Lao scrie:Tu si cu fratele arsinel mi-ar fi rusine sa mai zic ceva de chiroiu la cat il periati pe nentu victor. La ce mai va laudati cu green lake si mai si sunteti membrii daca pescuiti pe mv2? Faceti-va clubul de crap mv2 si gata.
Am curaj sa fac pariu cu voi eu am mai multe partide de pescuit pe chiroiu decat voi doi la un loc. Si asta cu mauru grasu ca martor.

daca sunt membru GL nu am voie sa pescuiesc pe alta balta?trebuie numai pe hiroiu4 sa merg?daca ma duc si la mv2 si pescuiesc e vreo problema?ai impresia ca "perii"pe Nea Victorash??ramai cu impresia!!!
Cat despre chiroiu 4 crezi ce vrei,spui ce vrei..poate VENITI TOTI CU DOVEZI CLARE SI CONCRETE IN SUSTINEREA AFIRMATIILOR CA SA FURAT PESTE DIN CHIROIU 4!!!
si cata grasu..nu am "periat"pe nimeni,si cu "pomana"nici atat...am pescuit mereu ca toti ceilalti pe mv2!!!
asa ca nu mai inventati toti tot felul de subiecte si presupuneri!!!
Ps
ma bucur k ,CHIROIU4, CLUBUL GREEN LAKE, EU,ARSINEL Si TOTI MEMBRII GL..suntem in "atentia" voastra...ma bucur ca ne urmariti..partidele,postarile,rezultatele,si tot ce tine de realizarile si actiunile noastre.
Asta inseamna ca SUNTEM BUNI IN CEEA CE FACEM SI MAI ALES SUNTEM UN CLUB UNIT SI CU O BUNA ORGANIZARE INTERNA,mai pe intelesul celor ce nu inteleg...SUNTEM O MARE FAMILIE.
seara buna!!!
ps.In curand anunt cand voi pescui din nou pe mv2!!!sa priviti camerele!!
iar la chiroiu4 cand ajung sper sa va gasesc pe acolo pe toti care "comentati"..