Hobaia

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Re: Hobaia

Mesaj de Dan Mateianu »

pozele astea nu se incarcasera.

Imagine

Imagine

Imagine

mircea62
Puncte: 0

Mesaj de mircea62 »

La ce au fost prinsi ... daca nu e secret?
Mircea B.

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Doamna de mai sus este o pescarita mult mai inraita decat multi care se cred pescari pe acest site si mai bat si campii....
Sunt prietenii si clientii mei, repet un cuplu de pescari pasionati, sinceri si cu bun simt, si i-am luat cu mine la Hobaia acest we . Am fost la un antrenament pentru Cupa Romaniei si i-am luat si pe ei la o gura de aer curat. Sincer nu stiu exact sa va spun la ce i-au luat. Au pescuit cu diverse tipuri de boilies nu stiu la care si cum le-a tras. Oricum au plecat foarte fericiti acasa.

PS Rozmy, asa o cheama, face monturi cum multi pescari nici in reviste n-au vazut, va jur.

Pro Team

Mesaj de Pro Team »

Am fost 17-19 iulie (48 ore) ,o partida de ne uitat. Rezultatul il veti vedea in pozele facute cu "crapii si tenii" de la aceasta partida.

P.S. Au mai fost si alte echipe la acest antrenament, sper sa puna si ei pozele cu pestii prinsi.
Manitiu Razvan
PRO
Team®[/b]

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Pro Team scrie:Am fost 17-19 iulie (48 ore) ,o partida de ne uitat. Rezultatul il veti vedea in pozele facute cu "crapii si tenii" de la aceasta partida.

P.S. Au mai fost si alte echipe la acest antrenament, sper sa puna si ei pozele cu pestii prinsi.
VAD CA NU SE INGHESUIE CU POZELE. SA INTELEGEM CA SUNT INVIZIBILI? :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

alexe85

Mesaj de alexe85 »

cam jale pe Hobaia in ultimele 2-3 saptamani.
nu prea s-a prins mai nimic in ultimele 2-3-4 saptamani si vestitiele cirede de teni de la Hobaia se lasa asteptate.
majoritatea celor care au fost s-au cam plans de rezultatele proaste si de lipsa activitatii.

@proteam ai prins sau nu? ceva teni?

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

alexe85 scrie:cam jale pe Hobaia in ultimele 2-3 saptamani.
nu prea s-a prins mai nimic in ultimele 2-3-4 saptamani si vestitiele cirede de teni de la Hobaia se lasa asteptate.
majoritatea celor care au fost s-au cam plans de rezultatele proaste si de lipsa activitatii.

@proteam ai prins sau nu? ceva teni?
Nu vezi pozele?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Pro Team scrie:Am fost 17-19 iulie (48 ore) ,o partida de ne uitat. Rezultatul il veti vedea in pozele facute cu "crapii si tenii" de la aceasta partida.

Poate omul se referea la poza de la avatar :lol: :lol: :lol: !!

Pro Team

Mesaj de Pro Team »

Pozele care le vedeti si voi le vad si eu :lol: :lol: :lol: :lol:
Manitiu Razvan
PRO
Team®[/b]

baltazar

Mesaj de baltazar »

Eu am avut 3 crapi, cel maimare de 11 kg .La umbrarul 12. Solubila Planet la ac si punguta cu jumatati pluc ceva dip ! Sperante sunt sa se prinda, balta are destul crap mare.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”