Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Pai si nu e bine?! Uite asa devin nevestele pescarite si nu mai iese scandal cu evadarea pe balta!Decebalus scrie:HERMES numarul 1 -aici ma simt cel mai bine
Pe moara nu mai calc in viata mea :
Taxa de ponton-inghesuiala-noaptea pe ponton nu te lasa cu partener nici macar daca il lasi in cort pe mal beat:))
In schimb te lasa cu nevasta si copii noaptea pe ponton
Ai lasat celebra balta Lazar si te-ai mutat pe Teiu?popescu59 scrie:( consider ca Hermes Peris este pe primul loc .Am sa si argumentez prin a spune ca standurile sunt degajate , esti lasat sa pescuiesti in liniste ,populatia piscicola este pe masura.)
Domnilor vad ca ati evitat sa mentionati balta Teiu Arges . O sa motivati ca nu este chiar atit de aproape de Bucuresti . Domnilor este la aceasi distanta de Bucuresti ca si Greaca si vad ca ,Greaca este mentionata pe aici .
Dl Andrei ati mentionat mai sus niste criterii pe care va bazati , nu stiu daca ati pescuit pe Teiu dar va asigur ca , concureaza cu Perisul fara probleme. O balta de 31 ha luciu de apa care are 16 locuri de pescuit cred ca e dorita de orice pescar de crap .Sa nu mai vorbim despre peste care este mult si mare .Care pescar de crap nu doreste sa pescuiasca pe o balta care are intre standurile de pescuit minim 100 m ? Si ca sa va convingeti de cit de mult peste este urmariti ultimul concurs de saptamina trecuta pe Teiu si vedeti ca sa prins peste 3 tone peste la 13 echipe .Deci o clasare la aceasta ora ar fi Peris , Teiu , Mv2 si altele .
Asa sunt "comunitarii" de pripas, muta bobu' dupa cum bate vantul.Ai lasat celebra balta Lazar si te-ai mutat pe Teiu?![]()
Sa inteleg ca nu mai servesti Mv2 ca a ajuns pe locul 3,4 in preferintele tale?![]()
![]()
Saracul Nea Gica cred ca o se tavaleasca prin zapada cand o sa auda.
![]()
![]()
![]()
![]()