Citat
" Acest Pangica, omul autobuz, care da de lucru tuturor.
Mi-ar cam crapa obrazul grasule, sa ma vada o tara intreaba ca scriu asa ceva."
Ce frumos suna lucrurile astea . Omul autobuz ??? ( ciudata inspiratie )
Nu te supara stimate domn - sa-mi crape obrazul ??? Pentru ce ? Observ o tendinta stil Antena sau Realitatea , in orice campanie dusa de cei care se cred actuali fata de cei care au facut ceva in trecut . Asta cum se traduce ?
Denigreaza , calomniaza , interpreteaza , scoate dialogul din context si inflameaza-l ( apropo de ..... legal .... - cine ar avea rabdare sa citeasca toata acea pagina de forum , ar intelege "metafora" , dar restul nu se publica , pentru ca nu ii avantajeaza ! ) darima munca oricui si LEGITIMEAZA-TE plenar si cu intreaga personalitate , in fata audientei . Care saracul pescar nu mai intelege nimic !
Cum poate sa se legitimeze acest grup de interese certe privind dreptul de a organiza ceva , cind membrii acestui grup nu au facut nimic altceva decit sa critice pe cei vechi si nu au gasit alta metoda de a schimba ceva decit prin barfa si denigrare ( poezie sau proza , cum va place ! ) . Este imposibil ca , daca cineva scrie permanent despre mine fara dovezi , ca sunt hot , sa nu existe macar 10-15 % din oameni care sa nu fie siguri si convinsi ca eu fur . Astea sunt legi sociologice vechi si bine aplicate de "colegii" mei din alta liga .
Chiar nu vede nimeni ca aceasta noua "generatie" nu isi sprijina dialogul pe idei novatoare si competente suplimentare ci aduc in lupta mijloace specifice , prin care orice lucru scris de ei darima ceva din personalitatea si imaginea celor vechi si le pune lor o caramida ( fie ea si de gips ) la soclul credibilitatii si "competentei" lor ????? Au creat un mix divers , care include tradare , spionaj , denigrare , rapoarte si petitii , aluzii la persoana , directe sau cu perdea , practic se agata de orice pai .... doar - doar o sa demonstreze cui ? ca sunt capabili de ceva . Habar nu au ce ii asteapta ... pentru ca din afara e usor a scrie versuri . Concret este infinit mai greu ...
De ce au inceput cu mine ? De frica , in intelesul intelectual al acestui cuvint

. In ciuda faptului ca am afirmat ca sunt dezamagit de actuala si INTREAGA stare de fapt si am afirmat ca nu ma mai implic in nimic , in clipa de fata strategia lor inseamna tensionarea si denigrarea mea , ca persoana , in fata oricui are o minima indoiala . Nu e rau , dar smecheriile astea eu le stiu de pe vremea cind unii dintre ei dadeau examen de bacalaureat la 40 ani si intrau cu pile la "Stefan Gheorghiu" sau altii erau pe la scoala de ucenici . Problema lor este ca trag prea multe gloante catre cineva cineva inert dpdv al implicarii viitoare in orice inseamna turneu de pescuit la crap . Ma simt sincer magulit ca inca atrag atita simpatie si in felul asta generez timp de lucru celor legali si contractuali abilitati la acest moment sa faca treaba si sa o duca la bun sfarsit , pina cind o fi acel sfarsit - legal exprimat si notificat .
Am primit si recomandarea scrisa sa imi cer scuze si sa ma retrag in glorie ! In primul rind nu am nevoie de nici o glorie din partea nimanui , nici prieteni si nici "dusmani" . In al 2-lea rind scuze nu am de ce sa-mi cer , doar pentru ca prin metode inspirate din ceva carte ,cinste si poate cam multa "personalitate" , am cautat si am reusit sa fac ceva viabil dintr-un mare nimic , asa cum era APCR post Rosioru . Stiu citeva persoane care atunci cind Rosioru a furat au zis GATA - i-am terminat ! Stiu sigur ca nu o sa mi-o ierte toata viata lor pentru ca i-am dezamagit si am reusit impreuna cu niste oameni OK , sa ne imaginam si sa punem in practica un turneu national , sub egida APCR ! Despre scuze si capul in nisip ar trebuii sa vorbeasca altii , cu mult mai patati public .
Concluzia mea este aceea ca momentan imi pastrez cumpatul fata de pozitia asta "standard - capra" in care ma "lucreaza" toti , dar am vrut sa developez un pic filmul si fata de cei mai putin initiati in "joaca" asta . Nu stiu daca cine citeste s-a lamurit cu ceva , dar vreau sa spun ca la acest moment nu exista vreo revolutie in pescuitul crapului ci avem de-a face cu o grosolanie fara mila , fara decenta , plasata intentionat sub centura , cu mijloace specifice . Dar de ce nu si asa ? Viitorul ne va lamuri . Din pacate ...Acum vreau sa stau si eu la loja si sa comentez ce fac altii ... voi avea un an 2011 foarte distractiv.