Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
am respectat regulamentul baltii : un coleman plin pe partidadragos2710 scrie:cristid scrie:Saltele de receptie versus COLEMAN, noi nu iti multumim.ScorleanuAlin scrie:Multumim, baieti!!!!! Sezam Deschide-te !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SCUZE.DE LA WISCHI..CE FACE CIORAPU?? 1-0 MUTU GOL ...SI MAI DA SI TAMAS O TAMAIOSA ?CICA SAR MUTAMarius Georgescu scrie:carpe dieM!CRAPSOR scrie:respect...sa racit vremea foarte rau si paianjenu de fantanele tese plase ..e timpu.da...am vazut accesti pestisori frumosi in plase si frate am vazut si crapi romanesti la 7-8 kg..o splendoare..si inca ceva...TOTI CRAPII SAU ELIBERAT..AM FOST ACOLO.FIR INTINS
CARPe dien.
Ce faci mă? Îți pui singur intrebari?bella scrie:abonamente anul asta?
regulament?
anul asta tulitu nu mai face abonamente. se aude ca ar fi castigat la loz in plic potul cel mare si 10 navoade second hand.oricum pescarii il deranjeaza si ca sa mai scape de ei face taxa 300ron 24ore.bella scrie:abonamente anul asta?
regulament?
dragos2710 scrie:bella scrie:abonamente anul asta?
regulament?
anul asta IIulitu nu mai face abonamente. se aude ca ar fi castigat la loz in plic potul cel mare si 10 navoade second hand.oricum pescarii il deranjeaza si ca sa mai scape de ei face taxa 300ron 24ore.