FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Doru Ionica
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de Doru Ionica »

AS PROFESSIONAL FISHING Craiova ofera membrilor lotului participant la Campionatul National 2011 care un abonament gratuit pe lacul Fantanele !!!!! Bravo Badila ...frumoasa surpriza !!
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

..............si daca tot e pomana de ce sa nu fie si un popa?!?!...AMIN.
Fişiere ataşate
PS-Episcop-Macarie-Dragoi-C.jpg
PS-Episcop-Macarie-Dragoi-C.jpg (49.1 KiB) Vizualizat de 884 ori
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Marius Georgescu scrie:..............si daca tot e pomana de ce sa nu fie si un popa?!?!...AMIN.
La nenea popa de mai sus,sa mergi cu lansetele,sa-ti dea cu apa sfintita pe ele,poate ai norocul sa prinzi si tu un CRAP in 2012. :lol: :lol: :lol:

Marius Georgescu

adrian team1 scrie:
Marius Georgescu scrie:..............si daca tot e pomana de ce sa nu fie si un popa?!?!...AMIN.
La nenea popa de mai sus,sa mergi cu lansetele,sa-ti dea cu apa sfintita pe ele,poate ai norocul sa prinzi si tu un CRAP in 2012. :lol: :lol: :lol:
Ai dreptate.Da ce-or zice babele cand m-or vede cu Chub-urile in biserica?
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

Marius, tu ai dreptate in tot ce ai scris mai sus dar sint convins ca D-l Tulitu nu stie aceste amanunte si de aceea era foarte bine sa ai o discutie cu dinsul (macar telefonica).
Doru....cred ca este corect "cite"" nu ''care''

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

adrian team1 scrie:
ar trebui sa va luati de manuta si sa mergeti impreuna , poate va impacati. :lol:
DRAGOS DEMETRIAN

Adrian P

Mesaj de Adrian P »

Marius Georgescu scrie:
adrian team1 scrie:
Ai dreptate.Da ce-or zice babele cand m-or vede cu Chub-urile in biserica?
I-ati maica Baracuda, ca astia e ghinioniste rau :lol:
Din toate povestile pescaro-vanatoresti, una singura este adevarata: braconajul!!!

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

Pt toata lumea:
Aceste abonamente au fost facute initial pt pescarii de competitii ,care practica pescuitul C&R; pt antrenamente cu zona rezervata pt abonati etc.... (si voi stiti bine asta).... , numai ca brusc peste un an devenise toata craiova pescar de comp. cu taxa la jumatate si cu porbagajul plin de peste... este adevarat ca multi nu au prins f mult crap ..asta e!!! , practic toti pescarii pescuiau pe balta Fantanele cu 25 ron partida
Deci nu a fost nici o debarasare , balta e deschisa pt toata lumea atat membrii Professional Fishing respectiv abonatii cat si pescarii obijnuiti....(si aici sunt putin rautacios respectiv elita ) care vor pescuii la taxa.

D-lor sper ca m-am adresat destul de politicos si daca rasp la acest mesaj va rog sa o faceti cel putin la fel. multumesc :!: :!: :!:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

Marius Georgescu

codrut floricel scrie:Pt toata lumea:
Aceste abonamente au fost facute initial pt pescarii de competitii ,care practica pescuitul C&R; pt antrenamente cu zona rezervata pt abonati etc.... (si voi stiti bine asta).... , numai ca brusc peste un an devenise toata craiova pescar de comp. cu taxa la jumatate si cu porbagajul plin de peste... este adevarat ca multi nu au prins f mult crap ..asta e!!! , practic toti pescarii pescuiau pe balta Fantanele cu 25 ron partida
Deci nu a fost nici o debarasare , balta e deschisa pt toata lumea atat membrii Professional Fishing respectiv abonatii cat si pescarii obijnuiti....(si aici sunt putin rautacios respectiv elita ) care vor pescuii la taxa.

D-lor sper ca m-am adresat destul de politicos si daca rasp la acest mesaj va rog sa o faceti cel putin la fel. multumesc :!: :!: :!:
Codrut ce spui tu contabiliceste este corect.Dar......daca asta e problema,mariti tata preturile la abonamente cat mai mult si astfel faci o selectie a fomistilor ce vor frigiderul si tava plina de peste si totodata cine se vrea sportiv si iubeste hobby-ul ãsta mai fura,se imprumuta sau chiar munceste mai mult sa aiba cu ce plati.Sa tripleze abonamentul si sa imi ofere si conditii.

Marius Georgescu

............si daca Fantanele este locul vostru (P.F.) de antrenament,putem veni si noi sa va privim printre gard cand va antrenati(cum priveam pe U" Craiova la Luncã)? .........si daca tot veni vorba de U" Craiova ,poate aveti si voi soarta ei........(oamenii inteligenti au simtul umorului ,"ceilalti" se supara).
Ultima oară modificat Mie Ian 25, 2012 16:16 de către Marius Georgescu, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”