BALTA SANPAUL C&R - jud. Harghita

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
max-carpfishing
Puncte: 0

Re: BALTA SANPAUL C&R - jud. Harghita

Mesaj de max-carpfishing »

Doi pescari impreuna intr-un weekwnd,sa prinda pe "Tancabesti-ul de Ardeal ", doar un singur crap de 7-7,5kg!!! Foarte ciudat :( ...Mai cand se lauda un meserias pe un forum,ca intr-o partida de 24 de ore,a pus pe saltea 26 bucati si a mai si scapat inca pe atatia!Deci in total 52 de pesti,toti intr-o partida de 24 de ore!...ca a scapat omul jumatate din pesti,aia e alta chestiune :lol:
Referitor la taxa de 150 ron/24h...tot gagiul cu "Tancabesti de Ardeal " mai batea campii aiurea pe forum,ca cica se vor face pachete de pescuit la pret avantajos, pachete accesibile si celor care nu au abonament,dar doresc o partida de pescuit aici...mai este si vrajeala cu recomandarea ca sa iti faci abonament!!! :lol:
Asadar cum am mai spus...pana una alta prefer sa merg,unde pestele e la el acasa! :wink:

random

Mesaj de random »

eu am fost pana acum de 3 ori pe aceasta balta

2 partide de 24 de ore si ultima in acest weekend de 36 de ore

nu pot sa spun ca am facut cine stie ce grozavii dar de fiecare data am reusit/am avut norocul sa iau un un peste care a depasit 10 kg

cel mai bine a fost in acest weekend unde din 9 buc prinsi 4 buc au fost peste 10 kg

cel mai mic 5,50 si cel mai mare 13,20 - media a fost undeva la 9,5 kg

poate acestia nu sunt pesti mari pe Tancabesti sau pe alte balti dar la ce saracie de balti este la noi in zona merita sa merg aprox 170 de km si sa platesc 150 ron/24h doar pentru sansa de a da cu ochii de un over 10

max-carpfishing - scuze ca am trimis aceasta postare si pe privat

77neo

Mesaj de 77neo »

in primul rand balta nu are densitatea de care se discuta aici.
pestele raspunde bine la bile dar e putin. daca urmariti postarile celor care au fost la liber si rezultatele concursurilor puteti trage concluzia ca balta are 700 de peste dar nu la hectar.

referitor la taxa sustin cele scrise mai sus de ceilalti participant la aceasta discutie. 150 lei pentru 24 de ore e prea mult.
80 de lei consider eu ca era o taxa de bun simt pentru o balta noua care se vrea afirmata si apreciata.

fire-ntinse

sandu marian

Mesaj de sandu marian »

Felicitari pentru pesti si mai ales pentru poze...bv

Levi

Mesaj de Levi »

Va grabiti prea mult cu pestii de 15 kg, poate mai trebuie asteptat pana cand se prind si din exemplarele mai mari. In alta ordine de idei, trebuie sa stii si sa selectezi, dupa cum vad majoritatea crapilor are in medie 7-8 kg. Insa referitor la taxa, si mie mi se pare scump, 100 RON ar fi mult mai acceptabil.

alin pitters

Mesaj de alin pitters »

Cand am iesit prima data pe Sanpaul nu am gasit nici o poza cu balta, foarte putine cu pesti. Am crezut ca e bine daca pun poze atat cu balta cat si cu pestii prinsi, se pot urmarii capturile, evolutia lor, mie mi s-a parut la timpul respectiv un lucru bun.
Imi place sa pescuiesc pe Sanpaul, am abonament, 100 ron/24 ore imi pare un pret decent pentru o partida de pescuit pe o balta care are peste si unde ma simt bine, ma bucur ca nu mai e nevoie sa fac drumuri de Ungaria sau Bucuresti pentru un over 10. Bineinteles ca sunt si pescari care nu prea prind, ciortanii sunt exceptii, crapii incep sa se prinda cum e treaba cu pescuitul, nu iti baga nimeni pestii in carlig. Capturile intre 10 si 13 kg sunt extrem de frecvente, cele de 15 raritati, de 17 deocamdata doar am auzit.
In ce ma priveste voi pescui si anul viitor aproape exclusiv aici, e o locatie care din punctul meu de vedere imi ofera tot ce imi doresc de la o partida de pescuit, Sanpaulul are inca surprize multe pe care vreau sa le descopar.
Nemultumiti si chibiti totdeauna vor fi, dupa o tastatura si un nick-name e usor sa scrii si sa jignesti, sa multumesti pe toata lumea niciodata nu e posibil, ce ma distreaza e ca cei mai nemultumiti sunt exact cei care nu au pescuit niciodata pe Sanpaul, sau cei care nu sunt obisnuiti sa pescuiasca pe o locatie C&R.

