FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
codrut floricel

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de codrut floricel »

mai bine ii banezi e mai sanatos :wink:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

ScorleanuAlin
Puncte: 0

Mesaj de ScorleanuAlin »

dragos2710 scrie:
cristid scrie:
ScorleanuAlin scrie:Multumim, baieti!!!!! Sezam Deschide-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Saltele de receptie versus COLEMAN, noi nu iti multumim. :oops: :oops: :oops:
am respectat regulamentul baltii : un coleman plin pe partida :lol:

apropo , pe ce crezi ca statea colemanul :?: ................pe saltea :lol: :lol: :lol:[/quot

Confirm, Colemanul era pe saltea, iar ''nea Piramidon'' a eliberat ciortanelul ala.
Piramidoane, lasa textele si nu incerca sa-ti promovezi inclinatiile culinare ca te crap ....Dracu' m-a pus, sa te invat sa mananci sanatos.....ca imediat ai inlocuit sacii de matase .............cu plasticele si zig - rigurile :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CS Oltenia Fishing

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Marius Georgescu scrie:
CRAPSOR scrie:respect...sa racit vremea foarte rau si paianjenu de fantanele tese plase ..e timpu.da...am vazut accesti pestisori frumosi in plase si frate am vazut si crapi romanesti la 7-8 kg..o splendoare..si inca ceva...TOTI CRAPII SAU ELIBERAT..AM FOST ACOLO.FIR INTINS
CARPe dien.
carpe dieM!
SCUZE.DE LA WISCHI..CE FACE CIORAPU?? 1-0 MUTU GOL ...SI MAI DA SI TAMAS O TAMAIOSA ?CICA SAR MUTA
FANTANELE?? CARPe dieM

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Alin Scorleanu-"Aici, nici macar nu intra in discutie fenomenul de ''lac particular'' sau lac ajvps. Fondul piscicol din Fantanele este patronat, insa din dorinta de a incasa cat mai multi bani conducerea lacului nu accepta promovarea pescuitului C&R. La Fantanele lucrurile sunt clare: primavara se populeaza cu 1-2 t de oglinda bulgareasca de 1kg, administratia traieste din prajinarii de la care incaseaza 50 ro/zi, pescarii de crap elibereaza peste vara pt ca toamna, iarna si primavara devreme, conducerea baltii sa decimeze, prin pescuitul industrial, pana si populatia de albitura. Din ce se aude, anul acesta, bucatile mai mari de crap (peste 7-8 kg), s-au eliberat din plase.
Astfel regulamentul baltii permite retinerea de peste chiar daca in ultimii 10 ani s-au facut eforturi consistente de a promova administratiei, ideea de C&R.
Din ''fericire'' si aici, exista si aici o serie de pescari de casa (sigur, pescari FOARTE BUNI si cu zeci de clone in acest forum) care incearca sa tot pacaleasca pescarii si sa genereze ceva venituri administratiei (vezi rezultatele concursului organizat inainte de prima etapa de CN din acest an cat si tentativa de a organiza Cupa Romaniei in acest an si sigur iti vei face o idee corecta despre ce se intampla).
Ce sa faci? Criza a lovit multa lume si patronul mai arunca din cand in cand cate un ''oscior de ros'' sau ca sa fiu in trend, mai roaga pe cate unii sa-l ajute.
Sunt curios, daca la anul, patronul isi va continua ''proiectul de a nu mai face abonamente'' deoarece ''pescarii de crap il deranjeaza''. In rest lacul este frumos pt o iesire cu familia insa cam din luna iulie cand pescarii reusesc a curete mizeria de pe mal. Asa a fost pregatit lacul pt concursul de care vorbeam mai sus: "

P.S. vezi ca ai gresit topicul :wink:

costea

Mesaj de costea »

au aparut pe youtube niste filmulete noi cu balta fantanele...super... navoade,vant,pescari ,fitofagi anemici,carasei de o palma...si-o mai face cineva ab?

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

O parte dintre cei din spotul atasat.
Doamne, asta nu mai moare! Farmacie, am aparut printre vedete !!!!???????? Frate, astia au pus in spot si pestii nostri din Bulzesti si Hobaia. Mamaaaaaaa, ce reclama la Fantanele???????? :))))))). La anu' pescuim gratis............... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=BHZ7YeKU724
CS Oltenia Fishing

bella

Mesaj de bella »

abonamente anul asta?
regulament?
adrian team1

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

bella scrie:abonamente anul asta?
regulament?
Ce faci mă? Îți pui singur intrebari?
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

regulament?
anul asta tulitu nu mai face abonamente. se aude ca ar fi castigat la loz in plic potul cel mare si 10 navoade second hand.oricum pescarii il deranjeaza si ca sa mai scape de ei face taxa 300ron 24ore.
DRAGOS DEMETRIAN

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

dragos2710 scrie:
regulament?

anul asta IIulitu nu mai face abonamente. se aude ca ar fi castigat la loz in plic potul cel mare si 10 navoade second hand.oricum pescarii il deranjeaza si ca sa mai scape de ei face taxa 300ron 24ore.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”