Am o problema !

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
mitudaniel
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Am o problema !

Mesaj de mitudaniel »

asta din poza e din grupa mica !
IMG_0393.jpg
[/

frumoasa platica :D

sa ne anunti unde se pot face rezervari

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

zfcristian scrie:Mai oameni buni, e balta lui, banii lui, crapalaii lui .
Nu va obliga nimeni sa pescuiti acolo, sunt alte N balti, nu e obligatoriu sa mergeti acolo.
Stimate domn, dar problema a fost pusa de catre proprietar pentru a fi dezbatuta si nu cred ca toata lumea trebuie sa gandeasca la fel !
Nu pot sa cred ca va avea profit din pescuitul sportiv cu asa oferta insotita de astfel de restrictii, parerea mea.

Dragan

Mesaj de Dragan »

Ptr. mine cea mai mare satisfactie este sa stiu ca am prins cu nada facuta de mine , nu m-as simti implinit stiind ca ca am pescuit cu o nada despre care nu stiu nimic.
P.S. sa sti ca am sa vin sa iti mai prind inca o data REGELE .

Saky

Mesaj de Saky »

Dragan scrie:Ptr. mine cea mai mare satisfactie este sa stiu ca am prins cu nada facuta de mine , nu m-as simti implinit stiind ca ca am pescuit cu o nada despre care nu stiu nimic.
P.S. sa sti ca am sa vin sa iti mai prind inca o data REGELE .
Aici ai dreptate ! O sa gasim o solutie sa fie bine si pt pescari si pentru pesti .

Ps
Acum sant vreo 25 de REGI (+20) in palat !!

kitz

Mesaj de kitz »

foarte buna initiativa.o balta cu pesti numarati si putini e cea mai buna pentru un pescuit la capturi mari.cine vrea pesti multi in 48 ore pot merge pe balti cum ar fi lates sau alte balti din tara care sunt bune pentru concursuri dar cine vrea capturi mari dar mai rare pot merge pe balta ta.la reguli as adauga ca cine prinde peste sa cantareasca crapii si sa-i pozeze pe ambele parti pentru a tine un catalog al tuturor pestilor.asa o sa stim cum pestii scad si cresc in greutate.cu cat mai putini pesti cu atat pestii vor prinde in greutate si ar fi frumos daca la tine in balta vor fi pesti de peste 30 de kg.nu ca ai avea pescari din romania dar cred ca ai avea si pescari din europa.apoi la catering,daca nu ai fost axat pe partea asta ai putea sa umbli ca sa oferi pescarilor si all inclusive fiind ca sunt multi pescari care ar vrea sa aiba si asta in cele 7 zile petrecute la tine.daca vrei sa ai si pescari din anglia intra pe privat cu mine si putem discuta sa-ti fiu reprezentant al baltii in anglia.

PuiuCluj

Mesaj de PuiuCluj »

Salut, nu te-ai gandit si la partide de 72-96 ore? ma gandesc ca sunt multi care nu isi permit sa lipseasca 7 zile.

Saky

Mesaj de Saky »

PuiuCluj scrie:Salut, nu te-ai gandit si la partide de 72-96 ore? ma gandesc ca sunt multi care nu isi permit sa lipseasca 7 zile.
salut

exclus 72-96 ore,
7 zile,Sambata-Sambata

cristi30

Mesaj de cristi30 »

De ce e exclus aceasta varianta?

Saky

Mesaj de Saky »

kitz scrie:foarte buna initiativa.o balta cu pesti numarati si putini e cea mai buna pentru un pescuit la capturi mari.cine vrea pesti multi in 48 ore pot merge pe balti cum ar fi lates sau alte balti din tara care sunt bune pentru concursuri dar cine vrea capturi mari dar mai rare pot merge pe balta ta.la reguli as adauga ca cine prinde peste sa cantareasca crapii si sa-i pozeze pe ambele parti pentru a tine un catalog al tuturor pestilor.asa o sa stim cum pestii scad si cresc in greutate.cu cat mai putini pesti cu atat pestii vor prinde in greutate si ar fi frumos daca la tine in balta vor fi pesti de peste 30 de kg.nu ca ai avea pescari din romania dar cred ca ai avea si pescari din europa.apoi la catering,daca nu ai fost axat pe partea asta ai putea sa umbli ca sa oferi pescarilor si all inclusive fiind ca sunt multi pescari care ar vrea sa aiba si asta in cele 7 zile petrecute la tine.daca vrei sa ai si pescari din anglia intra pe privat cu mine si putem discuta sa-ti fiu reprezentant al baltii in anglia.
salut

daca calculele facute de inginerii piscicoli cu care colaborez sant corecte,in 2 ani (2014 toamna) trebuie sa am cel putin 5 pesti ower 30 kg, :wink:

Despre Catering
Doua mese pe zi.

mic dejun Taranesc ! salam unguresc,sunca de casa,slanina de casa,oua ochiuri,branza de casa,etc
Cina la ora 5 ! Ciorba si felul 2,mancare gatita de o Unguroaica Profesionista la bucatarie !!!!
Mancarea va fi servita zilnic la standuri la pretul de aproximativ 80 euro saptaman/persoana.

ps
despre Englezi vb pe privat !

Saky

Mesaj de Saky »

cristi30 scrie:De ce e exclus aceasta varianta?
De ce nu ? :roll:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”