Fire intinse tuturor!
Ne auzim sezonul viitor!

77neo

Mesaj de 77neo »

sa sti ca gresesti putin in afirmatia de mai sus.
lucrurile stau in felul urmator; treaba cu tastatura si nick name-ul nu e valabila in cazul meu. am pescuit pe aceasta balta la un concurs la care ai participat si tu. eu apreciez foarte mult dragostea ta pentru aceasta balta dar daca te gandesti bine e adevarat ceea ce am scris mai sus. sunt 2-3 standuri unde pestele sta inghesuit si de pe care ai sanse la un loc pe podium sau macar ai satisfactia sa prinzi si restul standurilor unde esti doar cotizant la concurs, sponsor sau cum vrei sa-i zici.
sigur se gaseste cineva sa contrazica cele scrise de mine dar daca va ganditi bine cand standul 9 prindea din orice pozitie si cu orice nada( la liber) de pe standurile din capatul opus prindeai dupe 8-10-12 ore. se stie de ce.
si mie mi-ar conveni 100/24h dar nu am frecventa ta pe balta si la mine nu se justifica pretu abonamentului. in situatia mea sunt multi. s-a copiat sistemul de la doripesco dar la doripesco macar e aproape, e la sosea.............
in fine. e putin si scump

fire-ntinse

szabo laszlo

Mesaj de szabo laszlo »

Stiti cum e la taxa mica :?: se aduna tot felul de ciudati care la inghesuiala profita de neatentia pazei si incet dar sigur vor rarii crapii . Exemple : Livada , Strejeris CJ si chiar Cetariu. Apropo de taxa ,vad ca multi pun in balanta doar taxa si nu fac si referire la cantitatea de nada ( valoric ) necesara pentru o partida de 48 ore cu un obiectiv minim de 4-5 buc over 10 kg .Una sau chiar doua kilograme de bile folosite in plus sau in minus schimba mult calculele si fac taxa scumpa sau ieftina ,mai e si distanta fata de locatie si cel mai important pentru mine este vigoarea cu care se lupta crapii ,poti prinde unul de 15 kg si sa vina ca o carpa iar unul de 8-10 kg sa-ti rupa mana si sa simti andrenalina cu adevarat in vene .

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

Stiti cum e la taxa mica :?: se aduna tot felul de ciudati care la inghesuiala profita de neatentia pazei si incet dar sigur vor rarii crapii .

Sunt paznici angajati ....... trebe sa fie atenti la tot ce se intimpla pe balta.

Ps in curind voi avea o discutie cu administratia balti sa ajungem la o intelelegere cu taxa si cu
toate nemultumirile pescarilor.
Ultima oară modificat Mar Oct 01, 2013 13:02 de către claudiubv, modificat 1 dată în total.
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

alin pitters scrie:Cand am iesit prima data pe Sanpaul nu am gasit nici o poza cu balta, foarte putine cu pesti. Am crezut ca e bine daca pun poze atat cu balta cat si cu pestii prinsi, se pot urmarii capturile, evolutia lor, mie mi s-a parut la timpul respectiv un lucru bun.
Imi place sa pescuiesc pe Sanpaul, am abonament, 100 ron/24 ore imi pare un pret decent pentru o partida de pescuit pe o balta care are peste si unde ma simt bine, ma bucur ca nu mai e nevoie sa fac drumuri de Ungaria sau Bucuresti pentru un over 10. Bineinteles ca sunt si pescari care nu prea prind, ciortanii sunt exceptii, crapii incep sa se prinda cum e treaba cu pescuitul, nu iti baga nimeni pestii in carlig. Capturile intre 10 si 13 kg sunt extrem de frecvente, cele de 15 raritati, de 17 deocamdata doar am auzit.
In ce ma priveste voi pescui si anul viitor aproape exclusiv aici, e o locatie care din punctul meu de vedere imi ofera tot ce imi doresc de la o partida de pescuit, Sanpaulul are inca surprize multe pe care vreau sa le descopar.
Nemultumiti si chibiti totdeauna vor fi, dupa o tastatura si un nick-name e usor sa scrii si sa jignesti, sa multumesti pe toata lumea niciodata nu e posibil, ce ma distreaza e ca cei mai nemultumiti sunt exact cei care nu au pescuit niciodata pe Sanpaul, sau cei care nu sunt obisnuiti sa pescuiasca pe o locatie C&R.

Fire intinse tuturor!
Ne auzim sezonul viitor!

Aline vezi ca s-au facut emisiune live pe balta cu poze si cu capturi capitale.
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”