nitronos scrie:De ce ne spui noua toate astea .... tu oricum am inteles ca nu participi ca doar esti organizator, nu?vedeti ca Fantanele este o balta grea!!! :lol: :lol: :lol:[/quote scrie:
eu doar te previn Cornele

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
nitronos scrie:De ce ne spui noua toate astea .... tu oricum am inteles ca nu participi ca doar esti organizator, nu?vedeti ca Fantanele este o balta grea!!! :lol: :lol: :lol:[/quote scrie:
Gata Codricele ma retrag. A fost suficient ce mi-ai scris. M-am retras. Ciuscodrut floricel scrie:eu doar te previn Cornelesa sti la ce te inhami
![]()
![]()
in cazul asta venim si noi : bambina team = eu+ nicu vladcodrut floricel scrie:Ionut Zamfir scrie:8. Cornel Mustata - Viorel Ciobanuvedeti ca Fantanele este o balta grea!!!fox_1 scrie:Ionut Zamfir - Bogdan Vulpan.![]()
![]()
DA,DA ..NU POTE SA CRED GRATISS DECI SA RECAPITULATO .NITROS retras FOX spesial uan POP CORNO si NARCISO ,BOMBINO si CUNI VLAD participaMarius Georgescu scrie:................CINE VREA SA PESCUIASCA GRATIS LA FANTANELE SA SE INSCRIE LA CONCURS..................eh,acum sa vezi echipe,standuri,anonimi,mai ca la C.N.