Ma macina de foarte multa vreme problema asta. Am stat, m-am gandit cum sa fac, ce sa fac...si pana la urma m-a lovit ideea

"de ce sa nu fac partide pe balti considerate "slabe" din punct de vedere al densitatii piscicole". Zis si facut...vorbesc cu conducerea echipei Senzor, mai exact cu Andrei Vladeanu si imi spune "da-i bataie". Buuuunnnnn.......primul contact l-am avut cu Balta Cozieni..in cadrul unui concurs organizat de clubul GoldFish. La extragere am extras standul numarul 1, stand care ne-a adus la final pe locul 2

. Concursul a durat 48 de ore, in care am avut 17 prezentari si 7 pesti pe mal insumand 31.21kg. Am pescuit exclusiv la boilies 1016 la carlig alternand, fie cu snow-man fie cu boilies in pasta. De nadit am nadit initial cu bulgari facuti din mhlm si semix, ca mai apoi sa intretinem cu solubile. Media capturilor a fost undeva la 4 kg. Un concurs foarte frumos, o atmosfera deosebita si multa lume dornica de prins peste

.
Dupa cozieni...ajung la Bratesti-Bunget 2

mai exact weekend-ul 11-13 septembrie. aici am adoptat o strategie putin diferita...am optat pentru 1016 dipuit de 20mm imbracat in pasta solubila 1016 ajungand bila la aproximativ 26mm pentru carlig, iar la nadit solubile 1016 . Am reusit sa prind 10 pesti cu o medie la 3 kg(imi tragea la 3 lansete odata), dar din cauza locului (apa ce nu depasea 2 metri, si putina agatatura) nu am reusit sa prind nimik mai mare.Am avut 4 trasaturi dintre care 3 parcati si unul mi-a rupt probabil din cauza agataturi(pesti dupa parerea mea undeva pe la 10 kg).
In concluzie...pe ambele balti am fost avertizat sa nu pescuiesc la boilies..pentru ca risc sa nu prind absolut nimik....eu am pescuit cum am stiut..si am reusit sa aduc zambetul pe buze multor pescari "gata a inceput sa traga la bile...de acum il nenorocim", dar si administratorilor lacurilor bratesti-bunget2 si cozieni.
C.S. Senzor