Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.aleen scrie:wtf ?
4 ZILE 4 OAMENII 4 PRAJINI =4 KG CARAS
4 ZILE 4 OAMENII 4 LANSETE =4 KG CARAS
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.aleen scrie:wtf ?
Nu Te CrEd.Nu eStE o TheAPA,eSTe un sEcOndo De mAsinI.aM uN AbOnaTo Va IntEResa DaRtAnIEnIloR ///liviu_iova scrie:Mda...e o tzeapa uriasa pentru cine merge la crap...cred ca pot sa afirm cu tarie ca este cel mai mare CARAS-DROM din Romania...evident cu preturi pe masura, dara fara o justificare in ceea ce ofera...
Pacat!!!
Si bravo celor care au reusit sa "dea o tzeapa" asa mare la atat de multi oameni de buna-credinta! Promit sa fac tot ce pot sa conving cat mai multi colegi pescari sa arate degetul din mijloc cand se va pomeni de balta asta...
sunt ai tai copiii?LEON_BAIT scrie:Buna! Am avut onoarea sa te vad azi la semafor FLORICEL . TE VOI prezenta LA intreaga familie, sa te vedem. Copiii te adora si abia asteapta sA TE vada ce le-ai pregatit LA MAMALIGA Pana atunci…numai bine MAMALINGHI