FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
fox_1
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de fox_1 »

unde
tavii30 scrie:azi sa luat un crap de 12kg si ceva ciortani :wink:
unde?
la fantanele?
Bogdan Vulpan

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

pentru cei cu abonamente :
1. muzica la maxim noaptea
2. nu avem inca zona rezervata
3.nu s-a populat deloc anul asta(sursa sigura). cele 6 tone s-au evaporat , oricum nu sunt in apa.

regulamentul trebuie respectat de ambele parti.
DRAGOS DEMETRIAN

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@dragos2710.
Nu fi rau!! Nu s-a delimitat zona ptr ca s-au facut abonamente pana la 15 .04. in loc de 01.04. la rugamintile pescarilor.
Deci... hai sa mai ingaduim si noi cateva zile...ca n-o fi foc.Cu privire la populare :shock: nu scrie nimic in regulament.Cine ti-a promis tie populare :?: si de ce esti asa de sigur ca nu s-a facut !!?? Tot din sursa sigura eu iti garantez ca s-a populat cu puiet de crap de-o vara saptamana trecuta ...dar asta prea putin ne intereseaza pe noi abonatii .
Fir intins !! :wink: Pestele a-nceput sa traga .
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

Doru Ionica scrie:@dragos2710.
Nu fi rau!! Nu s-a delimitat zona ptr ca s-au facut abonamente pana la 15 .04. in loc de 01.04. la rugamintile pescarilor.
Deci... hai sa mai ingaduim si noi cateva zile...ca n-o fi foc.Cu privire la populare :shock: nu scrie nimic in regulament.Cine ti-a promis tie populare :?: si de ce esti asa de sigur ca nu s-a facut !!?? Tot din sursa sigura eu iti garantez ca s-a populat cu puiet de crap de-o vara saptamana trecuta ...dar asta prea putin ne intereseaza pe noi abonatii .
Fir intins !! :wink: Pestele a-nceput sa traga .
ai vazut tu puietul de crap :?: se zice 6 tone, poate au fost 6 pestisori.duminica au fost cel putin 100 masini si nu a prins nimeni iar doi dintre paznici(zic eu, cei mai de incredere)au negat acest lucru. poate va urma...............................
sa ai fire zbuciumate, iar la concurs b...a :D
DRAGOS DEMETRIAN

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

DA !!! Am vazut eu .Nu stiu cate tone erau...in 3 hidrobioane.Da" apropo :Cu ce te ajuta daca erau sau daca nu !?.Ma faci sa rad ...100 de pescari :lol: :lol: :lol: si n-ati adunat de-o saramura :lol: Maaare pacat !! Eu am vazut duminica o oglinda de 12 kile care s-a eliberat ff frumos. :oops: Cred ca avea icre sa va sature pe toti 100 .Fir intins!!! Chiar si la concurs.

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

:lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

mebu

Mesaj de mebu »

Au populat cu fitofag nu cu crapi din cate am inteles de la incasatori....frumoasa balta pacat ca nu este exploata ca cele din jurul bucurestiului.iar referitor la regulamentul care ar trebui sa fie aplicat este ridicol ,am fost ieri pe 19 si canta maneaua de rupea boxele iar unu omora la o masina sa se invarta cu ea,cosuri de gunoi nu am vazut decat in craiova ca pe balta cred ca le-au furat :lol: asa ca daca este regulament sa fie respectat ca deaia ii faceti publicitate pe forumuri

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@mebu
Regulamentul nu prevede cosuri pentru gunoi.Esti obligat prin regulament sa-ti iei gunoiul si sa-l duci la tomberon.(tomberonul este sus la motel sau la tine in fata blocului).Incasatorii sunt idioti . Nu-i mai lua in seama ca se ia :lol: :lol:

mebu

Mesaj de mebu »

Doru Ionica scrie:@mebu
Regulamentul nu prevede cosuri pentru gunoi.Esti obligat prin regulament sa-ti iei gunoiul si sa-l duci la tomberon.(tomberonul este sus la motel sau la tine in fata blocului).Incasatorii sunt idioti . Nu-i mai lua in seama ca se ia :lol: :lol:
Ai dreptate nu cosuri de gunoi scrie in regulament,scrie locuri special amenajate,cat despre paznici ai dreptate sunt dobitoci ca spun adevarul :lol: ,dar nu ai scris nimic de muzica de tipete si de galceava care o fac unii,apropo ce anume ii poti face administratorului daca nu respecta regulile pe care culmea el le face el nu le respecta

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@mebu.
Ai rabdare.Atunci cand se va delimita zona de abonamente se rezolva si cu manelistii.Cat despre reguli .... este f greu.Vezi te rog partea buna a lucrurilor.O zi de pescuit 25 lei ...5 kg de peste.NICIUNDE !!! :oops: Regulile le incalcam noi ...din pacate :twisted: si tot noi trebuie sa luam atitudine . Ai anuntat paznicii ca vecinii te deranjaza !? Daca da spune-mi mie cum il cheama pe idiot si se vor lua masuri. RABDARE. :wink: Unde ai pescuit ? Ciutura ,Radovan ?

PS Iti dau un sfat ...prietenesc.Semneaza-te cu numele tau ,ca sa stiu si eu cu cine vorbesc :? Fir intins !!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”