chiroiu 4

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
pate florin
Puncte: 0

Re: chiroiu 4

Mesaj de pate florin »

poze
Fişiere ataşate
10.jpg
10.jpg (187.38 KiB) Vizualizat de 1015 ori
11.jpg
11.jpg (225.61 KiB) Vizualizat de 1015 ori
12.jpg
12.jpg (170.07 KiB) Vizualizat de 1015 ori
13.jpg
13.jpg (182.16 KiB) Vizualizat de 1015 ori
14.jpg
14.jpg (138.97 KiB) Vizualizat de 1015 ori
vicecampion national
2014

pate florin

Mesaj de pate florin »

Cel de zece si cel de noua a fost prins la o bila de 24 tare G 4 carp
vicecampion national
2014

radud

Mesaj de radud »

Felicitari pentru partida! :) Pozele sunt foarte frumoase!

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

pate florin scrie:poze
Bravo Pate.....vad ca inca mai cunosti gropile de la nuci ...Bravo..
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

felicitari pt partida,
poate ne dai si noua mai multe detalii tehnice despre partida, ca m-ar interesa sa petrec si eu un weekend pe aceasta balta
taxa 24h? taxa 48h? barca? umbra? monturi? etc..
ca sa nu para reclama, astept un mesaj privat
Critic echilibrat

Vasile.P

Mesaj de Vasile.P »

osc1or scrie:felicitari pt partida,
poate ne dai si noua mai multe detalii tehnice despre partida, ca m-ar interesa sa petrec si eu un weekend pe aceasta balta
taxa 24h? taxa 48h? barca? umbra? monturi? etc..
ca sa nu para reclama, astept un mesaj privat
uite aici cateva date (pret) http://www.............LINKURI SUNT PERMISE DOAR CATRE PARTENERII CRAPMANIA.RO, PE BAZA DE CONTRACT. -MODERIUS
Barca din poza este a paznicilor, nu ai nevoie si nici voie cu asa ceva.
Balta este in mare parte salbatica, cu multa agatatura, dar si pseti care nu au fost intepati niciodata.
Iti recomand multi plumbi, fire groase (min 0,35) si bile de la George Alexandru
Sexul este minunat......dar pescuitul tine o zi intreaga!
C&R- PB 24 kg

pate florin

Mesaj de pate florin »

DA OSCIOR ESTE O BALTA SUPER
EU AM PESCUIT DE JOI PANA DUMINICA, AM PESCUIT LA NUCI LA RULOTA SE NUMESTE LOCUL, CU PATRU LANSETE, CATCH&RELEASE.
AM PESCUIT EXCLUSIV DUPA PESTE MARE, CU MONTURI DE 20-25 CM, CARLIG DE 2, FIR DE PAR LUNG, DOUA BILE DE 20 TARI.
NADIT NUMAI CU BILE DE 20 SI 24 TARI, G4CARP. AM FOLOSIT O CANTITATE DE 5 KG.
AM PESCUIT CU MONTURA PLUMB PIERDUT, PLUMBUL SA FIE PIERDUT PRIN TRASATURA, PLUMB DE 120 G, FIR DE 0,35.
CEL MAI FIERBINTE LOC A FOST PLAURUL DIN MALUL DE VIZAVI, PE JUMATATEA PLAURULUI E UN MIC GOLF LA 1 M DE PLAUR, CARE A FOST CEL MAI PRODUCTIV LOC CU PESTII CEI MAI MARI.
AL DOILEA LOC A FOST IN STANGA PLAURULUI, SUNT NISTE CRACI IN GOLFULET IN FATA CRACILOR LA 4 M.
AL TREILEA LOC A FOST IN MAULUL DE VIZAVI LA 1,5 M DE MAL.
AL PATRULEA LOC PE JUMATATEA BALTII LA IESIRE DIN CANAL E UN PRAG CU APA DE 1,5-1,8 M.
O BALTA SUPER DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE (STRUCTURI, PESTI SALBATICI, FLORA SI FAUNA).
DE FIECARE CAND AM OCAZIE MA VOI INTOARCE CU PLACERE.
TIN SA PRECIZEZ CA DIN CELE 10 CAPTURI AVUTE DOAR UNUL MAI FUSESE PRINS IN REST TOTI ERAU VIRGINI.
vicecampion national
2014

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

pate florin scrie:DA OSCIOR ESTE O BALTA SUPER
EU AM PESCUIT DE JOI PANA DUMINICA, AM PESCUIT LA NUCI LA RULOTA SE NUMESTE LOCUL, CU PATRU LANSETE, CATCH&RELEASE.
AM PESCUIT EXCLUSIV DUPA PESTE MARE, CU MONTURI DE 20-25 CM, CARLIG DE 2, FIR DE PAR LUNG, DOUA BILE DE 20 TARI.
NADIT NUMAI CU BILE DE 20 SI 24 TARI, G4CARP. AM FOLOSIT O CANTITATE DE 5 KG.
AM PESCUIT CU MONTURA PLUMB PIERDUT, PLUMBUL SA FIE PIERDUT PRIN TRASATURA, PLUMB DE 120 G, FIR DE 0,35.
CEL MAI FIERBINTE LOC A FOST PLAURUL DIN MALUL DE VIZAVI, PE JUMATATEA PLAURULUI E UN MIC GOLF LA 1 M DE PLAUR, CARE A FOST CEL MAI PRODUCTIV LOC CU PESTII CEI MAI MARI.
AL DOILEA LOC A FOST IN STANGA PLAURULUI, SUNT NISTE CRACI IN GOLFULET IN FATA CRACILOR LA 4 M.
AL TREILEA LOC A FOST IN MAULUL DE VIZAVI LA 1,5 M DE MAL.
AL PATRULEA LOC PE JUMATATEA BALTII LA IESIRE DIN CANAL E UN PRAG CU APA DE 1,5-1,8 M.
O BALTA SUPER DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE (STRUCTURI, PESTI SALBATICI, FLORA SI FAUNA).
DE FIECARE CAND AM OCAZIE MA VOI INTOARCE CU PLACERE.
TIN SA PRECIZEZ CA DIN CELE 10 CAPTURI AVUTE DOAR UNUL MAI FUSESE PRINS IN REST TOTI ERAU VIRGINI.

big like tizu-le!!

dumi_id

Mesaj de dumi_id »

Pentru o partida pe acest lac va recomand sa faceti mai intai o "vizionare" a baltii. Sunt mult mai multe locuri fierbinti decat va inchipuiti. Sunt sigur ca pe aceasta balta o prenadire poate face minuni.
Am fost pentru rapitor de multe ori la Chiroiu si am batut malurile in lung si in lat, am vazut (observat) sarituri si agitatie in maluri facuta de pesti foarte mari, multi dintre ei nu au fost inca prinsi.

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

eu tot auzeam prin prieteni ca chiroiu e naspa ca e numai agatatura, si nu ai unde sa dai ca agati absolut peste tot, ca a fost stuff pe toata balta si s-a daiat la fata apei etc...
dar se pare ca daca stii sa dai la peste, prinzi peste calumea pe aceasta balta! am sa imi incerc si eu fortele intr-un weekend, poate chiar va gasesc pe acolo pescari green lake, dau si o bere pt schimb de experienta :)
Critic echilibrat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”