balata sulimanu

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
claudiue
Puncte: 0

Re: balata sulimanu

Mesaj de claudiue »

Vladut Mateianu scrie:
iohann scrie:
carp_master scrie:prieteni , totusi este topicul "balta sulimanu" :wink:
asa este :D
facem concurs si pe sulimanu,n-am fost niciodata,dar am auzit numai vorbe frumoase.
felicitari administratiei Sulimanu si scuze de off topic.
stai linistit, nu este topic special destinat baltii sulimanu, nu sunt parteneri crapmania.ro ! asa ca se poate discuta orice aici, lacurile care isi permit contracte de publicitate le gasesti mai sus, fiecare cu propriul forum... :wink:
Eu vad ca este un topic intitulat Balta Sulimanu :).
In aceasta logica, putem fi off-topic pe toate topicurile neplatite? :mrgreen:

Nu de alta, dar mi-am luat ban la un moment dat pe motiv de off-topic pe un subiect de boilesuri la general ( bine, si eu inconstient am zis ca nutra e mai bun ca snz :)) ) care cu siguranta era neplatit! :mrgreen:

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Florin Vasii scrie:
popa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.
Poate pentru ca nu e peste in balta, si ala care e e hranit exact in weekend, pentru ca umbla la anivelul apei ca sa nu mai manance pestele...

Am citit povestirile altor colegi de "suferinta" si dintre toate(si credeti-ma au fost multe) cea care ma face sa nu ma duc vreoadata acolo este cea in care l-au pus pe un pescar sa mute masina ca a venit "sefu'".

Ma intreb daca dl Marinita ar veni vreodata la pescarii de pe Sulimanu cu astfel de cereri...

Cu tot respectul Domnule Florin Vasii parerea dvs. nu corespunde cu realitatea.
citatul dvs. este de la un pescar care nu a calcat niciodata pe aces lac dovada ca pe balta sunt pomi iar balta este curata si bine ingrijita.
In balta sunt si la ora actuala peste 20 tone de crap
La apa nu se poate umbla.
Dupa ce ca nu ploua si nu prea este apa in balti mai dau drumul ca sa nu prinda pescarii crap cand eu nu stiu cum sa tin apa?
Fac pariu pe ce vreti ca in acest moment indiferent de loc pe Sulimanu se prinde crap .
Au fost 6 concursuri pe acest lac in acest sezon

Repet pe acest lac nu recomand nimanui sa vina cu intentii de a sustrage peste.

Sulimanu poate devenii partener Crapmania numai daca vrea Vladut .
In acest sezon la lac am vandut multe produse de la diversi producatori de nada inclusiv marca SENZOR
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dan Marinita scrie:
In acest sezon la lac am vandut multe produse de la diversi producatori de nada inclusiv marca SENZOR
Nu Vladut hotareste, Crapmania.ro are un administrator, cu el se stabilesc contractele.... (mp la danM )
Dpmdv, o balta ca a ta trebuie promovata , am inteles ca toata lumea o lauda si o recomanda ! Spor la treaba si succes ca dministrator in 2013 !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

claudiue scrie:
Eu vad ca este un topic intitulat Balta Sulimanu :).
In aceasta logica, putem fi off-topic pe toate topicurile neplatite? :mrgreen:

Nu de alta, dar mi-am luat ban la un moment dat pe motiv de off-topic pe un subiect de boilesuri la general ( bine, si eu inconstient am zis ca nutra e mai bun ca snz :)) ) care cu siguranta era neplatit! :mrgreen:
Claudiu, sa nu exageram.... Nu s-a sarit calul, nu au fost certuri sau insulte, doar niste discutii putin pe langa....
Care ar fi putut fi sterse sau mutate de moderator in cazul in care ar fi fost balta partenera Crapmania.ro , special ptr a tine topicul "curat".

Eu doar l-am anuntat pe Dan Marinita cum isi poate pastra topicul curat, crede-ma, este vb de o suma modica.. :mrgreen: :wink:
CS SENZOR

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:
Dan Marinita scrie:
Nu Vladut hotareste, Crapmania.ro are un administrator, cu el se stabilesc contractele.... (mp la danM )
Dpmdv, o balta ca a ta trebuie promovata , am inteles ca toata lumea o lauda si o recomanda ! Spor la treaba si succes ca dministrator in 2013 !
Multumesc si imi doresc ca si produsele marca SENZOR sa le am direct de la producator la magazinul de pe balta.
Poate daca iti face placere te invit sa ne faci si o vizita la locul faptei :lol: .
Esti binevenit oricand
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

ionatan

Mesaj de ionatan »

Florin Vasii scrie:
popa viorel scrie:Pai daca nu iar lasa sa ia si peste cine s-ar mai duce ? Taxa mare, niciun copac sa te ascunzi de soare , de ce sa nu preferi o balta cu padure pe mal, ca Branesti 4 ? Si unde nu te ia nimeni la rost daca reti peste.
Poate pentru ca nu e peste in balta, si ala care e e hranit exact in weekend, pentru ca umbla la anivelul apei ca sa nu mai manance pestele...

Am citit povestirile altor colegi de "suferinta" si dintre toate(si credeti-ma au fost multe) cea care ma face sa nu ma duc vreoadata acolo este cea in care l-au pus pe un pescar sa mute masina ca a venit "sefu'".

Ma intreb daca dl Marinita ar veni vreodata la pescarii de pe Sulimanu cu astfel de cereri...
Da cine este sefu acolo ? Este cantaretul Dan Bitman ?

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

ionatan scrie:
Florin Vasii scrie:

Da cine este sefu acolo ? Este cantaretul Dan Bitman ?

Lacul este luat in administrare de Dan Marinita
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Dan Marinita scrie:
Multumesc si imi doresc ca si produsele marca SENZOR sa le am direct de la producator la magazinul de pe balta.
Poate daca iti face placere te invit sa ne faci si o vizita la locul faptei :lol: .
Esti binevenit oricand
Multumesc. :wink:
Despre restul tinem legatura pe PM...
CS SENZOR

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:
Dan Marinita scrie:
Esti binevenit oricand
Multumesc. :wink:
Despre restul tinem legatura pe PM...
Sigur
si eu multumesc
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Florin Vasii

Mesaj de Florin Vasii »

Dan Marinita scrie:
Florin Vasii scrie:

Cu tot respectul Domnule Florin Vasii parerea dvs. nu corespunde cu realitatea.
citatul dvs. este de la un pescar care nu a calcat niciodata pe aces lac dovada ca pe balta sunt pomi iar balta este curata si bine ingrijita.
In balta sunt si la ora actuala peste 20 tone de crap
La apa nu se poate umbla.
Dupa ce ca nu ploua si nu prea este apa in balti mai dau drumul ca sa nu prinda pescarii crap cand eu nu stiu cum sa tin apa?
Fac pariu pe ce vreti ca in acest moment indiferent de loc pe Sulimanu se prinde crap .
Au fost 6 concursuri pe acest lac in acest sezon

Repet pe acest lac nu recomand nimanui sa vina cu intentii de a sustrage peste.

Imi cer scuze pentru ca eram off-topic dar eu ii raspundeam colegului care vorbea de Barcanesti 4 in comparatie cu Sulimanu. Am fost pe Sulimanu, am prins peste si este si va ramane una din baltile mele preferate!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”