DARVARI-PRETURI DE CRIZA

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: DARVARI-PRETURI DE CRIZA

Mesaj de Dan Badarcea »

barbumarius scrie:Sunati-l pe Vlad si vedeti cat e dispus sa cumpere, dupa care ii dati liber lui Jujak si uite asa o sa vedeti cati mai sunt. :lol: :lol: :lol:

ps. Nea Victore mai tii concursul ala.
aveti sa radeti dar JUJAK are caracter mai mult decat multi altii care se invart pe aici!
Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Badarcea scrie:crap are voie sa retina doar cunostintele!(JUJAK, .........) :lol: :lol: :lol: :lol:
inainte de a te ruga sa acorzi subiectul cu predicatul, te-as ruga sa nu mai faci afirmatii nefondate...jujak pescuieste la darvari c&r, iar la baltile unde se poate retine peste se adapteaza regulamentului :shock: nu sunt avocatul lui, sunt doar partener de partide de pescuit si ce vad cu ochii mei, nu-mi poate infirma nimeni !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

cornelserbu scrie:
Dan Badarcea scrie:crap are voie sa retina doar cunostintele!(JUJAK, .........) :lol: :lol: :lol: :lol:
inainte de a te ruga sa acorzi subiectul cu predicatul, te-as ruga sa nu mai faci afirmatii nefondate...jujak pescuieste la darvari c&r, iar la baltile unde se poate retine peste se adapteaza regulamentului :shock: nu sunt avocatul lui, sunt doar partener de partide de pescuit si ce vad cu ochii mei, nu-mi poate infirma nimeni !
cornele daca ai fi citit ultima postare ai fi inteles ca ce am scris inainte a fost doar o gluma sa-l supar un pic pe nea victor.
dar tu esti nascut mai devreme si nu ai cum sa intelegi anumite glume.si mai trebuie sa fi locuit un pic pe strada, tu esti crescut cu guvernanta monser!
si daca mai vrei exemple de dezacorduri ia de aici!
dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati... :lol: :lol: :lol: alta data da si tu un telefon :wink:
:shock: :shock: :shock:
Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Dan Badarcea scrie:cornele daca ai fi citit ultima postare ai fi inteles ca ce am scris inainte a fost doar o gluma sa-l supar un pic pe nea victor.
dar tu esti nascut mai devreme si nu ai cum sa intelegi anumite glume.si mai trebuie sa fi locuit un pic pe strada, tu esti crescut cu guvernanta monser!
si daca mai vrei exemple de dezacorduri ia de aici!
dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati... :lol: :lol: :lol: alta data da si tu un telefon :wink:
:shock: :shock: :shock:
unde vezi tu dezacord ca eu nu-mi dau seama ??? :D
35 de ani am stat in ferentari pe trompetului langa camatari, sic !
gluma pe care ai facut-o nu cred ca a fost cea mai nimerita...ca dovada, vezi postarea lui marius barbu...oricum nu mai conteaza...lumea are impresia ca jujak traieste din comercializarea pestelui, ceea ce e total gresit.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Jujak

Mesaj de Jujak »

Dan Badarcea scrie:
oanavictor scrie:
avatar scrie:ce peste? cat?se retine in suma respectiva dl Victor??
Se poate retine doar scrumbia si chefalul in cantitati nelimitate :lol: :lol: :lol:

crap are voie sa retina doar cunostintele!(JUJAK, .........) :lol: :lol: :lol: :lol:
Tot panarama ai ramas, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mai zii tu dinastea , sa le dai satisfactie unora ...............se stiu ei :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
CLUBUL PESCARILOR

Jujak

Mesaj de Jujak »

oanavictor scrie:
Dan Badarcea scrie:
Si doar in limita de minim 10 bucati de peste 10 kg :lol: :lol: :lol: :lol:

asta doar daca au mai ramas atatea :lol: :lol: :lol:
Cred ca au ramas ,ca nu a mai fost de mult :!: :lol: :lol:
Abia a-l astept ,manca-lar tata :mrgreen: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ahaa, ai sa razi nea Victore, dar la toamna primi crapi de 20kg si poate mai mari, pe care am sa-i prind [la o balta secreta], vor schimba domiciliul la Darvari [binenteles vii si nevatamati], :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
CLUBUL PESCARILOR

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

@Cornel Serbu

Glumim cu nea Victor.Scuze si lui Nea Victor si lui Jujak daca s-a inteles altceva.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

barbumarius scrie:@Cornel Serbu

Glumim cu nea Victor.Scuze si lui Nea Victor si lui Jujak daca s-a inteles altceva.
sunt convins ca glumeai, mariuse, dar nu voiam ca lumea sa inteleaga altceva...numai bine !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Jujak

Mesaj de Jujak »

barbumarius scrie:@Cornel Serbu

barbumarius scrie: Stim de gluma Marius, :wink: noproblemos :wink: :!:
CLUBUL PESCARILOR

barbumarius
pescar de competitie

Mesaj de barbumarius »

Ok.

PS. Trafic mare la ora asta.Probabil ca urmareste lumea finala. :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”