Doru Ionica scrie:@mebu.
Ai rabdare.Atunci cand se va delimita zona de abonamente se rezolva si cu manelistii.Cat despre reguli .... este f greu.Vezi te rog partea buna a lucrurilor.O zi de pescuit 25 lei ...5 kg de peste.NICIUNDE !!!

Regulile le incalcam noi ...din pacate

si tot noi trebuie sa luam atitudine . Ai anuntat paznicii ca vecinii te deranjaza !? Daca da spune-mi mie cum il cheama pe idiot si se vor lua masuri. RABDARE.

Unde ai pescuit ? Ciutura ,Radovan ?
PS Iti dau un sfat ...prietenesc.Semneaza-te cu numele tau ,ca sa stiu si eu cu cine vorbesc

Fir intins !!
Alin ma cheama si sincer iti spun nu e vorba de cei 25 ron pe zi sau de cele 5 kg de peste, cat despre paznic nu stiu cum il cheama ca nu am facut cunostinta cu el

,am fost pe radovan unde incepe livada langa izvor iar cretinii de vecinii in afara de muzica si de galagie mai dadeau si ca tembelii pe lungimea baltii la 5 metri de mal in dreptul meu si se bucurau ca prostii ca prinsesera un salau de circa 100 de grame,oricum a batut vantul si am plecat repede ca mi-am facut un car de nervi iar cu paznicul nu mam intalnit sa pot sa ii zic ceva,tocmai de aceea nu mi-am facut abonament si probabil nu o sa imi fac , iar cu rabdarea care o ceri nu sunt deacord deoarece nu pot avea rabdare atunci cand platesc ....de ce nu are rabdare tulitu cu noi sa platim atunci cand este totul gata???Pacat de balta deoarece asa se indeparteaza pescarii si stii cum este cand te invetii la pescuit intr-un loc e peste mana sa il schimbi ..............