BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Moderator: Stefan Mehedintu

Încuiat
Alex Matea
Puncte: 0

Re: BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Mesaj de Alex Matea »

Mari meseriasi :P .

Roman Eugen

Mesaj de Roman Eugen »

pai eu am dat 2 zile la Laguna Verde shi am prins un ciortan amarat de 1,5 kg. am platit balta + casuta + nada shi m-am uitat lung cum prindeau altzii la bomba. prietenii shtiu de ce :wink: :lol:
cu banii dati stateam pe Moara sau pe Tancabeshti 3 zile la C&R. pacat de locatzie de potentzialul baltzii shi de peisaj. mai trebuie umblat la pretzuri. pana atunci sa mai mearga shi altzii :lol: :lol: :lol:

matei1971

Mesaj de matei1971 »

La Cercani taxa este 30ron/12h iar daca cineva vrea sa ia un crap intre 1si 4kg il plateste cu 15ron/kg!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Stefan Mehedintu

Mesaj de Stefan Mehedintu »

laurentiu sarghie scrie:Domnule Stefan,

Uitati ce se intampla pe o balta unde pescuim la 50 ron. Shi asta se intampla week end de weekend de cand s-au dus caldurile pana in nov.
Pleaca inapoi in balta TOT , garantat.
Am stabilit ca 50 ron este Ok, si va asigur ca se intampla si la noi asa ceva, felicitari si celorlalte balti si pescarilor, cat despre amortizare era un exemplu, ca de 5 ani se investeste tot ce se scoate, asta se si vede . Totusi sa ramanem prieteni si sa incercam cat de cat sa nu aruncam cu noroi.
NOI suntem o balta care vrem sa fie pe gustul oricui sa crestem si mai mari pt dvs. Nici nu putem compara balti mai mici de 5 10 HA, cu aceasta care are 3 km lungime si 55Ha. Normal ca si balaurii nu pica la toata lumea.
Asteptam si alte propuneri prietenoase din partea dvs. Si asteptam si nume, inscrise pe lista celor care chiar vor sa vina la C&R . La 50 ron 12 ore.
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

clabuc

Mesaj de clabuc »

Dl. Mehedintu, felicitari pentru ca va consultati cu pescarii. Doar asa veti intelege exact cum trebuie sa raspundeti la cerintele lor.

Martin

Mesaj de Martin »

Stefan Mehedintu scrie: Asteptam si alte propuneri prietenoase din partea dvs. Si asteptam si nume, inscrise pe lista celor care chiar vor sa vina la C&R . La 50 ron 12 ore.
Cinstit, dvs ce aţi alege în locul meu ? 60 de lei MV2 sau 50 de lei Laguna ??? Repet, dacă aţi fi în locul meu !! Pescar care iese pe baltă şi vrea să aibă cât mai multe driluri.
Pentru peisaj, mă plimb în Herăstrău :D :D

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Martin scrie:
Stefan Mehedintu scrie: Asteptam si alte propuneri prietenoase din partea dvs. Si asteptam si nume, inscrise pe lista celor care chiar vor sa vina la C&R . La 50 ron 12 ore.
Cinstit, dvs ce aţi alege în locul meu ? 60 de lei MV2 sau 50 de lei Laguna ??? Repet, dacă aţi fi în locul meu !! Pescar care iese pe baltă şi vrea să aibă cât mai multe driluri.
Pentru peisaj, mă plimb în Herăstrău :D :D
30 de lei pe Greaca.....asta aleg eu :!:
Nume utilizator schimbat din Dani D

Stefan Mehedintu

laurentiu sarghie scrie:Domnule Stefan,

Uitati ce se intampla pe o balta unde pescuim la 50 ron. Shi asta se intampla week end de weekend de cand s-au dus caldurile pana in nov.
Pleaca inapoi in balta TOT , garantat.

Una din capturile unui pescar de astazi pe LAGUNA VERDE, BALOTESTI-FIENI

BALTA A FOST PLINA ASTAZI DE CLIENTI MULTUMITI, VA MAI ASTEPTAM

CAPTURA 16 KG
Fişiere ataşate
16kg..jpg
16kg..jpg (181.26 KiB) Vizualizat de 1300 ori
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

stress
pescar de competitie

Mesaj de stress »

unde a ajuns aceasta captura? in portbagaj sau inapoi unde-i e locul, adica lac.
stefan avram

Stefan Mehedintu

stress scrie:unde a ajuns aceasta captura? in portbagaj sau inapoi unde-i e locul, adica lac.
In lac bineinteles, si a primit 2 intrari la pescuit GRATUIT.
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “BALOTESTI FIENI”