frumoasa platica

sa ne anunti unde se pot face rezervari
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Stimate domn, dar problema a fost pusa de catre proprietar pentru a fi dezbatuta si nu cred ca toata lumea trebuie sa gandeasca la fel !zfcristian scrie:Mai oameni buni, e balta lui, banii lui, crapalaii lui .
Nu va obliga nimeni sa pescuiti acolo, sunt alte N balti, nu e obligatoriu sa mergeti acolo.
Aici ai dreptate ! O sa gasim o solutie sa fie bine si pt pescari si pentru pesti .Dragan scrie:Ptr. mine cea mai mare satisfactie este sa stiu ca am prins cu nada facuta de mine , nu m-as simti implinit stiind ca ca am pescuit cu o nada despre care nu stiu nimic.
P.S. sa sti ca am sa vin sa iti mai prind inca o data REGELE .
salutPuiuCluj scrie:Salut, nu te-ai gandit si la partide de 72-96 ore? ma gandesc ca sunt multi care nu isi permit sa lipseasca 7 zile.
salutkitz scrie:foarte buna initiativa.o balta cu pesti numarati si putini e cea mai buna pentru un pescuit la capturi mari.cine vrea pesti multi in 48 ore pot merge pe balti cum ar fi lates sau alte balti din tara care sunt bune pentru concursuri dar cine vrea capturi mari dar mai rare pot merge pe balta ta.la reguli as adauga ca cine prinde peste sa cantareasca crapii si sa-i pozeze pe ambele parti pentru a tine un catalog al tuturor pestilor.asa o sa stim cum pestii scad si cresc in greutate.cu cat mai putini pesti cu atat pestii vor prinde in greutate si ar fi frumos daca la tine in balta vor fi pesti de peste 30 de kg.nu ca ai avea pescari din romania dar cred ca ai avea si pescari din europa.apoi la catering,daca nu ai fost axat pe partea asta ai putea sa umbli ca sa oferi pescarilor si all inclusive fiind ca sunt multi pescari care ar vrea sa aiba si asta in cele 7 zile petrecute la tine.daca vrei sa ai si pescari din anglia intra pe privat cu mine si putem discuta sa-ti fiu reprezentant al baltii in anglia.
De ce nu ?cristi30 scrie:De ce e exclus aceasta varianta?