Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Cand doresti FlorineFlorin Vasii scrie:Si ca sa fiu on-topic:
Cand va fi concursul?
Am auzit ca va fi vremea buna in week-end-ul asta si este si un weekend prelungit pentru multi. Eu, as vrea sa vin la pescuit. Va rog sa imi spneti in ce zi s-ar putea.
Multumesc!
Cand doresti FlorineFlorin Vasii scrie:Si ca sa fiu on-topic:
Cand va fi concursul?
Am auzit ca va fi vremea buna in week-end-ul asta si este si un weekend prelungit pentru multi. Eu, as vrea sa vin la pescuit. Va rog sa imi spneti in ce zi s-ar putea.
Multumesc!
Asa facem!Dan Marinita scrie:Cand doresti FlorineFlorin Vasii scrie:Si ca sa fiu on-topic:
Cand va fi concursul?
Multumesc!
Concursul este Vineri -Duminica dar daca nu vrei sa participi poti pescui si in afara concursului.
Raportează acest mesajRăspuns cu citatRe: concurs Sulimanu 30nov.- 02 dec.Vladut Mateianu scrie:Cine a castigat concursul ? Captura cat a avut si ce s-a mai prins ?
Vladute,Vladut Mateianu scrie:nu inteleg cine imi raspunde , in fine....
Am fost pe standul 8 si confirm cele de mai sus. Prindeau 2 baieti din Ploiesti unul dupa altul. Intr-un moment prinsesera amandoi odata.Dan Marinita scrie:Raportează acest mesajRăspuns cu citatRe: concurs Sulimanu 30nov.- 02 dec.Vladut Mateianu scrie:Cine a castigat concursul ? Captura cat a avut si ce s-a mai prins ?
de ictor » Lun Dec 03, 2012 2:03 am
cu parere de rau ca acest concurs nu s-a mai tinut,dar o fericire pentru ca am pescuit pe standul nr.7, unde am reusit sa prind aproximativ 100kg de crap (ciortan) intre 1-6 kg. Pe timpul noptii frig, fara vant, dar nu s-a simtit pentru ca pestele tragea mai ceva decat vara. O partida foarte frumoasa pentru care tin sa multumesc domnului Marinita pentru ospitalitate si pentru cafeaua de dimineata, cat si paznicilor George si Nea Curcanu. nu ezitati sa mergeti pentru o partida reusita.o densitate de crap extraordinara.retineti suntem in decembrie si prindem crap,asta inseamna sa ai o balta suprapopulata unde pestele sa nu simta temperatura scazuta a apei.va urez fire intinse si sarbatori fericite ca totusi suntem aproape de perioada acestora.
------Vladut Mateianu scrie:Cine a castigat concursul ? Captura cat a avut si ce s-a mai prins ?