Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Rares Sarghie scrie: De mentionat ca dupa aproape 18 -20 de ore aveam doar 2 pesti luati la interceptie.
Spectacolul a iceput cand au intrat pe patul de bile, de mai multe ori in dublu drill si cu un total de 31 de pesti in36 de ore caci in ultima seara ne-am bagat la nani ,am cazut fizic (pesti sunt foarte vigurosi multi ne fiind intepati)
Hai ai nostri!
D-l turbofin, ati prezentat a teorie foarte frumoasa din fata calculatorului. Bravo! Insa trebuie sa stiti, ca exista mai multe stiluri de pescuit la crap, determinat de conditiile baltii respective. In cazul de fata, se pare ca la Sanpaul locul potrivit este vital pentru demersul partidei. In alta ordine de idei, trebuie sa cauti pestele. Poate trebuie sa muti toata bagajeria cu cort cu tot. Cum spun englezii...stalking...turbofin scrie: Acest lucru văd că puțină lume îl sesizează și analizează.
Aici este o problemă, care am văzut că a apărut în mai multe cazuri. În concursuri se prinde puțintel pentru mult lăudatul potențial al bălții, iar în pescuit de plăcere (cu doi trei pescari pe baltă), după câteva (uneori multe) ore de pauză, se prinde excelent. Explicația cea mai pertinentă este POPULAȚIE PISCICOLĂ MICĂ PENTRU SUPRAFAȚA BĂLȚII !!!
Astfel în concursuri se distribuie pe ici pe colo cu precădere în anumite locuri (preferate de crapi) și se prind mai puțini (adăugându-se totuși și presiunea mare a echipelor), iar în pescuit liber cu balta qvasigoală peștele dacă l-ai găsit "la el acasă" îl iei îndată, iar dacă nu l-ai nimerit ca localizare îl iei când ajunge pe zona nădită, după lungi distante parcurse (probabil dintr-un capăt în altul) de mustăciosi.
Faceți trimitere la Doripesco balta 4 - este peste => se prinde !
Probabil încă este în acomodare, dar dacă nu ...
Și încă ceva: Unde sunt acei dulăpiori de over 15, și acei amuri imenși ?
Oricum balta are un potențial bunicel dar nu precum cel scontat si aclamat.
P.S. Pretul este cam măricel pentru o baltă "boboacă" pe piața carpfishing - lui !
Oricum, succes în administrare (sigur o să găsiți calea cea bună și viabilă pe piață) și fir întins pescarilor !