FANTANELE DOLJ

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
ScorleanuAlin
Puncte: 0

Re: FANTANELE DOLJ

Mesaj de ScorleanuAlin »

adrian team1 scrie:Nebunul poate răspunde la orice întrebare a înţeleptului: înţeleptul tace la cele mai multe din ale nebunului; iar prostul stă deoparte şi zice că tot nebunul e mai cuminte.
...acum vedeti si voi cum va impartiti :mrgreen:
De data asta, chiar ai dreptate si ai adoptat pozitia unui om destul de citit. Daca analizam atent toate aceste polemici, observam ca nu baltile sunt problema si se vede clar ca ceea ce avem de ''impartit'' este doar un orgoliu de foarte multe ori prostesc si o groaza de mandrii oltenesti, exacerbate.
In loc sa ne focusam si sa sprijinim toti promovarea pescuitului sportiv in Oltenia, noi si atunci cand suntem constipati aruncam cu C-A-C-A-T unii in altii, scornind fel de fel de prostii si mizerii care nu ne fac deloc cinste.
Toate polemicile legate de lacul Fantanele au aparut doar din cauza faptului ca o mare parte dintre pescari, nu inteleg specificul acestui lac, dorindu-si in partide de placere, rezultate, pe care le vad obtinute de pescarii ''arsi rau de soare'' pe carpodroame sau alte lacuri suprapopulate.
Faptul ca oamenii isi spun parerea, ar trebui sa fie o bucurie pt. noi toti dar si pt. conducerea lacului, deoarece asta se numeste ''feed-back'' si daca cine trebuie ar auzii si beneficia de el, atunci lucrurile ar capata o turnura pozitiva pt toata lumea.
In final, vreau sa-mi cer scuze tuturor celor pe care i-am jignit, suparat sau poate in urma acestei postari.......dezamagit si chiar daca ma surprinde pozitia lui Codrut este o pozitie demna de luat in seama si de urmat de toti:
niciodata un lac nu este prost, gol sau fara peste, stiti cum e proverbul- '' pescarul'' sfinteste locul.
CS Oltenia Fishing

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: :lol: :lol: "cine trebuie ar auzii si beneficia de el," :lol: :lol: :lol:

Ce se intampla cu tine !? Iar ai gresit la ... LIMBA... :oops: :oops: :oops:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

Bravo Alin,pentru ce ai scris in ultimul timp,se pare ca esti primul dintre noi care face un pas spre normalitate.Sa fim in pericol de a deveni oameni buni? Sa invinga omenia si bunul simt? Pluteste in aer marea impacare?

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:roll: Accept scuze publice.......nu PM-uri :wink:

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

adrian team1 scrie:Bravo Alin,pentru ce ai scris in ultimul timp,se pare ca esti primul dintre noi care face un pas spre normalitate.Sa fim in pericol de a deveni oameni buni? Sa invinga omenia si bunul simt? Pluteste in aer marea impacare?
Prieteni pescari, MAREA IMPACARE, se va face prin organizarea unui concurs fara premii,pe lacul Fantanele,cu urmatoarele echipe:

trotineta-bubu
buzatu-foca
ionica-bcg
frizeru-piticu
alin-codrut
fox-dani ruiu
alex-tavi
si Badila, Badila iar nu are partener,atunci e cantar :lol: :lol: :lol:

Marius Georgescu

Mesaj de Marius Georgescu »

adrian team1 scrie:Bravo Alin,pentru ce ai scris in ultimul timp,se pare ca esti primul dintre noi care face un pas spre normalitate.Sa fim in pericol de a deveni oameni buni? Sa invinga omenia si bunul simt? Pluteste in aer marea impacare?
Pluteste sindromul Stockholm.Eu zic mai bine sa va luati o camera.Impacari vor fi cand iti vei cere macar scuze lui D.Demetrian ca nu este hot,nici fomist,este un om care are grija de vietile noastre dupa vreo 10 ani de studii si se plimba si mananca numai pt ce a muncit nu ca altii din furat si prostit.Mare impacarea va fi atunci cand iei topicul la rand si iti vei cere scuze la fiecare postare facuta sub semnul anonimatului.Eu in incheiere iti transmit ca am avut sange in mine si am aflat cine esti.Momentul este bine ales in care te voi desconspira-crede-ma ca nu glumesc.Nu uita ca unii isi sacrifica viata pentru siguranta nationala implicit si a ta,unii te vindeca cu medicamente prescrise de altii care tot prin sacrificiu au invatat sa faca asta.Altii au visele intrun magazin cu scule de pescuit si tu involuntar ii gonesti pe clienti din fata tejghelelor lasand lumea cu durere la inima.Aduci numai paguba si a sosit momentul sa lasi cursul oamenilor asa cu si-l doresc.O seara buna si tot ce-ti doresc.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Marius Georgescu

Doru Ionica scrie::roll: Accept scuze publice.......nu PM-uri :wink:
....subscriu......scuze....iarta-ma........asta sunt , si sunt rar.Inca odata scuze.
Urat mi-a fost de omul de langa mine:...." lasa-l,lasa-l,trage-l,telfu,rupe-l,da-i aer,da-i fir,........lasa-ma frate sa-l aduc eu pe mal ca de-aia platesc balta,scule,nade,.....

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

:lol: :lol: :lol: "...unii isi sacrifica viata pentru siguranta nationala..." :lol: :lol: :lol: :lol:

Stiu !!!!!! E CHUCK NORRIS :shock:
Ultima oară modificat Mie Feb 08, 2012 21:46 de către Doru Ionica, modificat 1 dată în total.

Marius Georgescu

adrian team1 scrie:
Prieteni pescari, MAREA IMPACARE, se va face prin organizarea unui concurs fara premii,pe lacul Fantanele,cu urmatoarele echipe:

trotineta-bubu
buzatu-foca
ionica-bcg
frizeru-piticu
alin-codrut
fox-dani ruiu
alex-tavi
si Badila, Badila iar nu are partener,atunci e cantar :lol: :lol: :lol:
.........si Badila cu cine credeti cu .......Ioooooonuuuut (Kaa).

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

Daca te-ai simtit jignit, vezi postarea mea anterioara.

PS: Am renuntat la polemici si ''intepaturi'' in ceea ce priveste gramatica.
CS Oltenia Fishing

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”