Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Respect, D-le, se pare ca mai exista si oameni cerebrali pe aici!nicucc scrie:doru_badila scrie:Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.
Asa incepea acest topic,l-ati transformat in rahat cu aroma de varza murata,nu va e rusine?
Niste OAMENI ar dori sa afle "ce si cum" si "cand si unde" ar putea sa-si arunce betele,pe unde ar putea sa-si "petreaca" o mica parte din viata.
In fond cei ce merg pe balta petrec ceva timp cu folos sau nu,important,pentru toti cred ca este satisfactia de a povesti ca:"maine plec la peste" cum zicem noi OLTENII
Cu Stima
personal, n-am nimic cu el, ne cunostem dar nu are equa sa-si asume vorbele.codrut floricel scrie:PAI DACA ESTE INVAZIE DE CLONE, SI CULMEA CEA CARE DERANJAZA ESTE "ADRIANTEAM1" CARE ANALIZAND ESTE SINGURA CARE A FACUT CEVA CONSTRUCTIV PT PESCARI, CONCURSURI CORECTE .ETC , RESTUL AU FOST FACUTE DIN LASITATE, CA SA POATA SA SPARGA FIATURI IN CAP , SA ASMUTA CAINII, (parca-i si vad :niste roboti asa la vreo 2m cu pistoale cu laser.....)nicucc scrie:doru_badila scrie:Pentru prima data pescarii olteni au sansa sa pescuiasca la un pret rezonabil si in conditii civilizate pe una dintre cele mai frumoase balti din tara.
Asa incepea acest topic,l-ati transformat in rahat cu aroma de varza murata,nu va e rusine?
Niste OAMENI ar dori sa afle "ce si cum" si "cand si unde" ar putea sa-si arunce betele,pe unde ar putea sa-si "petreaca" o mica parte din viata.
In fond cei ce merg pe balta petrec ceva timp cu folos sau nu,important,pentru toti cred ca este satisfactia de a povesti ca:"maine plec la peste" cum zicem noi OLTENII
Cu Stima
o curiozitate am insa : vreau si eu un singur motiv ,dar unul singur ,pt care vreti sa-i faceti rau lui adrianteam1.......
EU PERSONAL IL RESPECT ORICINE AR FI EL![]()
![]()
NUMAI DE BINE![]()
Vrei sa postam si ID-ul tau ?Andi Valorosul scrie:Adrian Team1 este Sorescu Nicusor.ID-ul este Crapsor.Acum Codrut Popcorn iubeste-te cu el.
Crapsor ne-a spus,vezi si in topic Calugareni.Si ID-spune cate vrei si cui vrei.Vladut Mateianu scrie:Vrei sa postam si ID-ul tau ?Andi Valorosul scrie:Adrian Team1 este Sorescu Nicusor.ID-ul este Crapsor.Acum Codrut Popcorn iubeste-te cu el.