Planchet la datorie !

Moderator: andrei vladeanu
Buna Adi . Poti dezvolta te rog ideea asta , sunt si eu curios ce mai zice lumea ? Asta daca tot imi mentionezi numele in conditiile in care din cite stiu eu , noi doi nu avem vreo problema de actualitate . Iar eu discutam despre altceva pe topicul asta ...Zarguzon Adi scrie:Adevaratul motiv al aparitei lui Val Pangica in finala nu este legat de bani .
andrei vladeanu scrie:nu sunt singur!
unde este Matea?Bogdan Dragan scrie:andrei vladeanu scrie:nu sunt singur!
Cu siguranta nu esti singur...
Val scrie:
Astia am fost toti , cat se poate de uniti![]()
![]()
![]()
. Decenta ne face sa postam echipa cum a fost ea si nu mai dezvolt aici , ce au facut sau nu , cei doi capitani care nu apareau prin pozele lui BD .... Inclusiv Costache , aiurea uitat prin merite , a muncit mereu si a fost mereu la dispozitia ECHIPEI NATIONALE . Asta daca vorbim de pescuit ...
Imi pare aiurea postarea lui BD in care pune o poza incompleta , dupa ce a fost acolo si stie bine ce si cum am muncit fiecare ....Poate dinsului nu i-a convenit , dar eram o echipa , la postari aiurea sa isi intrebe colegii ...., daca meritam si noi sau nu o poza pe acolo . Sa nu uite ca e la primul CM ....cu lotul Romaniei ... .
Si DA Andrei ! Nu ai fost singur - ai avut o echipa .
Statutul APCR va fi prezentat, la cererea FRPS, în instanță pentru a putea proba acțiunea de anulare a Avizului de constituire a FRPS. Am o presimțire sumbră privind legalitatea funcționării APCR de până acum. Mă refer strict la membri fondatori și asupra modului cum au fost (probabil) excluși. Intenționez să-i citez ca martori.Vladut Mateianu scrie:De ce nu este publicat nicaieri ? Al cui interes este sa nu fie public statul APCR ?