Hobaia

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
clabuc
Puncte: 0

Re: Hobaia

Mesaj de clabuc »

super balta, f diversa atat ca mod de abordare, stil de pescuit cat si ca structuri si vaduri. dar cel mai imporant este ca exista distante rezonabile intre standuri, poti sa-ti nadesti un loc doua, sa-l pescuiesti linistit, sa te relaxezi si sa te bucuri de natura ; sunt satul de pescuit in ligheane cu pescari din 5 in 5 metrii , macar la pescuit sa nu te mai simti ca in autobuz. Si paznicii sunt super ok , deschisi, amabili dar si discreti.
taxa este putin prohibitiva, poate ar trebui gandit un pachet pentru 48 de ore C&R.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Zambaccian scrie:@Sorel

Apartenenta la un club te califica pentru un discount...totul e sa alegi clubul potrivit :lol:
Ultima parte a frazei este cea mai esentiala,am vb. azi pt. o partida de 48 h c&r si mi s-a spus ca daca faceam parte din apcr aveam o reducere de la 300 lei - 48 h la 200 lei - 48h,sincer mi se pare cam piperat pretul pt. vremurile de acum.
Fire intinse tuturor!!

Sorel

Mesaj de Sorel »

Asta nu mi se pare o problema ...sa faci parte dintr-un club si sa ai o reducere...mi se pare normal ...dar poti sa ai reducere daca apartii unui club si dintr-o suma mai mica :lol: :lol: .....in continuare cred ca daca taxa pentru C&R s-ar micsora( mai ales ca in aceasta perioada veniturile tuturor s-au micsorat)in scurt timp multi pescari s-ar reorienta spre Hobaia....

Monstrul

Mesaj de Monstrul »

nervi, circ, scandalgii, pariu..... cuvintele aceste nu imi apartin si nici nu am facut aluzii in sensul acesta! :(

nu am nimic cu cluburile dar nici nu intetionez sa intru intr-un club.

eu mi-am exprimat o parere vis-a-vis de o taxa ce mi se pare prea mare pt CR, intr-un moment in care ar trebui stuimulati cat mai multi pescarui sa abordeze stilul acesta nu numai cei de competie dar o sa renunt in a mai posta dc de la priul mesaj deja "s-a jignofit cineva asa din senin" ! :lol:
The Dancers - you'll never drink alone!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

dupa parerea mea, o taxa de bun simt ptr pescuitul C & R ar fi undeva in jur de 50 lei /24 de ore, si asta in primul rand ptr ca pescarul nu ii aduce niciun prejudiciu baltii sau patronului !
din pacate insa, multi pescari care anunta ca vor elibera crapii prinsi , uita repede de promisiune cand incepe sa traga si de aceea patronii trebuie sa plateasca oameni suplimentar ptr a pazi crapii de portbagaje... :oops: poate de aceea si taxele asa mari in romania !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Sorel

Mesaj de Sorel »

Hai ca ne-am indepartat de subiect....Vladut are dreptate...pana la urma fiecare administrator de balta isi face socotelile si aplica ce-a iesit....probabil ca timpul le va rezolva pe toate-taxele vor fi mai mici, hotii se vor imputina, noi vom intra in vreun club.....

Cert este ca Hobaia este "marfa"...o sa o mai incercam cand o sa mai avem "timp" :wink:
Cine a mai fost sa mai bage informari....sa vedem care mai este treaba... :mrgreen:

bobocel

Mesaj de bobocel »

totusi..patronul decide taxa ca doar balata a lui este...si nimeni nu te obliga sa mergi daca nu vrei:D\
Da erste foarte mult 300 de lei pe 48 de h :oops: :oops: :oops:

clabuc

Mesaj de clabuc »

Vladut Mateianu scrie:dupa parerea mea, o taxa de bun simt ptr pescuitul C & R ar fi undeva in jur de 50 lei /24 de ore, si asta in primul rand ptr ca pescarul nu ii aduce niciun prejudiciu baltii sau patronului !
din pacate insa, multi pescari care anunta ca vor elibera crapii prinsi , uita repede de promisiune cand incepe sa traga si de aceea patronii trebuie sa plateasca oameni suplimentar ptr a pazi crapii de portbagaje... :oops: poate de aceea si taxele asa mari in romania !
eu nu inteleg de ce nu se controleaza in portbagaje, aleatoriu pe cei care sunt prezinta suspiciuni. daca in regulament ar aparea ca adm isi rezerva dreptul de a verifica masina la iesire nu cred ca ar fi un deranj chiar asa de mare.

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Atat timp cat vor fi destui pescari dispusi sa plateasca taxele existente, deci sa asigure o anumita cerere, patronii nu au de ce sa scada taxele...
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

clabuc

Mesaj de clabuc »

e clar trebuie sa existe o relatie directa intre cerere si oferta dar hobaia e mare, intra f multi pescari pacat ca nu prea multi C&R, de fapt aici e problema -inca nu exista o cerere bine definita de pescuit C&R. totusi fara sa contest abilitatile manageriale ale adm, cred ca printr-o taxa C&R si selectarea acestor pescari se pot ujmple si sectoarele B si C.
eu unul o sa mai merg chiar si cu taxa actuala , doar ca nu in fiecare weekend :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”