Moderator: andrei vladeanu
dar tu aveai ceva de ascuns, anul trecut, cand faceai topicuri secrete cu parola?Vladut Mateianu scrie:andrei, daca nu este nimic de ascuns, de ce sa nu fie facut public ?
la prima adunare generala. nu e absolut nimic secret.Vladut Mateianu scrie:vreau sa stiu si eu ce se intampla cu banii mei de la club (taxa de apcr, castigul de anul tecut, etc) . ce nu ti se pare normal ?
dar de ce este numai treaba apcr din moment ce toate cluburile participante au platit aceeasi taxa .andrei vladeanu scrie:
la prima adunare generala. nu e absolut nimic secret.
oanavictor scrie:dar de ce este numai treaba apcr din moment ce toate cluburile participante au platit aceeasi taxa .andrei vladeanu scrie:
la prima adunare generala. nu e absolut nimic secret.
BANII TREBUIESC JUSTIFICATI TUTUROR CLUBURILOR PARTICIPANTE LA COMPETITIE ,PENTRU CA SUNT BANII LOR ........NU AI LU VLADEANU MOBEXPERT PRIMITI MOSTENIRE DE LA ROSIORU !!!!!!!!!
ANDREI ,I-TI REPET PENTRU A NU STIU CATA OARA .........ANUL ASTA NU TE JUCA CU NERVII MEI ,FA BINE SI POSTEAZA DECONTUL CALIFICARILOR ........PENTRU CA DEPLASAREA NU MA INTERESEAZA .........BANII PENTRU DEPLASARE SUNT BANII LOTULUI NEXGEN CASTIGATI IN MOD CORECT .
andrei vladeanu scrie:pt astfel de intrebari ai 2 variante
A. faci un topic secret cu parola
B. astepti pana la prima adunare generala.