balata sulimanu

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
fane frizeru

Re: balata sulimanu

Mesaj de fane frizeru »

balta arata si se prezinta foarte bine! inca odata felicitari ptr. balta
PS: daca mai montati si niste umbrare ar fi ideala!

Decebalus
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Decebalus »

Dan Marinita scrie:
catapana scrie:anul trecut in mai am participat si eu la un concurs acolo "cowntryman" balta s-a castigat cu 10 kg ,si captura a avut pana in 5 kg.
am pescuit in zona izvor si am avut noroc ca pestele l-am gasit in fata stufului la 10-15 m.
am luat un crap de 4 kg la bile si restul de 3 crapi in jur de 2 kg fiecare i-am luat la plastice si boabe dipuite.
de mentionat ca in fata izvorului este un prag chiar la mal si daca nu esti atent poti scapa pestii chiar in buza minciogului.
anul trecut in mai era administrator Bitman acum am inteles ca se ocupa domnul Marinita si sper sa intretina balta si sa o administreze cat mai bine.
atentie mare anul trecut erau niste somni mari acolo.suna tentant nu?
Sunt si acum somnii aia mari de care vorbesti dar si mult crap
Domnule Marinita pe o vreme caineasca ca asta se poate intra pe la OMV,daca da cum este drumul dupa ploile astea????
Mersi
SpritZCarp

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Decebalus scrie:
Dan Marinita scrie:
catapana scrie:anul trecut in mai am participat si eu la un concurs acolo "cowntryman" balta s-a castigat cu 10 kg ,si captura a avut pana in 5 kg.
am pescuit in zona izvor si am avut noroc ca pestele l-am gasit in fata stufului la 10-15 m.
am luat un crap de 4 kg la bile si restul de 3 crapi in jur de 2 kg fiecare i-am luat la plastice si boabe dipuite.
de mentionat ca in fata izvorului este un prag chiar la mal si daca nu esti atent poti scapa pestii chiar in buza minciogului.
anul trecut in mai era administrator Bitman acum am inteles ca se ocupa domnul Marinita si sper sa intretina balta si sa o administreze cat mai bine.
atentie mare anul trecut erau niste somni mari acolo.suna tentant nu?
Sunt si acum somnii aia mari de care vorbesti dar si mult crap
Domnule Marinita pe o vreme caineasca ca asta se poate intra pe la OMV,daca da cum este drumul dupa ploile astea????
Mersi
Va rog sa-mi dati un tel. sa stiu cand doriti sa veniti 0727437178.Drumul este foarte bun indiferent de vreme. Balta are drumul pietruit de jur imprejur.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

Am pescuit la plastice si am prins vre-o 11 bucati,nu foarte mari dar m-am relaxat.Am prins si la boilies solubil
Ideea este ca sunt multi care ascund pesti in diferite moduri :twisted:
Chiar cand am fost eu pe balta domnul Marinita a prins pe cineva cu peste la lada,iar langa stuf am gasit ascuns un juvelnic de fier cu un crap la 5kg lasat de izbeliste(probabil in urma controalelor)
Am facut o poza o sa o ridic maine pe forum
SpritZCarp

popa viorel

Mesaj de popa viorel »

Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.

Decebalus
Pescar de competitie

Mesaj de Decebalus »

popa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.

Pai te lasa sa iei 5kg,nu iti ajung????????
Sau tu vrei sa umpli portbagajul?
Dute pe branesti ca e gratis,in 2ani o sa mai dai la broaste si acolo
Asa faceti voi,vreti sa distrugeti toate baltile sa vada copii vostrii pesti doar pe dicovery si in poze
SpritZCarp

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

popa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.
@Popa Viorel
daca nu ati fost pe balta nu aveti de unde sa stiti: sunt copaci si umbra pe sectorul B
pentru sectorul A pescarii daca doresc umbrele administratia lacului le inchiriaza gratuit.
Intodeauna taxa unei balti poate reprezenta si densitatea de peste existenta in lac.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

fredd

Mesaj de fredd »

Dupa cum pune problema iti dai seama ce fel de om este,de pescar nici nu se mai pune problema.
Campeon del Mondo at Titirobil 2010/ 2012/2013
Campeon Olimpico /2012/2016/2020

charlex
pescar de competitie

Mesaj de charlex »

Evident, dl. "popa viorel" este o persoana ce are grave probleme cu pescuitul, in general, si cu limba romana, in mod special. Apoi, daca suma de 50 de lei/12 ore este apreciata a fi o "taxa mare", as fi tare curios sa ne spuna Domnia Sa, care este taxa pe care o considera mijlocie, de exemplu?! ...Dar cea mica?
Atentie, prostii imi provoaca repulsie; ii rog, pe aceasta cale, sa se abtina!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Bah jepcarule,cum ai aterizat pe forum? :oops: :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”