FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
adrian team1

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de adrian team1 »

La multi ani !!! BCG (Marius Gergescu)
sanatate si la cat mai multe capturi :wink:

dedicatie :!: :!:
http://www.youtube.com/watch?v=PRmIMyJaPO0

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

LA MULTI ANI! si pt adrian p, sanatate si bafta.....doi sarbatoriti in 2 zile.....cred ca n-ati fost facuti la o partida organizata :lol: :lol: :lol:
dedicatie
http://www.youtube.com/watch?v=7j2xTbV3XLk

nicucc
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de nicucc »

bella scrie:abonamente anul asta?
regulament?
abonamente:Da
regulament:Fara barcute

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

Am platit abonament pentru balta Fantanele pe 2010 si 2011.Toti pescari care ma cunosc stiu ca nu am avut norocul sa prind si eu vreun crap.Am excelat la caras in schimb cu un feeder.De la an la an mi-au ramas tichete ne bifate pentru ca nu am putut ajunge atat cat am platit pentru abonamentul de pe Fantanele.Se zisese ca tichetele ne bifate se reporteaza anului urmator,cu conditia sa faci abonament in continuare.Am ramas in total cu vreo 19 tichete ne bifate.Azi am fost instintat pe un ton arogant ca nu mai am voie pe balta Fantanele pe motivul ca nu am eliberat niciun peste din cei prinsi.Eu va repet ca in doi ani nu am prins doi crapi de un kilogram.Dar atunci la ce lapu mea sa mai dau drumul ca sa ma incadrez in dezideratul domnului Tulitu.Socul cel mare a fost cand tot azi am aflat ca pe lista neagra suntem peste 90 de pescari interzisi pe acelasi motiv.Tineti-va sa nu cadeti jos cei care cititi:au fost interzisi si fraierii care au facut abonament pentru aceasta balta si din pacate nu au ajuns deloc la pescuit din motivele fiecaruia-tot pe aceleasi considerente...CA NU AU ELIBERAT PESTE IN BALTA......Domnule Tulitul ne tratati ca pe niste gunoaie si muritori de foame.Printre noi mai suntem si oameni de afaceri prosperi,militieni,politicieni,procurori,doctori,pe care nu esti obligat sa-i cunosti.Eu nu te inteleg in privinta mea.De ce m-ai interzis pe balta daca nu am prins nimic si drept urmare nu am avut ce sa eliberez-cu toate ca in conventia abonamentului ne dai voie sa luam 5 kg de crap.Cum poti penaliza cu o astfel de aberatie sa interzici pe balta unii oameni care nu au prins peste.Un alt lucru tin sa va informez ca sunt nascut in Ciutura ,am copilarit in Ciutura pe lacul Fantanele iar bunicii mei putrezesc in cimitirul de langa pod.Mai vreau sa stiti ca sun propietarul a 18 ha de teren pe unul din malurile baltii pe care cat de curand le voi comasa si le voi da o folosinta pe bunul meu plac.Despre pestele care d-ta banuiesti ca daca nu l-am eliberat in apa inseamna ca l-am luat acasa, te poti interesa in timpul liber ,la Narcis,ca gestionez nici mai mult nici mai putin decat vreo 1400 de tone de peste-congelat de toate felurile oceanic,apa dulce,de pe Marte si Saturn daca e nevoie.Am macrou,file de cod,file de pangasius,Dorada,Crap de Argentina,Salau de Nil,rondele de somn,sprot,hering,platica,Oil Fis,somon,rechin.................Am bani si mananc invitat in restaurante de catre patronii acestora.Nu imi plange ficatul si burta de foame ca unuia de va pupa in fund si care pe la spate pune rahat pe dvs.Am pe malul Dunarii loc de ar da unii viata din ei sa vina sa isi faca macar poze acolo si tot pe banii mei.Am semnat sute de adeziuni si lupte impotriva braconajului.Eu nu mor ca nu mai vreti sa vin pe balta dvs dar locul strabunilor mei si al copilariei mele n-o sa va apartina niciodata.Daca erati invincibil va racola armata americana asa ca reveniti asupra dictaturii pe lacul Fantanele si mai calculati-va inca odata pierderile inregistrate fara prezenta noastra.Porcul grohaitor adulmecator de alimente ce apartin pescarilor care v-a sfatuit hacuirea noastra nu v-a spus si consecintele.Prin urmare retineti ca ne-ati bagat pe toti in aceasi oala.Un client nemultumit va face sa pierdeti inca 4,iar un client multumit va aduce inca 10.Calculati aceasta ecuatie care este doar pentru oameni tari de afaceri si dati-ne in scris pe forum rezultatul matematic.....un fel de: n luate cate k.Daca v-am deranjat cu ceva,este faptul ca am scris cam marunt.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

nicucc
Pescar de competitie

Mesaj de nicucc »

[quote="Marius Georgescu"]Am platit...

Sper sa nu fie adevarat ceea ce spuneti,e posibil ca multi sa fim in aceeasi situatie chiar daca avem doar 5-6 iesiri pe Fantanele in anul trecut.Sunt convins ca o sa se ia in calcul ...ce,cum,si de ce nu am eliberat iar regulamentul semnat trebuie sa fie regulament.

Cu Stima

Marius Georgescu

nicucc scrie:
Marius Georgescu scrie:Am platit...

Sper sa nu fie adevarat ceea ce spuneti,e posibil ca multi sa fim in aceeasi situatie chiar daca avem doar 5-6 iesiri pe Fantanele in anul trecut.Sunt convins ca o sa se ia in calcul ...ce,cum,si de ce nu am eliberat iar regulamentul semnat trebuie sa fie regulament.

Cu Stima
Sunati la dl Badila si va citeste lista lui Shindler.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

in curand tulitu o sa intre in istorie cu cerintele de a elibera pestele de un kg pentru simplul fapt ca nu mai are ce prinde cu navoadele toamna. cum poti sa ceri sa elibereze pescarii pestele prins, cand tu, de foame, recoltezi toamna pana si obletele? oare a mai ramas cineva care are dreptul sa faca abonament in afara de pup-in-curisti?
ps: am auzit ca unii pescari vor face abonamente pe numele nevestelor si amantelor numai pentru a-l ajuta pe patron sa treaca de criza. :lol: :lol: :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

LA NAIBA..........SI TOCMAI CE MI-AM ACHIZITIONAT O BARCUTA....SA ARAT CE PESTE ESTE LA FANTANELE....:))

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Marius Georgescu scrie:..................asta este cea mai SCURTA cale de a pescui gratis pe un lac cu ''specific special'' ...(pentru unii). :wink:
CS Oltenia Fishing

Marius Georgescu

Stand sa judeci doar prin simpla deductie, fara a cunoaste în amanuntime faptele, poti face uneori o mare nedreptate chiar si celui mai mare ticalos.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”