Moderator: Stefan Mehedintu
Am stabilit ca 50 ron este Ok, si va asigur ca se intampla si la noi asa ceva, felicitari si celorlalte balti si pescarilor, cat despre amortizare era un exemplu, ca de 5 ani se investeste tot ce se scoate, asta se si vede . Totusi sa ramanem prieteni si sa incercam cat de cat sa nu aruncam cu noroi.laurentiu sarghie scrie:Domnule Stefan,
Uitati ce se intampla pe o balta unde pescuim la 50 ron. Shi asta se intampla week end de weekend de cand s-au dus caldurile pana in nov.
Pleaca inapoi in balta TOT , garantat.
Cinstit, dvs ce aţi alege în locul meu ? 60 de lei MV2 sau 50 de lei Laguna ??? Repet, dacă aţi fi în locul meu !! Pescar care iese pe baltă şi vrea să aibă cât mai multe driluri.Stefan Mehedintu scrie: Asteptam si alte propuneri prietenoase din partea dvs. Si asteptam si nume, inscrise pe lista celor care chiar vor sa vina la C&R . La 50 ron 12 ore.
30 de lei pe Greaca.....asta aleg euMartin scrie:Cinstit, dvs ce aţi alege în locul meu ? 60 de lei MV2 sau 50 de lei Laguna ??? Repet, dacă aţi fi în locul meu !! Pescar care iese pe baltă şi vrea să aibă cât mai multe driluri.Stefan Mehedintu scrie: Asteptam si alte propuneri prietenoase din partea dvs. Si asteptam si nume, inscrise pe lista celor care chiar vor sa vina la C&R . La 50 ron 12 ore.
Pentru peisaj, mă plimb în Herăstrău![]()
laurentiu sarghie scrie:Domnule Stefan,
Uitati ce se intampla pe o balta unde pescuim la 50 ron. Shi asta se intampla week end de weekend de cand s-au dus caldurile pana in nov.
Pleaca inapoi in balta TOT , garantat.
In lac bineinteles, si a primit 2 intrari la pescuit GRATUIT.stress scrie:unde a ajuns aceasta captura? in portbagaj sau inapoi unde-i e locul, adica lac.