FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
adrian team1

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de adrian team1 »

Dar sakalul chir e sakal sau e si el om ca toti oameni?

Marius Georgescu
Puncte: 0

Mesaj de Marius Georgescu »

Cine iarta nu greseste.V-am iertati pe toti pentru toate.Sanatate si succes in competitii.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Silviu SS

Mesaj de Silviu SS »

nicucc scrie:
doru_badila scrie:Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.

Asa incepea acest topic,l-ati transformat in rahat cu aroma de varza murata,nu va e rusine?

Niste OAMENI ar dori sa afle "ce si cum" si "cand si unde" ar putea sa-si arunce betele,pe unde ar putea sa-si "petreaca" o mica parte din viata.
In fond cei ce merg pe balta petrec ceva timp cu folos sau nu,important,pentru toti cred ca este satisfactia de a povesti ca:"maine plec la peste" cum zicem noi OLTENII

Cu Stima
Respect, D-le, se pare ca mai exista si oameni cerebrali pe aici!
Când râul seacă, toţi devin pescari.

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

codrut floricel scrie:
nicucc scrie:
doru_badila scrie:Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.

Asa incepea acest topic,l-ati transformat in rahat cu aroma de varza murata,nu va e rusine?

Niste OAMENI ar dori sa afle "ce si cum" si "cand si unde" ar putea sa-si arunce betele,pe unde ar putea sa-si "petreaca" o mica parte din viata.
In fond cei ce merg pe balta petrec ceva timp cu folos sau nu,important,pentru toti cred ca este satisfactia de a povesti ca:"maine plec la peste" cum zicem noi OLTENII

Cu Stima
PAI DACA ESTE INVAZIE DE CLONE, SI CULMEA CEA CARE DERANJAZA ESTE "ADRIANTEAM1" CARE ANALIZAND ESTE SINGURA CARE A FACUT CEVA CONSTRUCTIV PT PESCARI, CONCURSURI CORECTE .ETC , RESTUL AU FOST FACUTE DIN LASITATE, CA SA POATA SA SPARGA FIATURI IN CAP , SA ASMUTA CAINII, (parca-i si vad :niste roboti asa la vreo 2m cu pistoale cu laser.....)
o curiozitate am insa : vreau si eu un singur motiv ,dar unul singur ,pt care vreti sa-i faceti rau lui adrianteam1.......
EU PERSONAL IL RESPECT ORICINE AR FI EL
:cry: :cry:
NUMAI DE BINE :!: :!:
personal, n-am nimic cu el, ne cunostem dar nu are equa sa-si asume vorbele.
motivul : scrie ca prostul fara sa cunosca oamenii(mai sunt si altii in situatia asta). in ziua de azi, cand iese din casa ar trebui sa se uite de 3 ori in spate pentru ca medicamentele nu ajung pentru toti(in limita fondurilor disponibile, dupa spusele ministerului sanatatii) :lol: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

Andi Valorosul

Mesaj de Andi Valorosul »

Adrian Team1 este Sorescu Nicusor.ID-ul este Crapsor.Acum Codrut Popcorn iubeste-te cu el.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Andi Valorosul scrie:Adrian Team1 este Sorescu Nicusor.ID-ul este Crapsor.Acum Codrut Popcorn iubeste-te cu el.
Vrei sa postam si ID-ul tau ? :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:wink:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Andi Valorosul

Mesaj de Andi Valorosul »

Vladut Mateianu scrie:
Andi Valorosul scrie:Adrian Team1 este Sorescu Nicusor.ID-ul este Crapsor.Acum Codrut Popcorn iubeste-te cu el.
Vrei sa postam si ID-ul tau ? :D
Crapsor ne-a spus,vezi si in topic Calugareni.Si ID-spune cate vrei si cui vrei.

costea

Mesaj de costea »

cioc...cioc...mai e cineva pe aici?....si un cadou din partea mea
Fişiere ataşate
2.png
2.png (56.76 KiB) Vizualizat de 1120 ori

ciogaby

Mesaj de ciogaby »

A fost cineva anul asta pe balta ?