DARVARI-PRETURI DE CRIZA

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: DARVARI-PRETURI DE CRIZA

Mesaj de Dan Badarcea »

cornelserbu scrie:
Dan Badarcea scrie:cornele daca ai fi citit ultima postare ai fi inteles ca ce am scris inainte a fost doar o gluma sa-l supar un pic pe nea victor.
dar tu esti nascut mai devreme si nu ai cum sa intelegi anumite glume.si mai trebuie sa fi locuit un pic pe strada, tu esti crescut cu guvernanta monser!
si daca mai vrei exemple de dezacorduri ia de aici!
dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati... :lol: :lol: :lol: alta data da si tu un telefon :wink:
:shock: :shock: :shock:
unde vezi tu dezacord ca eu nu-mi dau seama ??? :D
35 de ani am stat in ferentari pe trompetului langa camatari, sic !
gluma pe care ai facut-o nu cred ca a fost cea mai nimerita...ca dovada, vezi postarea lui marius barbu...oricum nu mai conteaza...lumea are impresia ca jujak traieste din comercializarea pestelui, ceea ce e total gresit.
@cornel
1.unde vezi tu dezacord ca eu nu-mi dau seama ??? :D
dvs. dezinformati, dl. dan, ieri la 13.50 am ajuns eu pe balta, iar dvs. nu erati... :lol: :lol: :lol: alta data da si tu un telefon :wink:[/b] :shock: :shock: :shock:[/quote]
mai analizeaza exprimarea. sar putea sa nu o intelegi,pentru ca nu esti nascut mai devreme asa cum ti-am spus,cred ca esti nascut foarte devreme,sau........ acordurile dintre persoane le faci ca in ferentari:lol: :lol:

2...lumea are impresia ca jujak traieste din comercializarea pestelui, ceea ce e total gresit.
jujak nu traieste din comercializarea pestelui,eu stiu mai bine decat altii si nici nu am afirmat asta,dar un partener de pescuit al lui spunea:
citez:isi scoate doar banii pentru pescuit din comercializarea pestilor VII.
stii cumva cine a scris asta cornele?
mai mult stii ce a inteles lumea din ce a scris acel partener?
iti spun eu ce barfe circula prin targ.
dupa afirmatiile partenerului cica Jujak ar fi un fel de Giovani Becali al pestelui. se zice ca are exclusivitate pe Romania pentru transferul pestelui dintr-o balta in alta.
eu stiu ca nu este asa,dar convinge-i tu cornele pe ceilalti. :shock: :shock:
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Tot panarama ai ramas, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mai zii tu dinastea , sa le dai satisfactie unora ...............se stiu ei :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:[/quote]
JUJU stii bine ca a fost o gluma. nu vreau sa dau satisfactie la nimeni, vroiam doar sa otravesc un pic pe cineva.....
stii tu pe cine :lol: :lol: :lol:
scuze ca am folosit numele tau!
PS.imi permit sa-ti dau un sfat prietenesc. schimba-ti avocatul frate. asta care-l ai acum a uitat sa-si ia LICENTA! :lol: :lol: sau daca o are a luat-o pe TROMPETULUI :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

n-are rost sa mai discutam...vad ca o tii leandra p-aia cu cine s-a nascut inainte, dar, zau in cazul nostru nu prea conteaza, iar daca am concura amandoi la limba romana sau la jmecherie, iti garantez ca iesi pe locul trei si asta doar pentru ca te-ai nascut mai tarziu... :lol: :lol: :lol:

ai facut o gafa cu gluma aia si acum vrei s-o dregi...las-o asa ca nu are rost sa ne certam pentru un lucru minor, iar pentru cultura ta generala afla ca daca intr-o propozitie ma adresez cuiva la plural, iar in alta la singular, nu este nici dezacord, nici gresala de exprimare, este pur si simplu o gluma mai subtila pe care tu nu ai prins-o :wink:

daca vrei sa ne mai ciondanim, insist, da un telefon ! :D am sa-ti explic si care-i diferenta intre a trai din comercializarea pestelui si a-ti scoate banii pentru pescuit din comercializarea pestilor vii...eu, de exemplu, mai vand cate un oblete ca sa-mi cumpar lecitina, dar asa cum ai observat si tu, in ultimul timp mi-au luat-o salaii inainte...anii, ce sa-i faci !?! :D ...eu nu mai tin minte niste lucruri, dar altii nu prea au ce sa tina minte... :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Jujak

Mesaj de Jujak »

Dan Badarcea scrie: Tot panarama ai ramas, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mai zii tu dinastea , sa le dai satisfactie unora ...............se stiu ei :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

JUJU stii bine ca a fost o gluma. nu vreau sa dau satisfactie la nimeni, vroiam doar sa otravesc un pic pe cineva.....
stii tu pe cine :lol: :lol: :lol:
scuze ca am folosit numele tau!
PS.imi permit sa-ti dau un sfat prietenesc. schimba-ti avocatul frate. asta care-l ai acum a uitat sa-si ia LICENTA! :lol: :lol: sau daca o are a luat-o pe TROMPETULUI :lol: :lol: :lol:
[/quote]
Dan Badarcea scrie: lor]
stii tu pe cine :lol: :lol: :lol: Danut, stie fratele tau ca a fost o gluma :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Nu ma supar eu pe tine :!: Ai un caracter prea mare ............asta pentru cine nu te cunoaste :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink: :wink:
CLUBUL PESCARILOR

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

cornelserbu scrie:n-are rost sa mai discutam...vad ca o tii leandra p-aia cu cine s-a nascut inainte, dar, zau in cazul nostru nu prea conteaza, iar daca am concura amandoi la limba romana sau la jmecherie, iti garantez ca iesi pe locul trei si asta doar pentru ca te-ai nascut mai tarziu... :lol: :lol: :lol:

ai facut o gafa cu gluma aia si acum vrei s-o dregi...las-o asa ca nu are rost sa ne certam pentru un lucru minor, iar pentru cultura ta generala afla ca daca intr-o propozitie ma adresez cuiva la plural, iar in alta la singular, nu este nici dezacord, nici gresala de exprimare, este pur si simplu o gluma mai subtila pe care tu nu ai prins-o :wink:

daca vrei sa ne mai ciondanim, insist, da un telefon ! :D am sa-ti explic si care-i diferenta intre a trai din comercializarea pestelui si a-ti scoate banii pentru pescuit din comercializarea pestilor vii...eu, de exemplu, mai vand cate un oblete ca sa-mi cumpar lecitina, dar asa cum ai observat si tu, in ultimul timp mi-au luat-o salaii inainte...anii, ce sa-i faci !?! :D ...eu nu mai tin minte niste lucruri, dar altii nu prea au ce sa tina minte... :lol: :lol: :lol:
nu ma cert cu nimeni cornele.
afla ca am mai citit cateva carti la viata mea(si nu la cazinou),asa ca nu pune la indoiala cultura mea generala :wink: :wink:
restul pe privat :wink:
Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”