Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Odata ce am primit avansul trec rezervarea pe numele celui care mi-a achitat suma de 150E cu numar de telefon si se poate verifica ulterior cu administratia lacului acest lucruthedriver scrie:Am o intrebare,cand ajung la balta cum dovedesc ca am rezervarea facuta?
Trimis de pe al meu ThL W8 folosind Tapatalk
Nu au treaba atata timp cat nu se prezinta 2 pe acelasi locthedriver scrie:Rezervarea şi plata sunt pe numele meu,am sa ma duc cu copia de la e-mail de confirmare doar că ungureste nu ştiu de loc,cu engleza ma descurc dar dacă nu e nea Palmer acolo când ajung m-am scos.
Trimis de pe al meu ThL W8 folosind Tapatalk
Doeat scrie:Nu au treaba atata timp cat nu se prezinta 2 pe acelasi locthedriver scrie:Rezervarea şi plata sunt pe numele meu,am sa ma duc cu copia de la e-mail de confirmare doar că ungureste nu ştiu de loc,cu engleza ma descurc dar dacă nu e nea Palmer acolo când ajung m-am scos.
Trimis de pe al meu ThL W8 folosind Tapatalkmergi cu chitanta sau iti cauta ei chitanta ca ii in 2 exemplare si gata, nu iti fie frica cand ii vb sa iti ia banii dau si din maini si picioare numa sa intelegi ce si cat trebe dat
Dan M scrie:Aventura pe lacul Nagykallo, Ungaria
http://www.crapmania.ro/articole/balti- ... aria-29543