BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Moderator: Stefan Mehedintu

Încuiat
stress
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Mesaj de stress »

Vladut Mateianu scrie:Mare pacat de scoicar...nu am mai vazut pana acum asa ceva in Romania.....si am cam stat pe balti ! :D

PS Dar o fi fost singur la parinti ? :roll:
hai de pe 21 seara pe fieni sa ne convingem. ce zici Vladut?
stefan avram

Stefan Mehedintu

Mesaj de Stefan Mehedintu »

Vladut Mateianu scrie:Mare pacat de scoicar...nu am mai vazut pana acum asa ceva in Romania.....si am cam stat pe balti ! :D

PS Dar o fi fost singur la parinti ? :roll:
Scoicarul nu e singur la parinti dar hotul da.
Fişiere ataşate
panorama.JPG
panorama.JPG (92.93 KiB) Vizualizat de 2567 ori
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Sunt plecat in delta, la Mila 23....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

ovideli

Mesaj de ovideli »

pozele cu asemenea indivizi ar trebui afisate pe toate forumurile si baltile private. pacat ca isi spun pescari, astia sunt hoti de ultima speta.
RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FOMISTILOR
"Toţi suntem genii. Dar dacă judeci un peşte după abilitatea sa de a se căţăra în copac, el va trăi toată viaţa cu impresia că e un prost." - Albert Einstein

Harry_Potter

Mesaj de Harry_Potter »

Vladut Mateianu scrie:Frumos. Peste mare are?
Este o balta cu adancime medie de circa 5 metrii,are si peste mare.Dar ce este rau,ca nu se pescuieste decat pe circa 60% din balta deoarece,pe o portiune a lacului(circa 40%)sunt construite case care au curtea pana in apa.....deci nu este acces.... Este o balta destul de grea si cu niste toane.... Poti avea partide in care prinzi "fara numar" si exemplare frumoase peste 10 kg,si poti avea partide in care nu ai nici macar o trasatura....In general are o perioada primavara cand merge bine si toamna tarziu(sfarsitul lui septembrie,octombrie...).In general se prinde la porumb,dar s-a prins si la "bile".
Dan N.

Stefan Mehedintu

Harry_Potter scrie:
Vladut Mateianu scrie:Frumos. Peste mare are?
Este o balta cu adancime medie de circa 5 metrii,are si peste mare.Dar ce este rau,ca nu se pescuieste decat pe circa 60% din balta deoarece,pe o portiune a lacului(circa 40%)sunt construite case care au curtea pana in apa.....deci nu este acces.... Este o balta destul de grea si cu niste toane.... Poti avea partide in care prinzi "fara numar" si exemplare frumoase peste 10 kg,si poti avea partide in care nu ai nici macar o trasatura....In general are o perioada primavara cand merge bine si toamna tarziu(sfarsitul lui septembrie,octombrie...).In general se prinde la porumb,dar s-a prins si la "bile".
Cam 25% sunt case.
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

floricel

Mesaj de floricel »

reduceri pentru membrii cluburilor de pescuit se face ?

Stefan Mehedintu

floricel scrie:reduceri pentru membrii cluburilor de pescuit se face ?
Facem reducere pt. toti, numai sa se dea drumul la peste , sau in timpul saptamanii
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Am pescuit weekendul trecut 48 de ore pe Balotesti.
Am ramas realmente impresionat de investiile facute pe aceasta balta: casute cu AC, frigider, bucatarie, dus, terasa acoperita, gratar, disc, ceaun, pontoane de pescuit la fiecare stand dotate cu umbrar si FRIGIDER, balta iluminata pe timp de noapte, loc de joaca pentru copii, etc..
In urma unei discutii cu D-nul Mehedintiu, am inteles ca investitii vor continua.
In ritmul acesta, balta cu siguranta va devenii una de top din Romania si in ceea ce priveste pescuitul. Pentru ca deja este numarul 1 la conditii de cazare oferite. :wink:
Balta are adancimi cuprinse intre 7.5 si 1.5 m si prodomina zonele cu fund tare. Din cate am vazut novacul face legea(o medie de 4-5 kg). Un vecin de pescuit efectiv a facut recital la novac, capturand in 48 de ore cel putin 80 de kilograme.
Noi nu am prins, motivul principal fiind ciorba la ceaun si gratarul la disc facut de Bora Burak. :wink:
Felicitari administratiei pentru conditiile oferite pescarilor.
Poze:
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

[IMImagine

Imagine
C. S. PELICANUL

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

O sa ajung si eu pe balta aceasta undeva dupa 15 sept dar as avea cateva intrebari :
1) Vre-un magazin ceva prin zona de unde sa mai iei una alta,apa, suc, paine spre exemplu sau materiale pentru gratar(lemne, carbuni) nu de alta dar daca o sa stau 3 nopti acolo ar insemna sa vin cu portbagajul plin de lemne :lol:
2) Casutele dotate cu tot ce trebuie ( aer, apa, frigider,tv etc) sunt numai in grupuri de 3 sau gasesc una astfel dotata si singura, mai retrasa, mai linistita ? Ideea e ca m-ar interesa ceva care sa imi permita sa tin lansetele pe picheti neavand rodpod pe care sa il tin pe ponton.
Multumesc

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “BALOTESTI FIENI”