in sfarsit o postare credibila si demna de luat in seama , felicitariFlorentin Iuga scrie:Reiterez ceea ce a afirmat si Dan Mitranescu in ultimele postari pe acest site, respectiv dorinta lotului CZ de a participa alaturi de APCR la CN 2010. Cu toate acestea, chiar daca anunt eu dorinta de aderare la APCR, nu vad, asa cum i-am transmis si lui Costel Stanila ieri, ce valoare juridica are si cum poate tine loc de hotarare ferma si semnata a AG. Tot ce am cerut ieri a fost o amanare pana la rezolvarea corecta a cestei situatii si din partea noastra. AG a fost deja convocata pentru maine ora 18 si orice am face nu avem cum sa rezolvam mai repede. Discutiile telefonice cu membrii clubului nu sunt relevante si nu pot tine loc de vot colectiv, deoarece parerile difera, multi le au formate exclusiv pe baza postarilor facute in ultimele luni pe net si trebuiesc dezbatute si corelate intr-o expresie colectiva a vointei clubului. Puteti conta pe sinceritatea mea si a presedintelui in exercitiu Dan Mitranescu si pe dorinta sportivilor implicati in competitii de a participa la CN alaturi de celelalte cluburi inscrise. Cred ca mesajul meu este suficient de clar si explicit.
PS Stiu ca am depasit ora 18, nu a fost intentionat dar credeti-ma ca m-am saturat de dat telefoane pe ziua de azi si am concluzionat ca numai in AG se poate lua o hotarare LEGITIMA.
totusi nu inteleg de ce a trebuit sa asteptati pana dincolo de ultimul moment sa luati in considerare aceasta varianta