BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Moderator: Stefan Mehedintu

Încuiat
Stefan Mehedintu
Puncte: 0

Re: BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Mesaj de Stefan Mehedintu »

UNUL DIN DEI 5 CRAPI PRINSI ASTAZI 16 / 09 / 2010 Greutate 4-7 KG
Fişiere ataşate
BF2.jpg
BF2.jpg (136.44 KiB) Vizualizat de 1680 ori
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

"UNUL DIN DEI 5 CRAPI PRINSI ASTAZI 16 / 09 / 2010 Greutate 4-7 KG"

Parca ar fi fost mai bine "UNUL DIN CEI 70 SAU 80 SAU 90 DE CRAPI PRINSI ASTAZI 16 / 09 /2010 Greutate 4-7 KG"!!!!! :D DAR VORBA ACEEA" ASTA AVEM,ASTA VA DAM!!!!! :lol:
Victoras Petcu

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

As aprecia totusi sinceritatea si onestitatea !
O sa fac o iesire de luni pana vineri saptamana viitoare acolo si sa vedem ce va fi!
Daca o sa am semnal pentru conexiune la internet o sa va tin la curent!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

petcuvicto scrie:"UNUL DIN DEI 5 CRAPI PRINSI ASTAZI 16 / 09 / 2010 Greutate 4-7 KG"

Parca ar fi fost mai bine "UNUL DIN CEI 70 SAU 80 SAU 90 DE CRAPI PRINSI ASTAZI 16 / 09 /2010 Greutate 4-7 KG"!!!!! :D DAR VORBA ACEEA" ASTA AVEM,ASTA VA DAM!!!!! :lol:

Mare hatru mai esti nea Victore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mai bine te faceai doctor la cat de bine sti sa intepi :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

shimanobig scrie:
petcuvicto scrie:"UNUL DIN DEI 5 CRAPI PRINSI ASTAZI 16 / 09 / 2010 Greutate 4-7 KG"

Mare hatru mai esti nea Victore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mai bine te faceai doctor la cat de bine sti sa intepi :lol: :lol: :lol: :lol:
sau albina :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

cornel

Mesaj de cornel »

Dan Badarcea scrie:
shimanobig scrie:

sau albina :lol: :lol: :lol:
Nea victore sa te tii bine cand o amorsa d-ul Stefan Mehedintu investitile in pontoane , casute , umbrare s.a.m.d. ...si cand va trece la popularea cu dulapi sa vezi ce macini la moara sangeri si novaci si bagi si 4 navoade pe an :))))))))))
Greselile din care nu inveti sunt esecuri. Greselile din care inveti devin lectii!

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Asa cum spuneam, am fost pe Balotesti de luni pana in aceasta seara la una din casutele vip.
Atmosfera relaxanta, conditii foarte bune , te relaxezi fara probleme, asta dupa ce te obisnuiesti cu avioanele care tot decoleaza :mrgreen: . Peisaj ok, niste apusuri incredibile , multa fauna salbatica , curatenie, conditii super ok , Dl Mehedintu si Dl Fane sunt 2 persoane de nota 11.
Nu am reusit sa prind crap deoarece m-am incapatanat sa dau doar la bile si doar noaptea dupa crap insa am vazut ca se prindea destul de bine in special la plantat cu porumb.
Ziua am dat cu momitoare si pop-uri , scopex in special si am avut niste driluri INCREDIBILE cu niste novaci voinici de 5-6 kg :mrgreen: , crapul e mielusel pe langa demarajele novacilor, de mult nu am mai auzit mulinetele vajaind in asa hal. Am avut si foarte multe ratari , miercuri cred ca am ratat 10 bucati pentru ca veneau in mal si cand vroiai sa intepi......bomboana de pe tort a fost momentul in care la o plecare cu demaraj :mrgreen: , am dezactivat biterunnerul , am dat sa ridic batul de pe senzor si sa intep moment in care am simtit cum un soc puternic aproape ca imi trage batul din mana dupa care pestele a scapat, rezultatul la scoaterea monturii a fost un carlig wide gape de 4 indreptat :shock: :shock: :shock: inca nu stiu ce dihanie putea sa fi pus botu pe montura mea.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

In concluzie am avut dreptate cu montura pt novac cat si cu porumb vs bila..? :)

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Parca ar fi fost mai bine "UNUL DIN CEI 70 SAU 80 SAU 90 DE CRAPI PRINSI ASTAZI 16 / 09 /2010 Greutate 4-7 KG"!!!!! :D DAR VORBA ACEEA" ASTA AVEM,ASTA VA DAM!!!!! :lol: [/quote]

Mare hatru mai esti nea Victore :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mai bine te faceai doctor la cat de bine sti sa intepi :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

sau albina :lol: :lol: :lol: [/quote]
Nea victore sa te tii bine cand o amorsa d-ul Stefan Mehedintu investitile in pontoane , casute , umbrare s.a.m.d. ...si cand va trece la popularea cu dulapi sa vezi ce macini la moara sangeri si novaci si bagi si 4 navoade pe an :))))))))))[/quote]

Poate daca o sa mai fie o noua "revolutie" cum a fost in anul 1989!!!!! :D Dar nici atunci nu-mi fac probleme!!!!! :lol:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Referitor la poza de mai sus"UNUL DIN CEI CINCI CRAPI PRINSI AZI,va informez ca un comentariu si o poza indentica au aparut si pe siteul "pescuitul.ro"(rubrica "unde am pescuit"), dar in plus in poza mai apare inca un pescar (se poate observa ca in poza de mai sus apar doua posturi de pescuit) si inca trei crapi comuni si doi teni,deci in total 6 capturi!!!!!Binenteles ca acei crapi au dat "ortul popii" de ceva timp!!!!! Ma intreb, oare unde este greseala? Poi ori cinci ,ori sase!!!!! :lol:

Locatia de pescuit

Data postarii
Balotesti - Fieni localitatea: Balotesti, jud: Ilfov 23-09-2010

Profilul baltii: Balta de crap - [ Legenda ]
Daca acest profil nu este satisfacator, Click aici pentru completare profil.

- Data partidei: 15-09-2010
- Taxa: 80lei/12h
- Impresii despre drum/caile de acces:
drumul este bun, cu exceptii cand ploua.
- Momeli utilizate:
boaba de porumb pe firul de par, simplu si preparat.

- Comentariu despre partida:
Am pescuit de pe data de 14-15 sept, in zona Laguna Verde, am inchiriat casuta, super confortabila si dotata cu tot ce ai nevoie. Am pescuit la plantat, rezultatul 4 crapi si 2 teni, cu greutatea intre 4 si 7 kg. Una peste alta o partida reusita.

Informatii cu caracter statistic:

- Cantitatea de peste prins (total kg/specie):
Crap: 30 kg;
- Am pescuit la plantat;
- Am folosit un nr. de 6 scule (lansete si undite)
- Este permis pescuitul nocturn
- Regimul de pescuit impus: Se poate opta intre sistemul C&R (prinde si elibereaza)
si sistemul Retin ce prind (in limita cantitatii admise)

-AICI(IN ACEST LOC) AR FI TREBUIT SA APARA POZA!!!!!!

Click pentru marire

Autor: Bogdan Catalin, Bucuresti - Albume: 1 Recorduri; Comentarii balti: 1.
Victoras Petcu

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “BALOTESTI FIENI”