Abonamente 2013

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Abonamente 2013

Mesaj de Dan Marinita »

Am promis ca voi posta preturile pt. abonamente la Sulimanu in 2013
•400 euro – pana la 31.03.2013;
•500 euro – dupa 01.04.2013;

Plata se poate face in lei la cursul din ziua respectiva
prezentele sunt nelimitate inclusiv timp cu exceptia cand se organizeaza concursuri,obligatoriu C&R
Dupa efectuarea platii (in cont sau la lac) se elibereaza factura + legitimatia de abonat
Abonamentul este valabil tot anul 2013
-posesorul abonamentului + runner
Pentru alte info. va stau la dispozitie
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Dan Marinita scrie:Am promis ca voi posta preturile pt. abonamente la Sulimanu in 2013
•400 euro – pana la 31.03.2013;
•500 euro – dupa 01.04.2013;

Plata se poate face in lei la cursul din ziua respectiva
prezentele sunt nelimitate inclusiv timp cu exceptia cand se organizeaza concursuri,obligatoriu C&R
Dupa efectuarea platii (in cont sau la lac) se elibereaza factura + legitimatia de abonat
Abonamentul este valabil tot anul 2013
-posesorul abonamentului + runner
Pentru alte info. va stau la dispozitie
Eu inteleg ca vreti sa atrageti banii cat mai repede dar mi se pare jignitor la adresa clientilor cand veniti cu oferte d'astea, am mai vazut si la altii.... daca cineva alege o balta o alege din mai multe considerente nu din cauza unei sute de euro .

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

V-ati linistit? :lol:
Marius Sârbu

menzoco

Mesaj de menzoco »

dar ce se ofera in 400-500 euro??niste foisoare,mese, scaune,fiecare foisor cu gratarul lui?si peste .......??o sa ajungem la preturile dupa tancabesti.in alte tari sunt niste sume de pana la 200 euro pe an.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

menzoco scrie:dar ce se ofera in 400-500 euro??niste foisoare,mese, scaune,fiecare foisor cu gratarul lui?si peste .......??o sa ajungem la preturile dupa tancabesti.in alte tari sunt niste sume de pana la 200 euro pe an.
Prietene aici esti in Romania iar banii tai si ai mei nu au nicio valoare, faptul ca platesti sa pescuiesti pe o balta iti confera un provilegiu nu un drept, practic iti face o mare favoare ca te lasa sa ajungi acolo .

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Oferta pe care a facut-o dl. Marinita este similara cu cea a unui alt lac. Trebuie avut in vedere ca pe Magura s-au facut investitii masive, fiecare ponton are casuta, am inteles ca de anul acesta o sa existe si o priza, iar populatia piscicola este foarte buna. Fiecare isi face pretul dupa cum vrea, dar in momentul in care o balta are clar conditii mai bune si este la acelasi pret ca la cealalta unde nu prea e extraordinar, atunci nu ai fi prost sa te duci unde e mai nasol. Nu vreau sa deranjez pe nimeni cu acest post doar imi exprim o parere personala.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Pai n-ati vazut ca Nae a spus ca nu conteaza casuta, ponton (as mai adauga toaleta, dus ecologic, drum de acces, paza..ref la Corbu). Important e sa aiba pesti cat mai mari!
Marius Sârbu

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

pharaoh scrie:Pai n-ati vazut ca Nae a spus ca nu conteaza casuta, ponton (as mai adauga toaleta, dus ecologic, drum de acces, paza..ref la Corbu). Important e sa aiba pesti cat mai mari!
Pai pe el il doare undeva ca merge cu rulota la balta, din cauza asta nu il intereseaza.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

nit_matias scrie:
pharaoh scrie:Pai n-ati vazut ca Nae a spus ca nu conteaza casuta, ponton (as mai adauga toaleta, dus ecologic, drum de acces, paza..ref la Corbu). Important e sa aiba pesti cat mai mari!
Pai pe el il doare undeva ca merge cu rulota la balta, din cauza asta nu il intereseaza.

Pescuitul parca tot mai frumos e la cort!!!
Iar cu rulota as vrea sa il vad pe nea Popescu cum urca dealul ala de la Magura spre exemplu dupa o ploaie buna de vara!!!

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

RSC scrie:SUGESTIE: SCHIMBATI NUMELE SITEULUI IN CLONEMANIA

ps: @clona peterpan77
inainte platit = prost servit
Va rog sa incetati cu astfel de remarci. nu va obliga nimeni sa postati sau sa cititi in acest forum.
De altfel, peterpan77 nu e o clona a niciunui alt utilizator de aici. (si va pot demonstra) Eu cel putin asta inteleg prin clona. Daca d-voastra intelegeti altceva, va rog sa-mi spuneti si mie.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”