@cornelcornelserbu scrie:unde vezi tu dezacord ca eu nu-mi dau seama ???Dan Badarcea scrie:cornele daca ai fi citit ultima postare ai fi inteles ca ce am scris inainte a fost doar o gluma sa-l supar un pic pe nea victor.
dar tu esti nascut mai devreme si nu ai cum sa intelegi anumite glume.si mai trebuie sa fi locuit un pic pe strada, tu esti crescut cu guvernanta monser!
si daca mai vrei exemple de dezacorduri ia de aici!
dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati...![]()
![]()
alta data da si tu un telefon
![]()
![]()
![]()
![]()
35 de ani am stat in ferentari pe trompetului langa camatari, sic !
gluma pe care ai facut-o nu cred ca a fost cea mai nimerita...ca dovada, vezi postarea lui marius barbu...oricum nu mai conteaza...lumea are impresia ca jujak traieste din comercializarea pestelui, ceea ce e total gresit.
1.unde vezi tu dezacord ca eu nu-mi dau seama ???

dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati...

mai analizeaza exprimarea. sar putea sa nu o intelegi,pentru ca nu esti nascut mai devreme asa cum ti-am spus,cred ca esti nascut foarte devreme,sau........ acordurile dintre persoane le faci ca in ferentari:lol:

2...lumea are impresia ca jujak traieste din comercializarea pestelui, ceea ce e total gresit.
jujak nu traieste din comercializarea pestelui,eu stiu mai bine decat altii si nici nu am afirmat asta,dar un partener de pescuit al lui spunea:
citez:isi scoate doar banii pentru pescuit din comercializarea pestilor VII.
stii cumva cine a scris asta cornele?
mai mult stii ce a inteles lumea din ce a scris acel partener?
iti spun eu ce barfe circula prin targ.
dupa afirmatiile partenerului cica Jujak ar fi un fel de Giovani Becali al pestelui. se zice ca are exclusivitate pe Romania pentru transferul pestelui dintr-o balta in alta.
eu stiu ca nu este asa,dar convinge-i tu cornele pe ceilalti.