Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Ultima parte a frazei este cea mai esentiala,am vb. azi pt. o partida de 48 h c&r si mi s-a spus ca daca faceam parte din apcr aveam o reducere de la 300 lei - 48 h la 200 lei - 48h,sincer mi se pare cam piperat pretul pt. vremurile de acum.Zambaccian scrie:@Sorel
Apartenenta la un club te califica pentru un discount...totul e sa alegi clubul potrivit
eu nu inteleg de ce nu se controleaza in portbagaje, aleatoriu pe cei care sunt prezinta suspiciuni. daca in regulament ar aparea ca adm isi rezerva dreptul de a verifica masina la iesire nu cred ca ar fi un deranj chiar asa de mare.Vladut Mateianu scrie:dupa parerea mea, o taxa de bun simt ptr pescuitul C & R ar fi undeva in jur de 50 lei /24 de ore, si asta in primul rand ptr ca pescarul nu ii aduce niciun prejudiciu baltii sau patronului !
din pacate insa, multi pescari care anunta ca vor elibera crapii prinsi , uita repede de promisiune cand incepe sa traga si de aceea patronii trebuie sa plateasca oameni suplimentar ptr a pazi crapii de portbagaje...poate de aceea si taxele asa mari in romania !