Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Domnule Marinita pe o vreme caineasca ca asta se poate intra pe la OMV,daca da cum este drumul dupa ploile astea????Dan Marinita scrie:Sunt si acum somnii aia mari de care vorbesti dar si mult crapcatapana scrie:anul trecut in mai am participat si eu la un concurs acolo "cowntryman" balta s-a castigat cu 10 kg ,si captura a avut pana in 5 kg.
am pescuit in zona izvor si am avut noroc ca pestele l-am gasit in fata stufului la 10-15 m.
am luat un crap de 4 kg la bile si restul de 3 crapi in jur de 2 kg fiecare i-am luat la plastice si boabe dipuite.
de mentionat ca in fata izvorului este un prag chiar la mal si daca nu esti atent poti scapa pestii chiar in buza minciogului.
anul trecut in mai era administrator Bitman acum am inteles ca se ocupa domnul Marinita si sper sa intretina balta si sa o administreze cat mai bine.
atentie mare anul trecut erau niste somni mari acolo.suna tentant nu?
Va rog sa-mi dati un tel. sa stiu cand doriti sa veniti 0727437178.Drumul este foarte bun indiferent de vreme. Balta are drumul pietruit de jur imprejur.Decebalus scrie:Domnule Marinita pe o vreme caineasca ca asta se poate intra pe la OMV,daca da cum este drumul dupa ploile astea????Dan Marinita scrie:Sunt si acum somnii aia mari de care vorbesti dar si mult crapcatapana scrie:anul trecut in mai am participat si eu la un concurs acolo "cowntryman" balta s-a castigat cu 10 kg ,si captura a avut pana in 5 kg.
am pescuit in zona izvor si am avut noroc ca pestele l-am gasit in fata stufului la 10-15 m.
am luat un crap de 4 kg la bile si restul de 3 crapi in jur de 2 kg fiecare i-am luat la plastice si boabe dipuite.
de mentionat ca in fata izvorului este un prag chiar la mal si daca nu esti atent poti scapa pestii chiar in buza minciogului.
anul trecut in mai era administrator Bitman acum am inteles ca se ocupa domnul Marinita si sper sa intretina balta si sa o administreze cat mai bine.
atentie mare anul trecut erau niste somni mari acolo.suna tentant nu?
Mersi
popa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.
@Popa Viorelpopa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.
Bah jepcarule,cum ai aterizat pe forum?popa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.