balata sulimanu

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Florin Vasii
Puncte: 0

Re: balata sulimanu

Mesaj de Florin Vasii »

Si ca sa fiu on-topic:
Cand va fi concursul?

Am auzit ca va fi vremea buna in week-end-ul asta si este si un weekend prelungit pentru multi. Eu, as vrea sa vin la pescuit. Va rog sa imi spneti in ce zi s-ar putea.

Multumesc!

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Florin Vasii scrie:Si ca sa fiu on-topic:
Cand va fi concursul?

Am auzit ca va fi vremea buna in week-end-ul asta si este si un weekend prelungit pentru multi. Eu, as vrea sa vin la pescuit. Va rog sa imi spneti in ce zi s-ar putea.

Multumesc!
Cand doresti Florine
Concursul este Vineri -Duminica dar daca nu vrei sa participi poti pescui si in afara concursului.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Cand va fi concursul?

Multumesc!
Cand doresti Florine
Concursul este Vineri -Duminica dar daca nu vrei sa participi poti pescui si in afara concursului.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Dan Marinita scrie:
Cand va fi concursul?

Multumesc!
Cand doresti Florine
Asa facem!

Ne vedem acolo in weekend!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cine a castigat concursul ? Captura cat a avut si ce s-a mai prins ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Cine a castigat concursul ? Captura cat a avut si ce s-a mai prins ? :roll:
Raportează acest mesajRăspuns cu citatRe: concurs Sulimanu 30nov.- 02 dec.
de ictor » Lun Dec 03, 2012 2:03 am

cu parere de rau ca acest concurs nu s-a mai tinut,dar o fericire pentru ca am pescuit pe standul nr.7, unde am reusit sa prind aproximativ 100kg de crap (ciortan) intre 1-6 kg. Pe timpul noptii frig, fara vant, dar nu s-a simtit pentru ca pestele tragea mai ceva decat vara. O partida foarte frumoasa pentru care tin sa multumesc domnului Marinita pentru ospitalitate si pentru cafeaua de dimineata, cat si paznicilor George si Nea Curcanu. nu ezitati sa mergeti pentru o partida reusita.o densitate de crap extraordinara.retineti suntem in decembrie si prindem crap,asta inseamna sa ai o balta suprapopulata unde pestele sa nu simta temperatura scazuta a apei.va urez fire intinse si sarbatori fericite ca totusi suntem aproape de perioada acestora.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

nu inteleg cine imi raspunde , in fine....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:nu inteleg cine imi raspunde , in fine....
Vladute,
ti-am raspuns prin a cita unul din pescarii care au fost pe balta si cu ce capturi a avut.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Dan Marinita scrie:
Vladut Mateianu scrie:Cine a castigat concursul ? Captura cat a avut si ce s-a mai prins ? :roll:
Raportează acest mesajRăspuns cu citatRe: concurs Sulimanu 30nov.- 02 dec.
de ictor » Lun Dec 03, 2012 2:03 am

cu parere de rau ca acest concurs nu s-a mai tinut,dar o fericire pentru ca am pescuit pe standul nr.7, unde am reusit sa prind aproximativ 100kg de crap (ciortan) intre 1-6 kg. Pe timpul noptii frig, fara vant, dar nu s-a simtit pentru ca pestele tragea mai ceva decat vara. O partida foarte frumoasa pentru care tin sa multumesc domnului Marinita pentru ospitalitate si pentru cafeaua de dimineata, cat si paznicilor George si Nea Curcanu. nu ezitati sa mergeti pentru o partida reusita.o densitate de crap extraordinara.retineti suntem in decembrie si prindem crap,asta inseamna sa ai o balta suprapopulata unde pestele sa nu simta temperatura scazuta a apei.va urez fire intinse si sarbatori fericite ca totusi suntem aproape de perioada acestora.
Am fost pe standul 8 si confirm cele de mai sus. Prindeau 2 baieti din Ploiesti unul dupa altul. Intr-un moment prinsesera amandoi odata.
Din pacate trebuia sa lansezi foarte departe pentru asta. Pestii erau lnaga malul celaalt si ei lansau cam la 10 m de mal. Si nu exagerez. Unul dintre ei avea firul in clips si lansa de fiecare data in acelasi loc. Erau meseriasi! Au dat la porumb(plastice), 2 boabe pe firul de par, foarte aproape de ac. Forfacul scurt. Nu stiu daca au nadit acel loc dar nu mai era nevoie ca la cat des aruncau cu momitoarele incarcate cred ca patul de nada era foarte consistent.

Multumim administratiei baltii inca o data pentru conditiile excelente!

Fir intins!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

------

te bagi ?
14-16 Decembrie

LOCUL 1-CUPE + UN PORC DE 100-120 KG
LOCUL 2-CUPE +UN PORC DE 80-90 KG
LOCUL 3-CUPE +UN PORC DE 60-70 KG

CAPTURA CUPE +3 CURCANI!
Premiile `vor fi `vi si nevatamate !!
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”