P.S.Nea Cornele,oare merita atata oboseala tot acest rahat de 2 lei?
Moderator: andrei vladeanu
nimic si totul merita oboseala, cipriane, mai ales cand nu faci altceva decat sa spui lucrurilor pe nume, chiar daca sunt de 2 leiFloroiuCiprian scrie:P.S.Nea Cornele,oare merita atata oboseala tot acest rahat de 2 lei?
Val scrie: Sau trebuie sa tac si sa pun capul in pamint , cum recomanda unii ?
care unulVal scrie:Ma iau si eu dupa modelele zilei . Tu asa ai facut dupa Franta ?
Stai linistit ca de unul ati scapat . Cu restul sa vad cum va descurcati .
crapul a existat pe foaia de arbitraj din momentul in care a fost cantarit.gabisandu scrie: Fratele meu niciodata campion, dezinformezi. Lui Gabi i-am zis cu varf si indesat. Mai reciteste topicul, vad ca esti selectiv. Si Gabi stie ca era pe foaie crapul, dealtfel a declarat-o de mai multe ori. Eu trebuia sa ma plang ca puteam fi furati. Nu am avut nici noroc si nici spate mai puternic decat baietii din Carping. Ne-am intalnit de 4 ori in acest campionat si i-am batut de fiecare data. Cum ti se pare ca noi am avut de 3 ori locul 1 si un loc 2? Asta nu ai vazut???In acest campionat doar baietii de la Soimul ne-au batut.
Pe de alta parte te invit sa castigi CN macar odata, mergi tu la mondiale si apoi demonstreaza ca poti mai mult. Pana atunci doar vorbe...
derutat, derutat, dar cam intepat...sau poate nu-i intepat si ar trebui sa-l intepe cineva sa se mai desumfle...gabi scrie:@Cornel Serbu
fi bun cu Gabi Sandu...e derutat.