Mai taie din ei, da-i dr ... ca eu nu ti-am trimis nimic !RSC scrie:..........
Stimati moderatori,
..........

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Mai taie din ei, da-i dr ... ca eu nu ti-am trimis nimic !RSC scrie:..........
Stimati moderatori,
..........
CimpoeruM scrie:Au si umbrareee !Nu trebuie sa astepti 2-5 ani sa creasca salciile !o fi bine ?
Da, ai dreptate...decigor965 scrie:Mai taie din ei, da-i dr ... ca eu nu ti-am trimis nimic !RSC scrie:..........
Stimati moderatori,
..........
ionut72 scrie:Iti spun eu: e supercalitativa! Si are multe alte calitati: e relaxant psihic si muscular, pain-killer (analgezic), somnifer, laxativ. Ar trebui legalizata de urgenta! Legalizarea ei e una dintre actiunile ce dovedesc ca olandezii sunt, de departe, cel mai "mare" popor din Europa.Nu stiu cum este " iarba " prin Olanda
Scuze de off-topic!
Miere,Dan M scrie:E ultima avertizare. ati devenit iar offtopic.
Cam ca proprietarii de "belti"Sunt "dashtepti": iau banii fraierilor care vin
In schimb, multi dintre cei ce au trecut de 50-60 de ani, fumeaza tutun de ii iau dracii (care e mult mai nociv decat "iarba"). Am un prieten (fost coleg de facultate si camin) in Den Bosh pe care-l vizitez de cate ori pot. Si chiar asta observasem: la pranz cel putin, terasele sunt pline de oameni de varsta a 3-a, care fumeaza in draci. In schimb, intr-adevar, au dezvoltat turismul bazat pe iarba si bordeluri, din care am inteles ca le vin venituri anuale de cca 14 miliarde de euro. Lucru pe care l-au negociat foarte bine de la inceput cu birocratii ue si inca se tin tare pe pozitie in ciuda presiunilor acestora.Foarte putini olandezi "fumeaza iarba" sau merg la "felinare"
turistii sunt clientii principali...
Dan M scrie:E ultima avertizare. ati devenit iar offtopic.
petcuvicto scrie:Nu stiu cum este " iarba " prin Olanda, dar observ ca pe cite unul il face sa creada ca el este "buricul pamintului" !!!!!![]()