Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Din păcate m-ai inteles gresit, eu făceam referință, ca din păcate pentru noi pescarii doar pe anumite bălții mai ești respectat ca om și de aceea ti-am dat acele exemple. Și iară din păcate pentru noi pescării dacă vrei sa pescuiești la staționar,acele condiții enumerate de către tine mai sus ..... nu ai sa le găsești sau cel puțin eu ne le-am descoperit......numai bine și sper sa găsești balta pe care ti-o dorești. ..lucian156 scrie:Eu deja pescuiesc CATCH & RELEASE pe balti ca MV2 ,Solacolu, Sulimanu si Magura 9. Ideea era sa ies la pescuit si pe o balta care permite retinerea pestelui prins cu o taxa normala. Nu inteleg de ce ar trebui sa se pescuiasca doar C&R? Nu mai are omu voie sa manance peste? Atunci sa crestem porcii, puii si vitele doar ca animale de companie. Mi se pare dusa la extrem chestia asta cu C&R... si eu sunt adeptul acestui pescuit cand vreau sa ma distrez, sa prind un peste mare cu care sa ma pozez, dar nu inteleg de ce sa fi blamat ca vrei sa mergi la o balta de ciortan pentru a luat 5gk de peste acasa. In fine... va multumesc de informatii. Va doresc numai bine.
Dumitrache scrie:Te duci pe o balta gen brosteni(cauta mai multe detalii pe google) o taxa super mica si poti sa prinzi si ceva peste daca te pricepi putin(am prins chiar si la boilies).Eu ori de cate ori vreau sa mananc un peste acolo merg.Te rog sa ma crezi ca in iulie am prins intr-o partida de 15 ore 70 kg de ciortan intre 2-7kg(pot dovedii asta).Fir intins!
Nu, am facut te"ngatitaDecebalus scrie:Dumitrache scrie:Te duci pe o balta gen brosteni(cauta mai multe detalii pe google) o taxa super mica si poti sa prinzi si ceva peste daca te pricepi putin(am prins chiar si la boilies).Eu ori de cate ori vreau sa mananc un peste acolo merg.Te rog sa ma crezi ca in iulie am prins intr-o partida de 15 ore 70 kg de ciortan intre 2-7kg(pot dovedii asta).Fir intins!
![]()
Si nu ai facut indigestie???