FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
dragos2710

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de dragos2710 »

Doru Ionica scrie:DA !!! Am vazut eu .Nu stiu cate tone erau...in 3 hidrobioane.Da" apropo :Cu ce te ajuta daca erau sau daca nu !?.Ma faci sa rad ...100 de pescari :lol: :lol: :lol: si n-ati adunat de-o saramura :lol: Maaare pacat !! Eu am vazut duminica o oglinda de 12 kile care s-a eliberat ff frumos. :oops: Cred ca avea icre sa va sature pe toti 100 .Fir intins!!! Chiar si la concurs.
ce-i mai iei apararea :oops: :roll: oare ce interes ai avea :?:
DRAGOS DEMETRIAN

mebu

Mesaj de mebu »

Doru Ionica scrie:@mebu.
Ai rabdare.Atunci cand se va delimita zona de abonamente se rezolva si cu manelistii.Cat despre reguli .... este f greu.Vezi te rog partea buna a lucrurilor.O zi de pescuit 25 lei ...5 kg de peste.NICIUNDE !!! :oops: Regulile le incalcam noi ...din pacate :twisted: si tot noi trebuie sa luam atitudine . Ai anuntat paznicii ca vecinii te deranjaza !? Daca da spune-mi mie cum il cheama pe idiot si se vor lua masuri. RABDARE. :wink: Unde ai pescuit ? Ciutura ,Radovan ?

PS Iti dau un sfat ...prietenesc.Semneaza-te cu numele tau ,ca sa stiu si eu cu cine vorbesc :? Fir intins !!
Alin ma cheama si sincer iti spun nu e vorba de cei 25 ron pe zi sau de cele 5 kg de peste, cat despre paznic nu stiu cum il cheama ca nu am facut cunostinta cu el :mrgreen: ,am fost pe radovan unde incepe livada langa izvor iar cretinii de vecinii in afara de muzica si de galagie mai dadeau si ca tembelii pe lungimea baltii la 5 metri de mal in dreptul meu si se bucurau ca prostii ca prinsesera un salau de circa 100 de grame,oricum a batut vantul si am plecat repede ca mi-am facut un car de nervi iar cu paznicul nu mam intalnit sa pot sa ii zic ceva,tocmai de aceea nu mi-am facut abonament si probabil nu o sa imi fac , iar cu rabdarea care o ceri nu sunt deacord deoarece nu pot avea rabdare atunci cand platesc ....de ce nu are rabdare tulitu cu noi sa platim atunci cand este totul gata???Pacat de balta deoarece asa se indeparteaza pescarii si stii cum este cand te invetii la pescuit intr-un loc e peste mana sa il schimbi ..............

Doru Ionica
Puncte: 0

Mesaj de Doru Ionica »

@mebu
Tulitu nu poate sa faca vraji.Oricum eu cred ca a facut concesii mari cu abonamentele si bonusurile si zona rezervata .Este un inceput promitator pentru pescarii olteni ,dar daca tu ai preferat sa pleci ,altul nu se baga ...eu intorc spatele ...atunci "galagiosii" isi vor face numarul linistiti. Tu ai preferat sa vii acasa si sa scrii pe forum .N-ai abonament,nu-ti faci ...dar ai pretentii.Bravo .Te rog sa mai citesti odata regulamentul si ai sa vezi ca TU trebuie sa anunti paznicii ca te deranjeaza vecinii si numai daca ei nu rezolva problema, poti sa te plangi...

Ai rabdare :wink:

@farmacie
:!: Am interese financiare mari !! :wink:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Doru Ionica scrie:
@farmacie
Inseamna ca anul asta schimbi conserva de mazare :lol: :lol: :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

@mebu
O sa vezi ca in scurt tinp se vor schimba radical lucrurile mai ales in zona abonati :wink:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

codrut floricel scrie:
Doru Ionica scrie:
@farmacie
Inseamna ca anul asta schimbi conserva de mazare :lol: :lol: :lol:
cu conserva cred ca ma confunzi.vezi-ti de porumbul tau. :D :D :D
@doru
mi se pare normal ca atunci cand se incepe taxarea pe abonamente sa se respecte si regulamentul de ambele parti.si nu-l mai pupa in c.. pe tulitu, pentru ca avem dreptate.
afisati numerele de telefon ale paznicilor si cel al patronului sa avem pe cine suna si sa nu-i cautam noaptea pe balta, pentru ca atunci se intimpla cele enumerate mai sus.
DRAGOS DEMETRIAN

doru_badila

Mesaj de doru_badila »

D-lor se vede ca suntem olteni cu sangele iute :!:
''era mai bine cand pescuiam in aceleasi conditii la pret dublu :?: "
Este prima oara cand se aplica sistemul "abonament" si lucrurile se misca putin mai greu.
Consider ca trebuie sa mai avem putina rabdare :!:
p.s.-am primit asigurari de la administratorul lacului ca tot ce scrie in acel regulament va fi respectat.

pescadore

Mesaj de pescadore »

Am fost pe balta duminica si tot ceea ce a spus Dragos este real.

@ Doru : sa vedem daca se vor tine de cuvant cu zona rezervata si manelele. De notat ca Dragos a eliberat un ciortanel...

PS : Se vede ca vine AC/CD in Romania, s-au schimbat preferintele :lol: Sa vedeti cum suna "Thunder" dimineata la 3 pe balta :D

mebu

Mesaj de mebu »

Doru Ionica scrie:@mebu
Tulitu nu poate sa faca vraji.Oricum eu cred ca a facut concesii mari cu abonamentele si bonusurile si zona rezervata .Este un inceput promitator pentru pescarii olteni ,dar daca tu ai preferat sa pleci ,altul nu se baga ...eu intorc spatele ...atunci "galagiosii" isi vor face numarul linistiti. Tu ai preferat sa vii acasa si sa scrii pe forum .N-ai abonament,nu-ti faci ...dar ai pretentii.Bravo .Te rog sa mai citesti odata regulamentul si ai sa vezi ca TU trebuie sa anunti paznicii ca te deranjeaza vecinii si numai daca ei nu rezolva problema, poti sa te plangi...

Ai rabdare :wink:

@farmacie
Eu am citit regulamentul si am respectat ceea ce scria acolo insa nu sunt angalatul baltii ca sa dau ture pe balta sa caut paznicii,iar referitor la abonament e normal sa am pretentii inainte deoarece dupa aceea numai am ce face .......decat sa am rabdare si apropo poate oamenii nici nu stiu de regulament deoarece eu de exemplu nu am primit nici unul pe balta il stiu deoarece am citit pe net

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@dragos
In principiu tu ai dreptate dar mi se pare ca exagerezi...ca vrei " servire de 4 stele la impinge tava" :lol: :lol: .Treburile
pot lua o turnura frumoasa in viitor daca noi toti o sa ne dam concursul. Si eu am pescuit anul trecut aici cu 50-100 si incercam sa :wink: NU PESCUIESC NOAPTEA :wink: SANCHI !!
Ce rezolvi !?
:lol: Daca luati vreun ciortan nu va mai suparati :lol: :lol:

@mebu
Pentru tine ...regulamentul e simplu : dai 50 lei -iei 5 kile peste . :P :P .........si se repeta !!
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”