FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de ScorleanuAlin »

Silviu SS scrie:Salut!
Sunt nou pe aici, de curand m-am mutat in Craiova si as avea nevoie de cateva informatii privind baltile pe care as putea sa-mi arunc si eu betele atunci cand incepe sezonul.Am citit postarile, am observat ca sunt cam aceleasi persoane care sunt active si pe "Fantanele" si pe "Calugareni"(am discutat cu cineva care mai are habar de aceste balti) si am decis sa scriu aici, in ideea ca ma veti ajuta si pe mine un pic la inceput.Sper sa nu ma bagati in "jocul vostru de cuvinte", am sesizat ca sunteti mai multe tabere si ca vorba din popor cum ca oltenii sunt aprigi este perfect valabila si sa acceptati faptul ca sunt incepator(prin zona voastra).Am vazut si poze, unele destul de concludente si incitante in acelasi timp si nu-mi ramane decat sa astept un semn de la voi.
Multumesc!
Salut Silviu si bine ai venit printre OLTENI!!!
Ca sa primesti un raspuns exact, trebuie sa ne spui ce fel de balti preferi? Cu taxa, cu permis, cu peste mare, peste mic, peste mult, peste putin, crap, caras, somn, detaliaza si .....fir intins!
CS Oltenia Fishing

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

ScorleanuAlin scrie:
Silviu SS scrie:Salut!
Sunt nou pe aici, de curand m-am mutat in Craiova si as avea nevoie de cateva informatii privind baltile pe care as putea sa-mi arunc si eu betele atunci cand incepe sezonul.Am citit postarile, am observat ca sunt cam aceleasi persoane care sunt active si pe "Fantanele" si pe "Calugareni"(am discutat cu cineva care mai are habar de aceste balti) si am decis sa scriu aici, in ideea ca ma veti ajuta si pe mine un pic la inceput.Sper sa nu ma bagati in "jocul vostru de cuvinte", am sesizat ca sunteti mai multe tabere si ca vorba din popor cum ca oltenii sunt aprigi este perfect valabila si sa acceptati faptul ca sunt incepator(prin zona voastra).Am vazut si poze, unele destul de concludente si incitante in acelasi timp si nu-mi ramane decat sa astept un semn de la voi.
Multumesc!
Salut Silviu si bine ai venit printre OLTENI!!!
Ca sa primesti un raspuns exact, trebuie sa ne spui ce fel de balti preferi? Cu taxa, cu permis, cu peste mare, peste mic, peste mult, peste putin, crap, caras, somn, detaliaza si .....fir intins!
silviu...spune-i ca preferi pescuitul la crap si l-ai incuiat de tot
in afara de pesc la taxa ... asta il stie bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

salut si bine ai venit printre noi!!!!!!!!!RECOMAND:sanatate si fericire!! Efectuez INMATRICULARI si TUNING pentru barcute de plantat si inadit

Silviu SS

Mesaj de Silviu SS »

Multumesc pentru urarile de bun-venit!
Ce sa fac, Doru?Din moment ce traiesc in Craiova, incerc sa ma adaptez.Am sa tin cont pe cat se poate de sfatul tau si sa nu iau in seama polemicile, dar...cine stie?Naturalizandu-ma aici, in "patria voastra-Oltenia", poate devin si eu oltean al draq...Revenind la ceea ce ma intereseaza, prefer sa merg sa pescuiesc.Cine intelege ce vreau sa spun si sa ma ajute in sensul acesta bine, cine nu, asta e.Observ ca deja mi se spune cum ca trebuie sa incui pe altcineva cu raspunsurile mele.Pacat, nu sunt cheie.In fine, astept propuneri din partea voastra si sper sa ne vedem in primavara.
Când râul seacă, toţi devin pescari.

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

Silviu SS scrie:Multumesc pentru urarile de bun-venit!
Ce sa fac, Doru?Din moment ce traiesc in Craiova, incerc sa ma adaptez.Am sa tin cont pe cat se poate de sfatul tau si sa nu iau in seama polemicile, dar...cine stie?Naturalizandu-ma aici, in "patria voastra-Oltenia", poate devin si eu oltean al draq...Revenind la ceea ce ma intereseaza, prefer sa merg sa pescuiesc.Cine intelege ce vreau sa spun si sa ma ajute in sensul acesta bine, cine nu, asta e.Observ ca deja mi se spune cum ca trebuie sa incui pe altcineva cu raspunsurile mele.Pacat, nu sunt cheie.In fine, astept propuneri din partea voastra si sper sa ne vedem in primavara.
Bine veniși printre noi.Esti ca un turist pe meleagurile arabe care veni sa vada si el piramidele in toiul razboiului arabo-american.Mi te imaginez cu umbrela de soare si paharul de coctail racoritor printre Humvee si talibani in plina luptă cautând și tu o terasa buna. :lol: :lol: :lol: Info: despre Fantanele gasesti aici pentru alte balti vezi ca fiecare are topic separat.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Silviu :idea: pt mai multe informatii despre aceasta balta , te rog sa ma contactezi pe tel:

0251 112 :wink:

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

PRIMAVARA NU MERGE LA RADOVAN.....IN AUGUST POATE.....ITI RECOMAND SELNICE...SAU BULZESTI...SAU DACA MAI STIE CINEVA...HAI SA-L AJUTAM...FIR INTINS

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Efectuez INMATRICULARI si TUNING pentru barcute de plantat si inadit

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Nodul Double Swiwel este un nod folosit in pescuit la realizarea liniilor duble.

Dupa cum puteti observa in imagine nodul este foarte usor de realizat.

Este foarte util in legarea: agrafelor, vertejelor, sau agrafe rapide.

Nodul rezultat este foarte simplu si foarte rezistent. Practic asigura linia de pescuit foarte bine.

Acest nod este utilizat la realizarea monturilor unde se folosesc accesoriile enumerate mai sus.

exemplu : montura fir de par

Cum se realizeaza nodul douuble swiwel

Imagine articol peste Crap

CRAPSOR

Mesaj de CRAPSOR »

Pescuitul / Retete Culinare / Peste la cuptor / crap cu lamaie la cuptor
crap cu lamaie la cuptor

de acladim | 01.01.2012 | Vizite: 991

crap cu lamaie la cuptor - ingrediete
Titlu reteta: crap cu lamaie la cuptor
Porti: 2
Timp: 60
Ingrediente:
crap 500 grame
ulei 20 ml
vin alb/rosu de casa 50 ml
sare si piper 1 linguri
ceapa si usturoi 1 bucati
lamaie 1 bucati
dupa gust
verdeturi 20 grame
Modul de preparare al retetei

1.se ia carnea de crap cu cat mai putine osciare posibil si in bucati cat mai mari
2.se unge o tava cu 1/2 din ulei si se aseaza carnea paturita cu ceapa si usturoiul
3.se presara sarea si piperul si se scurge in siruri uleiul ramas
4.se taie o lamaie felii si se pun ici-colo pe carne si se presara verdeturile si alte legume dupa preferinte
5.se tine la cuptor cu verificare fregventa din 15 in 15 minute pana credeti ca s-a rumenit destul
POFTA BUNA

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”