Despre care Milotina e vorba Nea MIrcea?Mircea Gheran scrie:C&R
Greaca Cercani
Moara Vlasiei
Chiroiu 4
Tancabesti 1 si 2
C&R (congelator)
Blasova
B.G.S
Milotina

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Despre care Milotina e vorba Nea MIrcea?Mircea Gheran scrie:C&R
Greaca Cercani
Moara Vlasiei
Chiroiu 4
Tancabesti 1 si 2
C&R (congelator)
Blasova
B.G.S
Milotina
CostinCod scrie:Am fost la fundulea 2, 3 pescari 24 ore plantat 12 lansete 0 pesti !
Cernica e pe duca de asemenea !
Bai ,fratilor Milotina e una,intre Fantana Doamnei si Valea Argovei.La 4 km de satul Buzoieni sau 9 km de Lehliu Gara.miyagi scrie:De unde nene? Serios te-ntreb si care Milotina ca sunt doua?bcgcraiova scrie:Multumiri.De Milotina am auzit suprize frumoase.Mircea Gheran scrie:C&R
Greaca Cercani
Moara Vlasiei
Chiroiu 4
Tancabesti 1 si 2
C&R (congelator)
Blasova
B.G.S
Milotina
Multumiri.De Milotina am auzit suprize frumoase.[/quote]miyagi scrie:Despre care Milotina e vorba Nea MIrcea?Mircea Gheran scrie:C&R
Greaca Cercani
Moara Vlasiei
Chiroiu 4
Tancabesti 1 si 2
C&R (congelator)
Blasova
B.G.S
Milotina
De unde nene? Serios te-ntreb si care Milotina ca sunt doua?[/quote]bcgcraiova scrie:Multumiri.De Milotina am auzit suprize frumoase.miyagi scrie:Despre care Milotina e vorba Nea MIrcea?Mircea Gheran scrie:C&R
Greaca Cercani
Moara Vlasiei
Chiroiu 4
Tancabesti 1 si 2
C&R (congelator)
Blasova
B.G.S
Milotina
miyagi scrie:Despre care Milotina e vorba Nea MIrcea?Mircea Gheran scrie:C&R
Greaca Cercani
Moara Vlasiei
Chiroiu 4
Tancabesti 1 si 2
C&R (congelator)
Blasova
B.G.S
Milotina
bcgcraiova scrie:Pe timpul lui Ceasca a fost dragata si adancita cc 10-15 m pe mijloc in special.Sonarul atat a indicat adancimea.Cat despre pestisori,cteno cat piciorul si romanesti sa tot stai in reviste cu ei la laudat.Numai pe bob uscat de porumb.
He he heeei! poi nu mai da din casa atunciMircea Gheran scrie:bcgcraiova scrie:Pe timpul lui Ceasca a fost dragata si adancita cc 10-15 m pe mijloc in special.Sonarul atat a indicat adancimea.Cat despre pestisori,cteno cat piciorul si romanesti sa tot stai in reviste cu ei la laudat.Numai pe bob uscat de porumb.
Gresit ,pe plastice !! Enterprise si saculet solubil cu Amix !!