Moderator: andrei vladeanu
in primul rand multumesc pt. vorbele frumoase.Andrei I scrie: Later edit: Daca mi-as propune sa te umplu de kkt mi-ar fi relativ usor pentru ca tu produci mult material in jurul tau si de multe ori te afunzi singur. Dar nu mi-am propus asta tocmai pentru ca e usor si pentru ca nu sunt razbunator. Nu ti-am scris nimic pana acum fiindca nu ai pozat in maica precista de ceva vreme, prin urmare eu voi pune punct cand si tu o sa fi temperat in afirmatii mincinoase.
Din pacate personajul celebru are o problema tot cu deconturile. Ma intreb oare cine este blonda?andrei vladeanu scrie:este o afirmatie - de asemenea - scoasa din context.
nu discutam de afirmatii spuse la nervi (au facut-o si persoane mult mai celebre, chiar si prsedinti de stat " mai animalule", "tiganca imputita", etc)
La caracterul tau! Acolo este minciuna si ipocrizia.andrei vladeanu scrie:este vorba de perioada 2004-2008, lotul senzor si echipa nationala (atentie!), amanunte din culise.Razvan Ulmeanu scrie:Asta e postare ipocrita. Si mincinoasa...andrei vladeanu scrie:P.S. restul afirmatiilor pe care le faci (mincinoase si ipocrite - gen adus bani de acasa, respect, mofturi, talente, disparitii de fonduri, etc) nu le comentez pentru ca as comite indiscretii care nu-mi stau in caracter.
De altfel in binecunoscutul tau stil.
P.S. O sa ti-l schimbi cat de curand!
afirm ca nu o sa dezvolt pe forum lucrurile de atunci - daca se aduceau sau nu bani de acasa, daca exista respect, daca erau mofturi, talente sau disparitii de fonduri, etc
si mai ales nu o sa dau nume sau cazuri punctuale.
care e miciuna si care ipocrizia?
andrei vladeanu scrie: te-as intreba in ce calitate veghezi tu asupra pozitiilor in care pozez eu, asupra gradului de aciditate a afirmatiilor si - de ce nu? - a minciunilor si adevarurilor pe care le scriu pe forumul crapmania, la topicul apcr, intr-o disputa cu mateianu despre lotul senzor 2004-2008?!
daca nu cer prea mult...