raspunsul pentru prima parteszabo laszlo scrie:Stiti cum e la taxa micase aduna tot felul de ciudati care la inghesuiala profita de neatentia pazei si incet dar sigur vor rarii crapii . Exemple : Livada , Strejeris CJ si chiar Cetariu.quote]
2.szabo laszlo scrie: Apropo de taxa ,vad ca multi pun in balanta doar taxa si nu fac si referire la cantitatea de nada ( valoric ) necesara pentru o partida de 48 ore cu un obiectiv minim de 4-5 buc over 10 kg .Una sau chiar doua kilograme de bile folosite in plus sau in minus schimba mult calculele si fac taxa scumpa sau ieftina ,mai e si distanta fata de locatie si cel mai important pentru mine este vigoarea cu care se lupta crapii ,poti prinde unul de 15 kg si sa vina ca o carpa iar unul de 8-10 kg sa-ti rupa mana si sa simti andrenalina cu adevarat in vene .
scuzama. citesc pe aici si cred ca nu pot sa ma mai abtin.
taxa, crezi ca selecteaza clientela?.prostii.......in ziua de azi toti "ciudati" au BANI.Daca esti corect si cinstit stiu ca nu prea se poate castiga bine in tara asta.se fura peste de la concursuri mari din jurul bucurestiului si nu numai .Acolo merg oameni fara bani?ASTA NU E UN ARGUMENT .Asta e o tampenie.
raspunsul pentru a doua parte.
eu spun: ca depinde de la caz la caz.Cat vrei sa investesti intr-o partida si la ce vrei sa te astepti de la ea.DAR INVESTITIA INTR-O PARTIDA SI NU NUMAI ,NU GARANTEAZA NIMIC. ITI MAI TREBUIE SI ALTE CALITATI LEGAT DE PESCUIT
nu am nimic personal la adresa ta,dar este o opinie