Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
e numai vina ta,halal organizatorVladut Mateianu scrie:15 echipe, asa ma gandeam si eu..... restul locurilor sunt aproape impracticabile, este plin de fire in apa !!!!!!
Zice PAS, ca asa-i normalVladut Mateianu scrie:Sa vedem ce zice si Victorash...
asa estecarp_master scrie:prieteni , totusi este topicul "balta sulimanu"
stai linistit, nu este topic special destinat baltii sulimanu, nu sunt parteneri crapmania.ro ! asa ca se poate discuta orice aici, lacurile care isi permit contracte de publicitate le gasesti mai sus, fiecare cu propriul forum...iohann scrie:asa estecarp_master scrie:prieteni , totusi este topicul "balta sulimanu"![]()
facem concurs si pe sulimanu,n-am fost niciodata,dar am auzit numai vorbe frumoase.
felicitari administratiei Sulimanu si scuze de off topic.
...........Dan Marinita scrie:Sambata am mai populat lacul cu inca 4 tone de crap
Vineri o punem si de un concurs
Poate pentru ca nu e peste in balta, si ala care e e hranit exact in weekend, pentru ca umbla la anivelul apei ca sa nu mai manance pestele...popa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.