Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
In alte cuvinte, viziunea ta de balta perfecta e una cu pestele din Hermes si cazarea din Solacolu.osc1or scrie:Prefer Hermes desi pararea mea si aici mai sunt muuuulte de facut sa ne aliniem si noi la conditiile vecinilor de pescuit. Si aici ma refer la casute, foisoare, current electric, dusuri... cred ca aceste investitii nu valoreazza nici 5% din ce s-a investit deja in Hermes.
P.S. singurul rival al lui Hermes este MV2 dpmdv dar acolo nu imi place sub nici o forma distanta dintre standuri......
Sa inteleg ca la tine orice necunoscut bate la usa il inviti in casa si-l pui la masa cum spun basmele romanesti de odinioara? Cand tara-i plina de fomisti si plasari nenorociti te mai poti uita cu fata luminoasa si zambetul pana la urechi cand iti apar necunoscutii pe balta?!ali_sef2007 scrie:Teiu, are ceva special.este o balta linistita,naturala,distanta intre standuri este foarte mare.administratia nota 10,si multe alte cuvinte de lauda......cu ce s-o comparam....? cu una din baltile de pe langa Bucuresti, unde daca doresti sa faci o partida de pescuit.si nu esti din zona..se uita urat pe tine..sau i-ti vorbeste de sus....si multe altele....(vorbesc din experienta.)
Eu sunt curios, la ce balta ai fost intrebat de unde esti ? In Romania toti se uita urat unii la altii si fiecare incearca sa-ti vorbeasca de sus...daca accepti asta !ali_sef2007 scrie:Teiu, are ceva special.este o balta linistita,naturala,distanta intre standuri este foarte mare.administratia nota 10,si multe alte cuvinte de lauda......cu ce s-o comparam....? cu una din baltile de pe langa Bucuresti, unde daca doresti sa faci o partida de pescuit.si nu esti din zona..se uita urat pe tine..sau i-ti vorbeste de sus....si multe altele....(vorbesc din experienta.)
Prea putin conteaza ca te-a intrebat de unde esti, atat timp cat erai nou pe balta... Da, ai dreptate cu aspectul de superioritate al romanului din ziua de azi, dar asta nu te impiedica sa-l intelegi cat de cat pe om... E painea lui in joc!Florin Pata scrie:Eu sunt curios, la ce balta ai fost intrebat de unde esti ? In Romania toti se uita urat unii la altii si fiecare incearca sa-ti vorbeasca de sus...daca accepti asta !ali_sef2007 scrie:Teiu, are ceva special.este o balta linistita,naturala,distanta intre standuri este foarte mare.administratia nota 10,si multe alte cuvinte de lauda......cu ce s-o comparam....? cu una din baltile de pe langa Bucuresti, unde daca doresti sa faci o partida de pescuit.si nu esti din zona..se uita urat pe tine..sau i-ti vorbeste de sus....si multe altele....(vorbesc din experienta.)
Ce sa intelegi? Ca un patron te vede hot imediat ce-ai platiti taxa?! Pai daca se teme de asta sa-si faca balta pentru el si prietenii lui. Daca nu esti in stare sa-ti pazesti afacerea iti meriti soarta. Nu mai spun ca in multe cazuri cei care fura sunt chiar oamenii de incredere ai patronului.PallBogdan scrie: Da, ai dreptate cu aspectul de superioritate al romanului din ziua de azi, dar asta nu te impiedica sa-l intelegi cat de cat pe om... E painea lui in joc!
Deci unul care are un client nou , trebuie sa se poarte urat si arogant cu el pana ce trece niste teste ? Sau sa-l convinga , prin amabilitate sa mai vina la el pe balta si sa-i bage bani in buzunar ! Am avut si eu cateva clinciuri la inceput cu "mari patroni de balti" sau angajati plini de ei chiar daca eram...din zona ! In prima faza m-am gandit sa le spun ca ma "stropesc" pe balta lor si plec dar ulterior mi-am dat seama ca ma razbun pe mine !PallBogdan scrie:Prea putin conteaza ca te-a intrebat de unde esti, atat timp cat erai nou pe balta... Da, ai dreptate cu aspectul de superioritate al romanului din ziua de azi, dar asta nu te impiedica sa-l intelegi cat de cat pe om... E painea lui in joc!Florin Pata scrie:Eu sunt curios, la ce balta ai fost intrebat de unde esti ? In Romania toti se uita urat unii la altii si fiecare incearca sa-ti vorbeasca de sus...daca accepti asta !ali_sef2007 scrie:Teiu, are ceva special.este o balta linistita,naturala,distanta intre standuri este foarte mare.administratia nota 10,si multe alte cuvinte de lauda......cu ce s-o comparam....? cu una din baltile de pe langa Bucuresti, unde daca doresti sa faci o partida de pescuit.si nu esti din zona..se uita urat pe tine..sau i-ti vorbeste de sus....si multe altele....(vorbesc din experienta.)