hai de pe 21 seara pe fieni sa ne convingem. ce zici Vladut?Vladut Mateianu scrie:Mare pacat de scoicar...nu am mai vazut pana acum asa ceva in Romania.....si am cam stat pe balti !![]()
PS Dar o fi fost singur la parinti ?

Moderator: Stefan Mehedintu
hai de pe 21 seara pe fieni sa ne convingem. ce zici Vladut?Vladut Mateianu scrie:Mare pacat de scoicar...nu am mai vazut pana acum asa ceva in Romania.....si am cam stat pe balti !![]()
Scoicarul nu e singur la parinti dar hotul da.Vladut Mateianu scrie:Mare pacat de scoicar...nu am mai vazut pana acum asa ceva in Romania.....si am cam stat pe balti !![]()
Este o balta cu adancime medie de circa 5 metrii,are si peste mare.Dar ce este rau,ca nu se pescuieste decat pe circa 60% din balta deoarece,pe o portiune a lacului(circa 40%)sunt construite case care au curtea pana in apa.....deci nu este acces.... Este o balta destul de grea si cu niste toane.... Poti avea partide in care prinzi "fara numar" si exemplare frumoase peste 10 kg,si poti avea partide in care nu ai nici macar o trasatura....In general are o perioada primavara cand merge bine si toamna tarziu(sfarsitul lui septembrie,octombrie...).In general se prinde la porumb,dar s-a prins si la "bile".Vladut Mateianu scrie:Frumos. Peste mare are?
Cam 25% sunt case.Harry_Potter scrie:Este o balta cu adancime medie de circa 5 metrii,are si peste mare.Dar ce este rau,ca nu se pescuieste decat pe circa 60% din balta deoarece,pe o portiune a lacului(circa 40%)sunt construite case care au curtea pana in apa.....deci nu este acces.... Este o balta destul de grea si cu niste toane.... Poti avea partide in care prinzi "fara numar" si exemplare frumoase peste 10 kg,si poti avea partide in care nu ai nici macar o trasatura....In general are o perioada primavara cand merge bine si toamna tarziu(sfarsitul lui septembrie,octombrie...).In general se prinde la porumb,dar s-a prins si la "bile".Vladut Mateianu scrie:Frumos. Peste mare are?
Facem reducere pt. toti, numai sa se dea drumul la peste , sau in timpul saptamaniifloricel scrie:reduceri pentru membrii cluburilor de pescuit se face ?