Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Eu inteleg ca vreti sa atrageti banii cat mai repede dar mi se pare jignitor la adresa clientilor cand veniti cu oferte d'astea, am mai vazut si la altii.... daca cineva alege o balta o alege din mai multe considerente nu din cauza unei sute de euro .Dan Marinita scrie:Am promis ca voi posta preturile pt. abonamente la Sulimanu in 2013
•400 euro – pana la 31.03.2013;
•500 euro – dupa 01.04.2013;
Plata se poate face in lei la cursul din ziua respectiva
prezentele sunt nelimitate inclusiv timp cu exceptia cand se organizeaza concursuri,obligatoriu C&R
Dupa efectuarea platii (in cont sau la lac) se elibereaza factura + legitimatia de abonat
Abonamentul este valabil tot anul 2013
-posesorul abonamentului + runner
Pentru alte info. va stau la dispozitie
Prietene aici esti in Romania iar banii tai si ai mei nu au nicio valoare, faptul ca platesti sa pescuiesti pe o balta iti confera un provilegiu nu un drept, practic iti face o mare favoare ca te lasa sa ajungi acolo .menzoco scrie:dar ce se ofera in 400-500 euro??niste foisoare,mese, scaune,fiecare foisor cu gratarul lui?si peste .......??o sa ajungem la preturile dupa tancabesti.in alte tari sunt niste sume de pana la 200 euro pe an.
Pai pe el il doare undeva ca merge cu rulota la balta, din cauza asta nu il intereseaza.pharaoh scrie:Pai n-ati vazut ca Nae a spus ca nu conteaza casuta, ponton (as mai adauga toaleta, dus ecologic, drum de acces, paza..ref la Corbu). Important e sa aiba pesti cat mai mari!
nit_matias scrie:Pai pe el il doare undeva ca merge cu rulota la balta, din cauza asta nu il intereseaza.pharaoh scrie:Pai n-ati vazut ca Nae a spus ca nu conteaza casuta, ponton (as mai adauga toaleta, dus ecologic, drum de acces, paza..ref la Corbu). Important e sa aiba pesti cat mai mari!
Va rog sa incetati cu astfel de remarci. nu va obliga nimeni sa postati sau sa cititi in acest forum.RSC scrie:SUGESTIE: SCHIMBATI NUMELE SITEULUI IN CLONEMANIA
ps: @clona peterpan77
inainte platit = prost servit