BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Moderator: Stefan Mehedintu

Încuiat
Stefan Mehedintu
Puncte: 0

Re: BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Mesaj de Stefan Mehedintu »

clabuc scrie:locul este superb, inclusiv amenajarile. am vazut ca toata lumea pecuieste la novac cu pufuleti, poate nu ar strica sa devina crapul majoritar, un regulament care sa interzica manelele si galagia; conditii diferite ptr C&R
Multumim pt mesaj, intradevar se pescuieste si la novac dar asta nu inseamna ca e majoritar, cat despre manele , asta e prima regula pe balta fara galagie, au fost multi refuzati care vroiau sa-si faca aniversarea sau nu stiu ce petrecere la casute si au fost refuzati. conditii C&R asteptam propuneri.
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

Stefan Mehedintu

Vladut Mateianu scrie:Superb filmulet. Totusi, cateva poze cu crapi nu ar strica...sau filmulete !

PS La o distanta de 40 de metri intre standuri, cam cate locuri s-ar putea face ?(locuri largi, standuri de concurs)
Sunt spatii mari pe balta ,trebuie vazuta. Se pot organiza concursuri fara probleme.
Fişiere ataşate
loadfoto[4].jpg
loadfoto[4].jpg (192.33 KiB) Vizualizat de 1498 ori
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

ChowChow

Mesaj de ChowChow »

Dupa atatea pareri de bine de aici am fost si eu la balta in acest weekend.. superba balta! - din pacate am stat doar de dimineata pana seara.

Am pescuit la solubile siam prins 7 bucati cu greutati intre 2 si 7,5 kg. ( 2.10 kg, 2,50 kg, 3,30 kg, 3,90 kg, 5 kg, 5,25 kg, 7,50 kg).

voi reveni in speranta unor capturi mai mari.. peisajul este mirific.

claudiue

Mesaj de claudiue »

[/quote]

Haideti sa nu fim carcotasi, suntem deschisi pt orice propunere. Puteti sa ne sugerati cum ar fi mai bine si noi o sa ne adaptam, dar va asigur nu facem nici o smecherie. Cat despre alte balti , poate au pesti de 10Kg la fiecare lanseta dar una este o balta de 300 m si una de 3000 m si 55 Ha. Cat despre C&R sunt f multi care nu vor sau auda de R. Va multumim si va asteptam cu o propunere.[/quote]

Nu sunt carcotas! Voiam numai sa va sugerez sa faceti taxe diferite pt pescuitul de C&R , ceva mia mici. 160 de RON pt 24 de ore e cam mult pt acest stil de pescuit...mai ales ca pierderile pt dvs ca si administrator sunt minime.

ovideli

Mesaj de ovideli »

spre ex. pe Bulzesti-Dolj taxa C&R este 30 Ron ziua si 50 Ron noaptea. Daca totusi vrei sa pui ceva peste si pe gratar il cumperi la 15Ron/kg dar nu mai mare de 3 kg, (dar asta nu mai e C&R).
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Stefan Mehedintu

ChowChow scrie:Dupa atatea pareri de bine de aici am fost si eu la balta in acest weekend.. superba balta! - din pacate am stat doar de dimineata pana seara.

Am pescuit la solubile siam prins 7 bucati cu greutati intre 2 si 7,5 kg. ( 2.10 kg, 2,50 kg, 3,30 kg, 3,90 kg, 5 kg, 5,25 kg, 7,50 kg).

voi reveni in speranta unor capturi mai mari.. peisajul este mirific.
Ne bucuram ca v-a placut si va mai asteptam , sigur o sa prindeti si mai mari de atat
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

Gavrila Adrian

Mesaj de Gavrila Adrian »

am 3 partide anul asta la balta fieni, nu am ce sa reprosez inafara de preturile piperate. am luat si crap de 11 kg, eliberat cu martori. fata de balta concurenta de mai sus , a domnului petcu, excelati prin calitatea paznicilor care stiu sa se faca discreti. felicitari pentru balta si nu uitati de variantele c&R cu preturi mai mici !

Stefan Mehedintu

Gavrila Adrian scrie:am 3 partide anul asta la balta fieni, nu am ce sa reprosez inafara de preturile piperate. am luat si crap de 11 kg, eliberat cu martori. fata de balta concurenta de mai sus , a domnului petcu, excelati prin calitatea paznicilor care stiu sa se faca discreti. felicitari pentru balta si nu uitati de variantele c&R cu preturi mai mici !
Multumim pt urari. INCEPAND de azi se poate pescui si in sistem C&R :preturi:
1. 12H = 60 lei (C&R)
2. 24H = 120 lei(C&R)
3. 24h = 160 ROn ( max 6Kg)
4. PLANTAT GRATUIT.- mai ieftin ca la altii

Am pus si cateva poze de azi...
Fişiere ataşate
Barca flori.JPG
Barca flori.JPG (203.25 KiB) Vizualizat de 1178 ori
Crapisor.JPG
Crapisor.JPG (204.28 KiB) Vizualizat de 1178 ori
5kg.JPG
5kg.JPG (121.41 KiB) Vizualizat de 1178 ori
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

Stefan Mehedintu

RECTIFIC 24 ORE 160 lei si se pot retine 12 Kg cate 6Kg pt fiecare 12 ore

Am gasit si poza cu cel care efectiv a fugit cu Scoicarul de 38KG , ce pot sa mai spun....
Si alte 2 capturi tot de pe Balotesti fieni
Fişiere ataşate
loadfoto[4].jpg
loadfoto[4].jpg (52.15 KiB) Vizualizat de 1176 ori
123.jpg
123.jpg (49.97 KiB) Vizualizat de 1176 ori
38Kg.jpg
38Kg.jpg (30.22 KiB) Vizualizat de 1176 ori
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Mare pacat de scoicar...nu am mai vazut pana acum asa ceva in Romania.....si am cam stat pe balti ! :D

PS Dar o fi fost singur la parinti ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “BALOTESTI FIENI”