Moderator: andrei vladeanu
Pentru a evita eventualele contestatii / comentarii, propun schimbarea formularii din "sau reprezentantii mandatati" in "sau alt membru al clubului, mandata in scris de presedintele clubului".Costel Stanila scrie: ...Se precizeaza ca la aceasta sedinta participa numai presedintii sau reprezentantii mandatati de cluburile care achita avansul de inscriere de 500 euro la Campionatul National 2010, respectiv 1 club=1 reprezentant=1 vot ...
Adica sa nu mai participe Vali Bonto[Carp-Fun],Vladut Mateianu [Carp-West Timisoara ]???,nu cred ca se va aproba asa ceva !!!!!!sau poate ca de data asta e ceva seriosVali Vesa scrie:
Pentru a evita eventualele contestatii / comentarii, propun schimbarea formularii din "sau reprezentantii mandatati" in "sau alt membru al clubului, mandata in scris de presedintele clubului".
Nea Victor,oanavictor scrie: ...sau poate ca de data asta e ceva serios![]()
Iar nu va vedeti de treaba voastra ? A intrat cineva pe siteul vostru sa va ia la misto sau sa va puna bete-n roate cu organizarea turneului ?oanavictor scrie:
Adica sa nu mai participe Vali Bonto[Carp-Fun],Vladut Mateianu [Carp-West Timisoara ]???,nu cred ca se va aproba asa ceva !!!!!!sau poate ca de data asta e ceva serios![]()
Da d-le Oana..iata ca m-am injosit atat de mult incat am participat la o sedinta "la misto"...oanavictor scrie: Adica sa nu mai participe Vali Bonto[Carp-Fun],Vladut Mateianu [Carp-West Timisoara ]???,nu cred ca se va aproba asa ceva !!!!!!sau poate ca de data asta e ceva serios![]()