea si bataia intre femei sunt cele mai amuzante.....
vorba in care el chiar crede.(cum ca eu trebuie sa-i cer voie lui vladeanu).
Chiar l-am intrebat daca spune la misto s-au chiar crede asta, raspunsul a fost ca nu este gluma, stie sigur ca Vladeanu interzice prezenta la concursurile organizate de catre liga, centru.
Chiar a strans lumea intr-o "sedinta" la care am fost si eu prezent, nu cred ca pescuitul va ajunge pe mana acestiu securist.
Sincer amm fost un naiv, asta ma intristat rau de tot, ambiti prostesti si nimic constructiv.
Timpul le rezolva pe toate.
P.S. Cand e gata barul ca vreau sa vin la Buzau??